Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Aşa îţi faci o manichiură cu gel impecabilă, la tine acasă

Luni, 08.10.2018
de Andreea Baluteanu

Manichiura unei femei poate spune mai multe decât cuvintele sale! Nu ne crezi? Avem argumente imbatabile: mâinile neglijate îmbătrânesc mai repede, iar unghiile cu ojă ciobită demonstrează că ai timp de orice, mai puțin de persoana ta. Ceea ce, oricât de trist ar fi, va transmite o impresie nu prea bună despre tine.

Însă, în contextul existenței agitate la care suntem toate „abonate” în ziua de azi, să petreci o jumătate de oră, o dată la trei zile, pentru a-ți face unghiile a devenit ceva aproape imposibil. Soluția e manichiura cu gel! Dar chiar și vizitele lunare la salon se pot transforma într-o misiune extrem de dificilă, atât din punct de vedere financiar, dar și ca management al timpului. Azi îți oferim răspunsul la toate dilemele: vezi cum să obții o manichiură cu gel desăvârșită chiar în intimitatea căminului tău!

Manichiura perfectă, la tine în sufragerie: cum o obții

A trecut vremea când manichiura cu gel era un lux rezervat doar saloanelor exclusiviste. Azi, să înveți să îți faci singură unghiile e mai simplu ca oricând. Poți merge însă și mai departe: poți transforma această plăcere într-o veritabilă meserie sau într-o afacere. Azi te învățăm cum să îți faci manichiura acasă ție, prietenei tale dragi sau clientei.

Ai nevoie, în primul rând, de produse profesionale: acest pas este obligatoriu pentru o manichiură impecabilă. Noi am descoperit tot ce ne poftea inima pe baseone.ro: magazinul online unde frumusețea devine artă!

Cu ajutorul superproduselor fabricate în Polonia, Base One, vom realiza acea manichiură ce va completa perfect orice look de toamnă.

Începe prin a curăța oja de pe unghii cu un dizolvant. Optează pentru unul care să nu conțină acetonă, ca să îți protejezi manichiura.

Spală-te pe mâini, având grijă să le dezinfectezi așa cum trebuie. Taie unghiile și pilește-le, apoi folosește un produs special pentru îndepărtarea cuticulelor și împinge-le cu un bețișor din lemn de portocal către baza unghiei.

Este momentul pentru buffer! Acesta va înlătura stratul cornos de deasupra unghiei, pentru o mai bună aderență. Fii însă blândă atunci când îl folosești!

Curăță unghia cu o pensulă și apelează la degresant.

Optează pentru tipsuri cât mai apropiate de mărimea și forma unghiilor tale. Aplică adeziv pe spatele lor și apoi lipește-le pe unghii la doi milimetri de vârf. Presează și menține câteva secunde ca să te asiguri că aderă așa cum trebuie.

Poți scurta acum tipsurile cu ghilotina, în funcție de preferințe. Pilește-le la bază și la vârfuri, nivelându-le.

Folosește un nou strat de degresant și așteaptă câteva minute. Continuă cu un strat de primer și apoi cu bonderul, iar după ce acesta s-a uscat, începe construcția cu gelul UV. Mai întâi, aplică un strat uniform, cu pensula cu vârful plat, pe care să îl usuci timp de două minute la lampa UV.  Apelează acum la al doilea strat de gel și reia uscarea la lampă. Degresează din nou cu un cleaner, îndepărtează surplusul și aplică ulei pentru cuticule, dacă este cazul.

Dacă nu ai la îndemână tipsuri, folosește un gel UV de construcție, cu ajutorul căruia îți vei crea singură unghiile de divă. Continuă cu un gel UV autonivelant sau cu unul colorant și finisează cu degresant.

Așa cum am văzut, nu e deloc dificil să îți faci manichiura în gel acasă, singură. Însă un gel UV de calitate va face o diferență imensă. Noi îți recomandăm să optezi pentru Gel UV Color Base One Silcare Clasic, disponibil într-o varietate magică de culori, de la cele clasice la cele pline de vibrație și curaj.

Iată recomandările perfecte pentru această toamnă!

Indiferent că mergi în club sau te relaxezi cu el acasă, o manichiură acoperită cu gelul UV White Angel te va transforma într-o prezență ravisantă! Albul e mereu la modă, dar parcă toamna e mai fresh ca niciodată, reflectat de peisajul auriu și arămiu de afară. Gelul UV de la Base One e un produs de o calitate excepțională, cu o mare putere de acoperire și o vâscozitate medie spre ridicată. Are o formulă bazată pe o tehnologie revoluționară care împiedică iritațiile, alergiile, arsurile la lampa UV sau îngălbenirea unghiilor. O caracteristică a acestor geluri este că, după ce au fost uscate în lampa UV, au nevoie să fie degresate cu un cleaner. Te vei îndrăgosti!

Gel UV Color Base One 5 g White-angel-00

Un nude delicat nu se va demoda niciodată, iar farmecul său este nepieritor! De aceea, îți recomandăm să investești neapărat în gelul UV Base One 5g Flaming-pink: nici măcar nu va reprezenta un efort financiar deosebit, deoarece prețul este excepțional. Produsul se autonivelează ușor, e versatil și aderă perfect la unghia naturală sau la tips, protejând-o. Vei face o pasiune pentru el!

Gel UV Color Base One 5 g Flaming-pink-11a

Negrul e din nou la modă în toamna 2018! Nuanța întunecată înlocuiește bleumarinul sau accentele navy și e irezistibilă! Ai nevoie de o ojă neagră sofisticată și de formule ultrarezistente, așa cum nu îți poate oferi decât Base One. Poți apela atât la oja simplă, dar și la accente decorative cu pietricele, decorațiuni, paiete, perfecte pentru o manichiură goth-glam. Gelul are aceeași calitate ireproșabilă!

Gel UV Color Base One 5 g Black-jack-37

Firește, nu putem lăsa să treacă toamna fără roșu! Hot Fire ne-a cucerit cu nuanța sa ardentă și totuși plină de eleganță și de feminitate. Gelul UV colorant se potrivește atât cu unghia naturală, dar și cu tipsurile, iar calitatea e, ca întotdeauna, de primă ligă.

Gel UV Color Base One Silcare Clasic Hot Fire 16

Ce ai zice dacă în toamna 2018 ai sfida limitele și ai alege să porți un albastru vibrant pe unghii? Îți promitem că rezultatele vor fi peste așteptări!

Gel UV Color Base One Silcare Clasic Light Bue 26

Vrei ca unghiile tale să reflecte toată splendoarea toamnei? Atunci optează pentru o frumusețe de culoare pe placul celui mai pitoresc dintre anotimpuri! Cu o putere mare de acoperire, Gelul UV Base One 5 g Orange-nectar va fi alegerea perfectă a unei fashioniste talentate. Noi deja ni-l imaginăm pe unghii!

Gel UV Color Base One 5 g Orange-nectar-81

Pe baseone.ro vei găsi toate produsele de care ai nevoie pentru o manichiură cu gel impecabilă, care să fie gata chiar în sufrageria ta! Optează pentru gelurile UV Color Base One Silcare Clasic și vei avea parte de unghii minunate și de cliente fericite!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!