Întâmpină vara cu o manichiură pe măsură: ce modele se poartă în această lună

Întâmpină vara cu o manichiură pe măsură: ce modele se poartă în această lună

Redactor Andreea Baluteanu

Uită de vremea de afară: preferăm să considerăm că e vorba despre ultima lovitură a unei primăveri capricioase înainte de a lăsa locul unei veri care se va dovedi, sperăm noi, un pic mai prietenoasă.

Însă noi ți-am pregătit în rândurile de mai jos ceea ce poate fi cea mai plăcută alinare după o primăvară grea: manichiurile de vară. Cheamă spiritul anotimpului cald cu unghii cât mai creative și descoperă de unde să cumperi produsele care îți vor transforma manichiura într-un must-have!

Ce purtăm pe unghii în această vară: top manichiuri pentru sezonul cald

Vara 2019 se caracterizează printr-o dragoste fierbinte față de culoare, față de designuri creative și față de fantezie. Dacă rozul pudră a fost favoritul ultimelor sezoane, aproape că nici nu mai vrem să mai auzim de el acum. Dimpotrivă, ne dorim să ne pictăm unghiile în nuanțe vii și să ne punem la încercare imaginația cu modele pline de zvâc.

Ce îți mai lipsește? Să descoperi produsele ideale pentru aceste unghii de vis! Când e vorba de manichiură, noi dăm de fiecare dată întâietate magazinului online Base One, de unde achiziționăm cele mai wow lacuri de unghii, geluri, instrumente de manichiură și aparatură profesională de calitate la prețuri extraordinare, atât pentru profesioniste, cât și pentru amatoare!

French manicure de vară

French-ul a creat isterie la începutul anilor 2000, dar dragostea pentru acest model de manichiură parcă s-a stins la un moment dat pe parcursul anilor. Din fericire, încă începând de anul trecut, french-ul a redevenit pasiunea noastră, de această dată fiind reinterpretat.

După ce ai tăiat pielițele, ai pilit unghia, ai curățat-o și ai degresat-o, aplică în loc de lacul de unghii un nude cât mai apropiat de culoarea pielii tale. Noi alegem Oja Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa în nuanța 114. Se poate usca în mod natural, la lumina soarelui, dar va dura mai mult, sau la lampa UV și lampa UV cu LED.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa 7,3 ml - 114

În loc să îți fac griji pentru dungile perfecte de french, pur și simplu acoperă vârful unghiei cu benzile speciale de la Base One. Aplică lac de unghii alb deasupra benzii: alegem tot Lila Rossa, nuanța 002.

Benzi pentru French #22

 

Ojă Semipermanentă 3î n 1 Lila Rossa 7,3 ml - 02

 

Încheie cu un top coat care să sigileze manichiura. Dacă vrei să conferi mai multă atitudine manichiurii tale de vară, folosește decorații de unghii sub formă de catifea albă în modelele dorite. Ne place setul decorativ de la Base One!

Catifea set 12 butoiașe DU07

Portocaliul, culoarea verii și a fericirii

Dacă modelele complicate de nail art nu sunt chiar feblețea ta, poți testa o manichiură în tonuri electrizante de portocaliu. Noi avem cea mai frumoasă idee!

Începe prin a pili unghia, după ce ai îndepărtat și ultima urmă din lacul de unghii precedent. Dă o formă ascuțită unghiilor, așa cum vezi în imaginea recomandată. Desigur, poți păstra și conturul tău natural, dar unghiile lungi arată mai bine în această combinație.

Pilă Manichiură Refolosibilă ROMB Sunshine 100/180

Degresează apoi unghia cu ajutorul produsului profesional de la Base One: un degresant de calitate, care înlătură sebumul de pe unghii și le pregătește pentru aplicarea lacului semipermanent.

Degresant Base One 1.000 ml

Încheie cu lacul de unghii: oja semipermanentă de la CANNI ne-a cucerit cu nuanța 142, care se aplică foarte ușor datorită pensulei de bună calitate și se autonivelează fără probleme. Culorile pigmentate te vor transforma în fanul numărul unu!

Ojă Semipermanentă CANNI 142

Cea mai tare manichiură de vară

Dacă nail artul nu mai are niciun secret pentru tine, avem o recomandare de manichiură de vară care te va cuceri fără urmă de îndoială. E extrem de cool!

Începe cu stratul de bază: curăță, pilește și degresează unghia.

Acoperă trei dintre unghiile de la mână cu un albastru proaspăt și revigorant, care te duce cu gândul la vacanța de vară. Simpla privire a lacului semipermanent de la CANNI nuanța 004 ne relaxează instant!

Ojă Semipermanentă CANNI 4

Pentru celelalte unghii, folosește tonuri la fel de fresh de alb, care va arăta uluitor alături de albastru. Alege oja semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa Magic nuanța 34. Se usucă la lampa UV sau cu LED și se îndepărtează prin dizolvare.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic 10 ml - 34

Este vremea pentru decor! Poți trasa singură dungi în nuanțe de negru și poți desena banane pe unghii, dacă te pricepi. Dacă nu, îți recomandăm modelele din matrița metalică pentru ștampile de la Lila Rossa, perfectă pentru o manichiură de vară ce atrage toate privirile!

Matriță metalică pentru ștampilă unghii Party 03

Aceste modele de manichiură de vară sunt pur și simplu fabuloase! Fie că optezi pentru frech, pentru nuanțe de vară sau pentru modele de nail art pline de creativitate, suntem sigure că vei atrage toate privirile. Descoperă pe Base One universul magic al unghiilor, cu prețuri extraordinare și inspirație cât cuprinde pentru fata cu cea mai frumoasă manichiură cu putință! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.