Nou în materie de tendințe: manichiura „ochi de pisică”

Nou în materie de tendințe: manichiura „ochi de pisică”

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă mai ai o îndoială că manichiura „ochi de pisică” este una dintre cele mai dorite la ora actuală, Pinterest are grijă să te contrazică. Căutările pentru acest tip de unghii au crescut în 2018 cu 792%, ceea ce demonstrează cât de fascinantă este ideea. Iar trendul continuă să domine piața și în 2019.

Ceea ce ne cucerește iremediabil atunci când e vorba despre manichiura „ochi de pisică” e senzualitatea sa, asemănătoare celebrei feline, dar și faptul că, atunci când apelezi la produsele potrivite, este destul de ușor de obținut. Descoperă în rândurile de mai jos cum să obții cea mai tare tendință a momentului, manichiura „ochi de pisică”!

Unghiile „ochi de pisică”, trendul verii 2019

Manichiura „ochi de pisică” reușește să sublinieze reflexiile magnetice ale privirii felinei, captând efectul pe care îl are trecerea luminii prin ei. Inițial, acest tip de nail art era obținut prin intermediul unui lac de unghii special și al unui magnet, dar formulele au avansat, iar azi ochii de pisică sunt obținuți pe unghii printr-o ojă care face toată treaba în locul tău. Noi am descoperit-o pe baseone.ro, în două variante: gama de oje semipermanente CANNI Cat Eyes și Cat Eye Lila Rossa. Îți spunem mai jos care sunt nuanțele must-have ale verii!

Simte-te ca o felină cu Oja semipermanentă CANNI Cameleon Cat Eyes în nuanța 456. Oja se aplică foarte ușor și rapid, având o pensulă de bună calitate, care îi garantează folosirea asemănătoare cu cea a unui lac de unghii tradițional. Produsul se autonivelează ca la carte, iar tu nu trebuie decât să pregătești unghia prin pilire foarte delicată cu bufferul. Nuanța cu irizații aurii te va transforma în regina oricărei petreceri, singura fată care se poate lăuda că are un farmec asemănător cu cel al pisicilor.

Ojă Semipermanentă CANNI CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 456

Pisicile cu ochi verzi-albăstrui sunt preferatele noastre! Dacă nu poți avea o privire la fel de fascinantă ca a lor, măcar conjugă-le farmecul pe unghii grație priceperii de care dau dovadă artiștii care au creat ojele semipermanente de la CANNI. CAMELEON-CAT EYES Cat Eyes în nuanța 461 are reflexii de verde și reușește să redea întocmai alura mistică pe care o are privirea unei pisicuțe. Oja se usucă la lampa UV sau cu Led.

Ojă Semipermanentă CANNI CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 461

La fel de prietenoase și de atrăgătoare se dovedesc și lacurile de unghii de la Lila Rossa. CAMELEON-CAT EYES în nuanța 18 te va vrăji cu albastrul unui cer înstelat asociat cu strălucirea ochilor de pisică: de mult nu am mai văzut ceva atât de frumos. Oja se aplică foarte ușor și rapid datorită pensulei de bună calitate, exact ca un lac de unghii tradițional. Culorile sunt fascinante și pigmentate: ce altceva ți-ai mai putea dori?

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 18

Ca întotdeauna, pe Base One găsim tot ceea ce își dorește sufletul nostru, iar Oja Semipermanentă Lila Rossa Cameleon Cat Eyes în nuanța 6 e pur și simplu divină. Tonurile de auriu și de mov vor pune în valoare frumusețea unghiilor tale și pregătește-te să fii întrebată constant de unde ai o asemenea manichiură senzațională. Oja semipermanentă e trucul de care aveai nevoie ca să strălucești în vara aceasta.

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 06

Încheiem galeria de lookuri reprezentative pentru manichiura „ochi de pisică” cu oja semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-CAT EYES în nuanța 21. De data aceasta asociem tonuri de bronz, albastru și irizații care atrag toate privirile, într-o ojă care îți va răpi inima. Combină cu rochii, cu costume, poartă la plajă sau la birou, deoarece nu ai cum să greșești cu această superbă ojă.

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-CAT EYES 7,3 ml - 21

Sperăm că te-am convins că manichiura „ochi de pisică” trebuie încercată în vara 2019, deoarece este pur și simplu senzațională. Lasă-ți unghiile să fie în centrul atenției cu magnetismul felinei după care suntem topite și testează produsele excepționale de la Base One. Îți garantăm că nu vei avea niciun motiv să regreți!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.