Fii în trend în această primăvară! Modele de manichiură pe care trebuie să le încerci

Fii în trend în această primăvară! Modele de manichiură pe care trebuie să le încerci

Redactor Andreea Baluteanu

Primăvara a sosit și, oricât de capricioasă ar fi vremea, știm că putem distruge orice urmă de tristețe din sufletele noastre cu ajutorul modelelor de manichiură în vogă ale sezonului. Avem parte de culoare, de creativitate, de strălucire, dar și de lookuri sofisticate, așa cum numai sezonul cald ne putea oferi.

Azi îți recomandăm modelele de manichiură pe care să le încerci în această primăvară! Sunt fun, sunt pline de culoare și de potențial, de vibrație și de viață! Cucerește toate trendurile primăverii cu ajutorul propunerilor noastre!

Cele mai dorite tendințe în manichiură ale primăverii

Mărturisim că, atunci când dăm iama pentru a afla tendințele primăverii, nail artul ocupă întotdeauna un loc special în sufletul nostru. Unghiile, cartea de vizită a unei femei, reprezintă poate cea mai simplă metodă de a da dovadă de creativitate, cea mai accesibilă modalitate de a ne completa lookul fără a cheltui sume fabuloase sau a apela la schimbări îndrăznețe.

Ca să te convingem că în această primăvară manichiura e mai veselă și mai irezistibilă ca oricând, am apelat la baseone.ro, magazinul online care îți oferă tot ce ai nevoie pentru o manichiură de cinci stele. Cu sloganul „the art of beauty” (tr. red. - „arta frumuseții”), Base One România e casa celor mai frumoase oje semipermanente, a celor mai fabuloase geluri UV, dar și a aplicațiilor și accesoriilor de unghii, a ustensilelor de manichiură și a aparaturii de neînlocuit.

Nail art de primăvară

Cum răsar mugurii și înfloresc petalele, cum începem să ne dorim să fim și noi la fel de creative precum natura. Știm că nu vom putea ajunge la același nivel, dar trebuie să recunoști că și modelul de manichiură de mai sus are ceva special.

Cum îl obții? După ce ai degresat și ai pilit bine unghiile cu bufferul, începe prin a aplica un strat de bază, apoi continuă cu oja semipermanentă CANNI Soak Off în nuanța 023. Aceasta se aplică precum un lac tradițional, se autonivelează foarte ușor și e disponibilă în culori pigmentate, perfecte pentru primăvară.

Ojă Semipermanentă CANNI 23

Cu ajutorul unui punctator metalic pentru decor de unghii, desenează modele mici, în tonuri de verde. Dacă ești mai pricepută, poți folosi o pensulă specială și îți poți încerca norocul cu o frunză sau cu orice alt simbol al primăverii.

Punctator metalic cu mâner din plastic pentru decor unghii

Folosește în ambele cazuri tonuri de verde proaspăt, fraged, așa cum este nuanța 160 de la CANNI.

Ojă Semipermanentă CANNI 160

Decorații pe cuticule

În ultima perioadă, regiunea cuticulelor a devenit locul special unde fetele talentate își pun imaginația la contribuție. Începe prin a te asigura că ai parte de hidratare de efect și de un aspect impecabil al unghiilor: hrănește cuticulele cu uleiul cu pipetă Base One Silcare Yummy Gummy Pink, ce conține proteine, minerale și vitaminele A, E, D și B.

Ulei Cuticule cu Pipetă -75 ml Base One Silcare Yummy Gummy Pink

După ce ai aplicat uleiul, împinge cuticulele la baza unghiei și așteaptă să intre produsul în piele. Spală-te pe mâini, degresează unghia, apoi aplică superbele accesorii pentru unghii din setul Amore de la Base One. Tu ești cea care decide modelul, amplasarea, cantitatea: iar manichiura ta de primăvară va fi una cu adevărat fabuloasă.

Decor unghii set 12 Amore #1

Păstrează restul unghiei cât mai simplă și mai delicată!

Noul nude

Nuanța Ballet Slippers, acel roz diafan, adorat de Ducesele Meghan și Kate, ne-a fascinat sezoane la rând. Însă tendințele din primăvara 2019 caută să mai diversifice aria și ne tentează acum cu nuanțe puțin mai pigmentate. Noile neutre la modă sunt coralul (că doar nu degeaba e Living Coral culoarea anului), cafe au lait, piersică și caramel.

Acoperă-ți unghiile cu oja semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa în nuanța 055. Produsul se poate usca fie la lumina soarelui, fie la lampa UV timp de 2 minute sau la cea cu LED timp de 30 de secunde.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa 7,3 ml - 55

Dacă te-ai hotărât să investești și la acest capitol, la categoria aparatură electrică vei găsi cele mai bune lămpi UV și cu LED.

Negru, din nou la modă

Dacă acum câțiva ani negrul era privit ca un semn de rebeliune, acum este perceput ca o dovadă a unui caracter sofisticat și a eleganței. Mergi contra tendințelor evidente și pictează-ți unghiile în primăvara 2019 cu una dintre cele mai puțin așteptate nuanțe, un negru ultrarafinat și lucios. Alege Oja Semipermanentă 3 în1 Lila Rossa-Magic în nuanța 110.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml-110

Nuanțele metalizate nu se demodează

Reflexiile metalizate au ținut capul de afiș al tendințelor în ultima perioadă și nu ne dezamăgesc nici acum! Optează pentru unghii care reflectă lumina soarelui și apelează la oja semipermanentă CANNI CAMELEON-CAT EYES în nuanța 462. Se aplică ușor, precum un lac de unghii tradițional, și se autonivelează. Nu trebuie decât să pregătești unghia prin pilire delicată cu bufferul și să te aștepți ca unghiile tale să primească laude neîncetat. Doar sunt la fel de frumoase precum ochii unei pisici!

Ojă Semipermanentă CANNI CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 462

Acestea sunt propunerile noastre de manichiuri la modă în primăvara 2019! Profită de ofertele de produse excepționale de pe baseone.ro și investește în articole de calitate, provenind de la branduri recunoscute pe plan internațional, disponibile și la noi, la cele mai bune prețuri! Posibilitățile sunt nelimitate!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.