Nu Skin

Trucul care îţi sculptează genele şi îţi oferă cea mai seducătoare privire

Eugenia Dinescu, redactor

Gândeşte-te pentru un moment la marile plăceri ale vieţii, iar realitatea îţi va demonstra curând că un lucru bun nu este niciodată lipsit de o latură ascunsă: poate ai întâlnit un bărbat sensibil care se dovedeşte extrem de rezervat, iar delicioasele macarons îţi răsfaţă simţurile pentru un moment, doar pentru a se depune pe abdomen şi pe şolduri. Este adevărat că nu poţi avea întotdeauna tot ceea ce îţi doreşti, însă genele tale nu trebuie să se supună acestui dicton. Dacă natura nu te-a înzestrat cu gene lungi, dese şi curbate, nu te grăbi să crezi că ai epuizat orice opţiune pentru a le obţine.

Excesele nu sunt sănătoase, însă noi ştim mai bine că, atunci când vine vorba despre gene, discreţia nu este o opţiune. Volum dramatic, definire precisă, alungire extremă şi curbare ameţitoare? Dacă te-ai resemnat deja cu gândul că le poţi obţine pe toate doar prin aplicarea genelor false, avem veşti bune pentru tine:  L’Oreal Paris lansează noua mascara False Lash Sculpt, prima mascara capabilă să sculpteze individual genele, pentru un efect cu adevărat spectaculos.

O privire filtrată de gene dese, bogate şi lungi este una dintre principalele noastre arme de seducţie, însă nu putem nega faptul că graniţa dintre gene de păpuşă şi gene cu aspect de „picioare de păianjen” este extrem de fină. Te aştepţi să îţi propunem o soluţie de compromis?  Nici vorbă! Mascara False Lash Sculpt de la L’Oreal Paris îţi permite să obţii un efect 3 în 1 dintr-un singur gest, graţie periuţei-pieptene care sculptează fiecare geană în parte. Rezultatul? Rădăcină conturată, volum sculptat şi vârfuri alungite la extrem, totul dintr-un singur gest!

Este mai simplu să creezi efectul de gene false pe care ţi-l doreşti, fără a fi nevoită să treci prin fiecare etapă complicată a aplicării benzilor sau a genelor individuale! Creează iluzia unor gene pline la rădăcină, pentru ochi conturaţi în mod natural, presând periuţa la baza genelor, apoi continuă cu mişcări în zig-zag, sculptând şi separând cu uşurinţă fiecare geană în parte, datorită periuţei-pieptene. Apoi orientează periuţa inovatoare către colţul exterior al ochiului şi pregăteşte-te să fii uimită de gene pe care nici măcar nu ştiai că le ai, cu aspect de evantai!

Rezultatul îţi va demonstra că mascara False Lash Sculpt este diferită de tot ceea ce ai încercat până acum: spaţiile libere dintre gene sunt umplute, creând efectul unor gene mai dese, iar firele individuale sunt îngroşate şi separate, pentru a-ţi conferi un plus de volum nu prin încărcarea genelor, ci prin multiplicarea lor.

Intră în universul L’Oreal Paris şi descoperă beneficiile inovatoarei mascara False Lash Sculpt!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    top 5 divahair.ro - make up

    1. Make-up perfect pentru sezonul de vară (184 vizite)