Cele mai îndrăznețe modele de manichiură pentru sezonul rece

Cele mai îndrăznețe modele de manichiură pentru sezonul rece

Redactor Andreea Baluteanu

Deși sărbătorile au trecut, iarna e în toi, iar zilele geroase sunt departe de a se fi încheiat. Cum noi adorăm să ne coordonăm manichiura cu anotimpul de afară, în ianuarie am hotărât să traducem dorința de căldură în unghii „fierbinți”.

Așa că te îndemnăm ca în acest anotimp să apelezi la unghii îndrăznețe, care să condimenteze peisajul de afară, fie el gri și mohorât sau alb și imaculat. Vezi la ce ne referim în rândurile de mai jos!

Modele de manichiură „fierbinți” pentru zile înghețate

Cu cât e mai frig afară, cu atât mai mult ne dorim ca manichiura noastră „să ardă”. În ianuarie îți propunem cele mai hot modele de unghii, care să atragă toate privirile asupra ta. Bonus: protejate așa cum trebuie de o pereche de mănuși, aceste idei de manichiură vor dura chiar mai mult decât este prevăzut. Ca întotdeauna atunci când ne dorim noi produse pentru unghii pline de creativitate, ne-am îndreptat către Base One, magazinul online dedicat unei manichiuri de vis executate acasă. Fie că ești sau nu profesionistă, pe baseone.ro vei descoperi lacuri de unghii, instrumente de manichiură și aparatură care îți vor garanta că vei obține cât ai zice „unghie” cele mai wow modele de manichiură ale momentului.

După cum ți-am spus, în ianuarie ne dorim să ne pictăm unghiile cu îndrăzneală, așa că am optat pentru o manichiură plină de personalitate. Aleasa noastră este oja semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes. Cu efecte tridimensionale, acest model de lac de unghii conjugat cu un gel va capta strălucirea ochilor de pisică: cine nu și-ar dori să imite grația și seducția felinei? Noi spunem un „da” hotărât!

Oja semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes se usucă în lampa UV (timp de 2 minute) sau în cea cu led (timp de 30 de secunde). Vei fi impresionată de cât de ușor se aplică vedeta manichiurii noastre de ianuarie, precum o ojă normală. Apelează la două straturi pentru o pigmentare de efect și pentru o rezistență superioară. Îndepărtarea ojei semipermanente e la fel de ușoară: dizolvă cu acetonă pură sau cu o soluție de tip remover soak off.

Minunata ta manichiură îndrăzneață se va menține timp de 3 sau 4 săptămâni, suficient pentru a aprinde sufletul înghețat al lui ianuarie. Dar, așa cum am mai spus, îi poți intensifica rezistența apelând la mai multe straturi.

Ca să intensifici strălucirea irezistibilă a CANNI 3D Flame Cat Eyes, finisează manichiura cu top coatul CANNI, pentru luciu deosebit și rezistență de lungă durată. De asemenea, aplicarea unei baze, precum Base Coat CANNI, va îmbunătăți aderența ojei semipermanente, astfel că manichiura ta se va menține pe tot parcursul lui ianuarie, în ciuda tuturor provocărilor. Aceasta e rețeta celei mai îndrăznețe și mai rezistente manichiuri de ianuarie!

Acum, că ai aflat tot ce trebuie despre CANNI 3D Flame Cat Eyes, să vedem care sunt nuanțele ce ne-au fascinat!

Începem, firește, cu un roșu sublim! Precum o adevărată flacără, această culoare se dovedește aliatul perfect pentru o iarnă grea, încălzindu-ne sufletul. Roșul sângeriu se va potrivi de minune atât cu geaca ta utilitară, dar și cu un palton moale, alb ca zăpada.

Ojă Semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes A21

Vrei o nuanță și mai îndrăzneață? Alege un verde complex, cu nuanțe profunde, la fel de strălucitor și de fermecător precum o galaxie! Conjugă fascinația stelelor îndepărtate pe unghiile tale și atrage toate privirile cu o manichiură demnă de Calea Lactee!

Ojă Semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes A25

Movul a fost culoarea anului 2018, ceea ce nu înseamnă că avem de gând să îl abandonăm. Nuanța regalității supreme emană noblețe și e atât de sofisticată încât se va dovedi o alegere perfectă pentru ianuarie. Strălucirile multifațetate 3D ale lacului de la CANNI vor reprezenta complimentul perfect pentru această culoare plină de personalitate: cine spune că nu poți fi mai fermecătoare decât o pisicuță?

Ojă Semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes A23

Închidem și mai mult nuanțele și optăm acum pentru un bleumarin profund, celest. Conjugă misterul unei cer înstelat într-o altă nuanță „cosmică”. CANNI îți suferează opțiunea perfectă pentru un party de ianuarie la care vrei să ai cele mai fantastice „unghiuțe”.

Ojă Semipermanentă CANNI 3D Flame Cat Eyes A24

La Base One ai la dispoziție și alte nuanțe la fel de șarmante ale lacului de unghii CANNI 3D Flame Cat Eyes aici! Asigură-te că în ianuarie te bucuri de cele mai îndrăznețe manichiuri și de cea mai ispititoare prezență. Este timpul să contracarezi prin frumusețe spiritul înghețat al iernii.

Tot la categoria must-have pentru o iarnă „fierbinte” în ciuda temperaturilor de afară intră și oja magnetică Gel UV Color Base One Silcare Cat Eye Magnetic. Base One ne propune un gel UV fascinant, care redă complexitatea nuanțelor irisului unei pisici. Nuanțele din gamă sunt superbe, efectul de ochi de pisică fiind reliefat prin tranziția dintre culori, obținută prin intermediul magnetismului. Ai la dispoziție tonuri versatile pentru manichiuri ultraîndrăznețe.

Pe noi ne-a cucerit nuanța Maine Coon, un roșu cu infuzii ardente de portocaliu, dar poți alege tot ce îți poftește inima!

Gel UV Color Base One Silcare Cat Eye Magnetic Maine Conn 14

Un alt bonus? Produsul e extrem de ușor de folosit! Amestecă mai întâi gelul UV în ambalaj, apoi aplică în strat subțire pe unghii. Polimerizează timp de 2 minute la lampa UV și apelează la un nou strat de gel. Este momentul să încerci puterile vedetei gamei, magnetul bilateral pentru ojă magnetică disponibil la Base One. Apropie magnetul la o distanță de 2-3 mm de unghie, în poziție centrală sau ușor diagonală, în funcție de efectul pe care dorești să îl obții; joacă-te pentru o manichiură plină de creativitate. Menține poziția timp de 5-10 secunde și apoi îndepărtează prin ridicarea mâinii pe verticală. Usucă din nou la lampa UV timp de 2 minute, sigilează cu un top coat și finisează cu o nouă sesiune la lampă. Nu e așa că ai obținut o manichiură plină de îndrăzneală și putere?

Magnet Bilateral pentru Ojă Magnetică sau Gel

Descoperă eroinele unei manichiuri perfecte pe baseone.ro! Investește în lacuri de unghii care să îți dăruiască unghii de vedetă la un singur clic distanță. Ianuarie este luna perfectă pentru manichiuri îndrăznețe, așa că nu rata prilejul de a străluci!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.