Idei șic de manichiură pentru vara

Redactor Andreea Baluteanu

Deși adorăm să creăm oricând cele mai cool și mai pline de imaginație modele de manichiură, parcă nu e moment mai prielnic să te transformi în pictoriță pe unghii decât vara. Vremea de afară ne inspiră, puzderia de flori și de culori se vrea imitată și pe unghii, iar petrecerile și concediile sunt ocazia perfectă pentru a ne distra cu cele mai șic modele de manichiură.

Considerăm că a venit momentul perfect pentru a testa cele mai cool idei de manichiură de vară. Azi te tentăm cu cele 4 modele care ne-au furat inima. Descoperă-le în rândurile de mai jos și află și de unde îți poți cumpăra produsele cu care să le transformi în realitate!

Artă pe unghii: 4 modele de manichiură pentru vară

Începutul verii a venit cu temperaturi mai mici decât ne așteptam, dar asta ne încurajează totuși să încercăm să conjugăm vara prin modelele de manichiură care reflectă frumusețea anotimpului fierbinte. În acest sens, am poposit din nou în magazinul nostru online preferat, Base One, acolo unde arta manichiurii devine accesibilă tuturor, de la profesionistele din saloane la fetele care își pictează singure unghiile acasă. Iată care sunt cele 4 modele șic de manichiură perfecte pentru vară!

Simfonie în galben

Una dintre nuanțele-vedetă ale acestui sezon este galbenul! Plină de căldură și de veselie, culoarea este perfectă pentru a exprima optimism, speranță, vitalitate, trăsături pe care tot sperăm să le imprimăm existenței noastre.

Începe prin a curăța unghiile și apoi pilește-le într-o formă ușor rotunjită. Folosește un ulei de cuticule și un bețișor din lemn de portocal pentru a hrăni și a împinge la baza unghiei depozitele de piele moartă. Așa scapi cel mai ușor de ele!

Folosește un ulei de cuticule hrănitor, pe bază de ulei de migdale și de piersică, cu un parfum delicat și zemos de zmeură: este perfect pentru apropierea verii. La Base One te așteaptă și un set de bețișoare din lemn de portocal, cea mai bună alegere pentru a împinge cuticulele la baza unghiei.

Ulei Cuticule cu Pipetă 75 ml - Base One Silcare Raspberry Light Pink

 

Set 10 bețe de portocal pentru împins cuticule

 

Acoperă apoi unghia cu un produs de bază: recomandarea noastră este baza Semilac 2 în 1, care se poate folosi și pe post de top coat. Baza se usucă timp de 30 de secunde la lampa cu LED și 120 de secunde la cea de 36 W.

Bază și Top Coat 2 în 1 Semilac 7 ml

Este timpul să treci la stratul de culoare. Noi ne-am îndrăgostit de Oja semipermanentă de la CANNI în nuanța 001, un galben plin de viață. Se aplică ușor și rapid grație pensulei de foarte bună calitate și se autonivelează fără probleme. Îți va face la fel de multă plăcere să o folosești ca atunci când o admiri pe degete!

Ojă Semipermanentă CANNI 1

Manichiura impecabilă este imposibilă fără o lampă UV profesională. La Base One te așteaptă cele mai bune oferte la echipamente de o calitate ireproșabilă!

Lampă unghii UV-LED 48W SUNONE SUN-4

Tonuri efervescente

Ți-e dor de vară? Cheam-o din toate puterile cu cea mai colorată și mai veselă manichiură!

Începe prin a aplica pe unghii o bază de calitate, care să îmbunătățească aderența ojei și să amelioreze rezistența sa. Apoi îți poți descătușa toate energiile creatoare la shopping de culori vii pline de bucurie pentru o vară ca în povești.

Se poartă tonurile ce amintesc de pietrele prețioase, strălucitoare și încântătoare! Iată ce îți recomandăm: roz vibrant, lavandă visătoare, galbenul-vedetă și neapărat un albastru efervescent precum o mare tropicală. Le găsești pe toate în gama de oje semipermanente Lila Rossa Magic!

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml - 104

 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml - 37

 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml - 19

 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml - 18

 

Puncte, puncte, puncte

Îți place să te joci cu modele de nail art cuceritoare? Atunci te vei înțelege de minune cu aceste propuneri de manichiură!

După ce ai pregătit unghia, pictează câteva degete cu un portocaliu ardent, iar pe restul, cu alb. Folosește oja semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa în nuanța 002 și 099. Oja se aplică pe unghia naturală curățată și degresată și se poate usca la soare, dar și la lampa UV clasică și cu LED.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa 7,3 ml - 02

 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa 7,3 ml - 99

 

Un punctator metalic cu mâner din plastic te va ajuta să obții cele mai frumoase și mai cool modele de manichiuri!

Punctator metalic cu mâner din plastic pentru decor unghii

Fructe pe degete

Celebrează de pe acum sezonul pepenilor cu cea mai drăgălașă manichiură cu putință!

Aplică pe unghia curată și degresată, la alegere, o ojă turcoaz (CANNI 77) și una roz (CANNI 247). Oja semipermanentă se aplică foarte ușor, precum un lac tradițional, iar unghia se pilește înainte cu bufferul.

Ojă Semipermanentă CANNI 77

 

Ojă Semipermanentă CANNI 247

 

Joacă-te cu modelele precum în imaginea de mai jos și trasează apoi „semințele” de pepene cu o ojă neagră.

Ojă Semipermanentă CANNI 161

Tu ce părere ai despre modelele de manichiură pe care ți le propunem pentru începutul de vară? Care dintre aceste idei ți-a surâs? Descoperă la Base One produsele cu ajutorul cărora vei obține acele unghii care atrag atenția tuturor și care rezonează cu frumusețea verii! Dacă nu e soare afară, cheamă-l prin intermediul manichiurii tale!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.