Străluciţi cu o manichiură jucăuşă de primăvară!

Străluciţi cu o manichiură jucăuşă de primăvară!

Redactor Divahair.ro

Primele zile ale primăverii astronomice sunt în urma noastră, am scos deja ochelarii de soare și așteptăm acum cu nerăbdare să se stabilească vremea caldă de primăvară! Este timpul să vă pregătiți pentru tendințele noi pentru acest anotimp și să dați viață manichiurii cu culori de primăvară!

Vă plac culorile pastelate?

Dacă nu sunteți un guru al modei și mizați mai degrabă pe stilul clasic, blugi și teniși, atunci şi o mică parte din "eul" propriu, sub formă de manichiură, vă poate ajuta foarte mult. Culorile pastelate nu sunt ţipătoare și înveselesc ușor şi ţinuta de zi cu zi. Alegeți-vă o nuanță dintr-o gamă largă de geluri UV pastel și veți avea în degetul mic o manichiură elegantă, pentru o lună întreagă. Culorile pastel nu sunt evitate nici de designerii de modă în acest an aşa că, nu vă fie frică să alegeţi o jachetă din piele de culoare verde pastel. Acum vă puteți asorta cu manichiura și noua piesă elegantă din garderobă!
Sugestie: Încercați o gamă largă de oje semipermanente inspirate de culorile primăverii!

unghii

Manichiură nude

În timp ce în 2018 culoarea anului a fost violet, anul 2019 este însoțită de culoarea coral, deci un roz natural. Acest lucru ar putea fi apreciat în special de către femeile, care nu pun mare accent pe combinațiile de culori, fie în ţinuta lor, fie în manichiură. De ce nu, frumusețea este în simplitate! La simplitate, vom rămâne și în cazul manichiurilor nude. Tipice sunt nuanțele decente, care sunt asortate în tonuri de culoarea pielii și naturale, cum este şi în cazul coralului ales. Dacă nu sunteți dispuse să vă faceți unghiile des, le puteți modela cu ajutorul ojei semipermanente nude. Aplicarea durează doar câteva minute, evitaţi modelarea complicată și rezistă până la 3 săptămâni!

unghii

Culorile neon

Vă amintiţi de vremurile, când culorile neon erau pe toate accesoriile de modă și nu numai? Perfect, acum aveţi cu ce să combinaţi tendințele noi a unei manichiuri neon. Manichiura neon revine din plin la viaţă doar cu venirea verii, dar și acum puteți folosi un lac galben strălucitor, care se va potrivi perfect cu elementele reflectorizante de pe geantă. La modă se întorc încet şi bentiţele creative și accesoriile pentru păr. Alegeți o eșarfă de păr albastră împreună cu unghii albastre neon. Imaginația nu are limite.
Ce veți alege? Unghii neon sau pastelate?

neon

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.