Greșeala pe care o faci când aplici manichiura cu gel

Greșeala pe care o faci când aplici manichiura cu gel

Redactor Andreea Baluteanu

Secretul unei femei care arată impecabil este o manichiură desăvârșită. Iar secretul unei manichiuri de nota 10 este gelul UV: acest produs care, practic, ne-a revoluționat viața conferă rezistență, personalitate, strălucire incandescentă oricăror unghii! Nu te vei mai sătura să te uiți la unghiile tale ce sclipesc precum razele de soare, iar partea și mai bună este că se vor menține în această formă perfectă pentru mult timp.

E de la sine înțeles că, atunci când descoperim o minune a cosmeticii așa cum sunt unghiile cu gel, nici nu ne mai gândim să renunțăm la ea. E motivul pentru care am învățat cu plăcere nespusă să ne facem singure unghiile cu gel sau să ne servim clientele dragi cu o astfel de manichiură profesionistă. Fie că ești profi sau doar amatoare, îndrăgostită pe veci de gel, este posibil să comiți o greșeală. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Greșeala care îți compromite aspectul manichiurii cu gel

Fie că abia începem să ne delectăm cu superavantajele manichiurii cu gel sau suntem deja experimentate în acest fabulos domeniu, riscăm să comitem o greșeală care va compromite aspectul final.

La prima vedere, unghiile lucioase, impecabil colorate și irezistibil de frumoase, par imposibil de realizat. După ce „te joci” o perioadă cu gelul, descoperi că de fapt este un produs versatil, extrem de ușor de utilizat și de modelat. Cu toate acestea, există o capcană în care chiar și profesionistele desăvârșite riscă să cadă: aplicarea stratului de gel mult prea dens.

Știi deja că, atunci când aplici gelul, trebuie să ai grijă la cantitatea folosită. Deși un strat mult prea subțire va prezenta la rândul său inconveniente, cel prea gros poate reprezenta un dezastru pentru visul manichiurii tale perfecte.

Problema e și mai acută atunci când folosești un gel colorat. De ce? Deoarece acest produs te poate determina, din nevoia de a obține o pigmentare superioară, să exagerezi în ceea ce privește cantitatea utilizată. Iar rezultatul poate fi intens colorat, dar cu siguranță nu va fi plăcut din punct de vedere estetic.

Nu în ultimul rând, aplicarea gelului în strat mult prea gros poate presupune și captarea bulelor de aer sub „păturile” de produs. Mai ales atunci când nu ești atentă (e de înțeles, doar ești nerăbdătoare să te bucuri de rezultatul final), poți sfârși cu o manichiură ce nu are nimic în comun cu ceea ce-ți dorești.

Cum să previi greșeala ce îți compromite manichiura cu gel

Sperăm că nu te-am speriat cu avertizarea de mai sus! Nu te vom sfătui acum să faci un curs de chimie avansată pentru a putea să obții manichiura visurilor tale. Soluția e mult mai simplă: ai nevoie de un produs profesional, care să se autoniveleze ușor și să contracareze astfel toate inconvenientele pe care ți le-am prezentat mai sus.

Spațiul de vis în care vei descoperi aceste eroine ale manichiurii perfecte e baseone.ro! Magazinul online îți aduce la un clic distanță produse profesionale, create din dragoste pentru unghiile tale, ce îți vor oferi în dar manichiuri rezistente, elegante și pline de personalitate, provocându-te să îți folosești creativitatea și imaginația pentru rezultate ce întrec orice așteptări.

Gelul UV Color Base One este răspunsul la toate rugăciunile tale privind obținerea manichiurii perfecte. Acesta are o mare putere de acoperire și se autonivelează ușor, fiind extrem de versatil. Produsul prezintă o vâscozitate medie-ridicată, care îi permite să adere perfect la unghia naturală și/sau la tips. Nu vei mai simți nevoia să apelezi la straturi mult prea groase, deoarece gelul e atât de bine conceput, încât se așterne de la sine pe unghie.

Un alt atu al Gelului UV Color Base One este reprezentat de faptul că nu conține ingrediente care să atace manichiura. Dimpotrivă, formula profesională protejează unghia și îi menține sănătatea. Mai mult, nu provoacă alergii, nu îngălbenește, nu îți oferă senzația de arsură în lampa UV și nu presupune niciun risc la utilizare. E produsul perfect pentru manichiura cu gel!

Scoate la înaintare zeița din tine: îți recomandăm în rândurile de mai jos 3 geluri UV perfecte pentru toamna 2018, care vor arăta fabulos. Mai mult, așa cum ți-am spus, te ajută să previi greșeala care ruinează orice manichiură!

Dacă roșul e culoarea ta preferată, dar parcă te-ai săturat de aceeași alegere mereu clasică și vrei ceva mai mult în toamna aceasta, e musai să mizezi pe Red Candy Cranberry. Îți garantăm că gelul UV arată pe atât de bine pe cât îi indică denumirea. Culoarea e profundă, intensă, sofisticată și incredibil de pigmentată. Se potrivește la perfecție cu acele pulovere moi și groase, cu blugii tăi tăiați și cea mai comodă geacă din lume!

Gel UV Color Base One 5 g Red Candy Cranberry 02

Cover Dark-Camuflaj e acel ton neutru perfect de care îți garantăm că nu te vei mai sătura niciodată. Nu avem nimic să îi reproșăm: e pigmentat, sofisticat, rezistent și se potrivește la orice ai în garderobă. Noi ni-l imaginăm imediat în două ipostaze, fiecare la fel de atrăgătoare: cu un costum masculin și un colier de perle la gât, din care să se întrezărească discret un sutien de dantelă, sau cu o rochie de catifea opulentă, în culoarea vinului. Ni se face deja poftă să îl aplicăm pe unghii!

Gel UV Base One Cover Dark-Camuflaj 100 g

Vrei un efect spectaculos, de neuitat, un produs care să îți evidențieze personalitatea? Atunci Gelul UV Color Base One Silcare Magnetic Chameleon 02 e exact ceea ce îți trebuie! Este inspirat de colecția multifațetată de la BaseOne, în culori care reflectă lumina în funcție de unghiul în care te afli, complexe și seducătoare. Gelul UV e mai mult decât o nuanță, e o operă de artă în miniatură, cu tonuri de ametist, misterioase, care te transformă în zeița ce ai fost mereu. Gelul se aplică precum un produs tradițional, dar poate deveni o adevărată operă de artă atunci când îl combini cu magnetul special, ce creează valuri seducătoare, cu un efect vizual spectaculos.

Gel UV Color Base One Silcare Magnetic Chameleon 02

Evită să comiți cea mai frecventă greșeală atunci când îți faci manichiura cu gel! Folosește produsele profesionale de la Base One și bucură-te de unghiile devenite piese de artă, „răpite” parcă dintr-un muzeu pentru a desfăta ochii muritorilor de rând!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.