Surprinde-ți iubitul! Cum să realizezi cea mai romantică manichiură de Valentine's Day

Redactor Andreea Baluteanu

Ziua Îndrăgostiților e atât de aproape, încât simțim că sufletul ne tremură deja de nerăbdare la gândul tuturor clipelor peste măsură de plăcute pe care le vom petrece. Iar una dintre activitățile care ne face fericite în această perioadă ține de realizarea celei mai frumoase manichiuri cu putință.

Azi îți recomandăm un model pur și simplu superb, care se va potrivi la perfecție cu ziua de Valentine's Day. Descoperă la ce ne-am gândit: suntem sigure că vei bate din palme la fel de entuziasmată ca noi atunci când vei da cu ochii de ea!

Cea mai frumoasă manichiură de Ziua Îndrăgostiților e chiar aici!

Atunci când te pregătești să te vezi cu el, știm că adori să arăți ca scoasă din cutie, din cap până în picioare - machiaj care să îți pună în valoare frumusețea naturală, o piele catifelată care să îl ademenească și neapărat o manichiură care să îți pună pur și simplu „inima pe unghii” în fața lui. Descoper-o vrăjită în imaginea de mai jos!

manichiura

Te vom învăța cum să o obții cât ai zice „iubire”. Pentru ca tu să impresionezi cu lookul tău pur și simplu desăvârșit, ai nevoie, ca întotdeauna, de produse de top. Cele mai bune dintre cele mai bune te așteaptă pe baseone.ro, magazinul online de unde noi ne procurăm toate cele necesare unei manichiuri pur și simplu splendide. Vezi ce am adăugat în coșul de cumpărături de Valentine's Day!

După ce ai șters și ultimele urme din manichiura precedentă de pe unghii, ai împins cuticulele și ai pilit unghiile în forma dorită, începe prin a utiliza o bază transparentă, care să întărească unghiile și să accentueze rezistența stratului de produs aplicat ulterior. Reinfore Gel CANNI e o bază ideală dacă ai unghiile deteriorate, prelungind rezistența ojelor semipermanente sau a gelurilor la care apelezi apoi.

Reinfore Gel CANNI 15 ml

Este timpul să aplici culoarea! Joacă-te cu fantezia ta pentru a obține rezultate demne de frumoasa manichiură care a fugit cu inima noastră și care se va potrivi la perfecție sărbătorii iubirii!

Ne-am lăsat vrăjite de frenezia de culoare din gama de oje semipermanente CANNI COLOR. Se aplică extrem de ușor și de rapid, grație pensulei de bună calitate, precum o ojă tradițională. Se autonivelează superb, iar nuanțele pigmentate au o rezistență superioară. Vei fi impresionată de uluitoarea lor eficiență!

Începe prin a colora unghiile de la degetele mari și cele mici, dar și unghia corespunzătoare degetului mijlociu de la una dintre mâini (să spunem, cea dreaptă) cu o nuanță de roșu la fel de ardentă ca inima ta de Ziua Îndrăgostiților. Alege un roșu clasic, precum nuanța CANNI 53.

Ojă Semipermanentă CANNI 53

Optează pentru un lac de unghii pur precum iubirea care a dat rod în sufletul tău și acoperă unghiile inelarelor și pe cea a degetului arătător de la mâna opusă celei la care ai colorat cu roșu mijlociul, așa cum te-am învățat mai sus (să presupunem că e cea stângă). Recomandarea noastră este nuanța 239 de la CANNI.

Ojă Semipermanentă CANNI 239

Ți-au mai rămas două degete! Arătătorul de la mâna dreaptă va fi acoperit cu un strat dulce de roz intens, precum nuanța 51 de la CANNI. E culoarea care simbolizează cel mai bine feminitatea ta.

Ojă Semipermanentă CANNI 51

Ce mai rămâne de demonstrat? Cât ești de dulce, desigur! Degetul mijlociu de la mâna stângă va fi colorat cu un strat mai deschis și mai delicat de roz. Câștigătorul nostru a fost CANNI 113.

Ojă Semipermanentă CANNI 113

Dacă nu vrei să te complici prea tare, poți încheia în acest moment procesul de realizare a celei mai frumoase manichiuri de Ziua îndrăgostiților. Finisează cu un strat protector de top coat, tot de la CANNI; te vei bucura de o manichiură nu doar rezistentă, dar și incredibil de strălucitoare, irezistibilă.

Top Coat CANNI No-Wipe Fără Degresare 15 ml

Pentru fetele care adoră creativitatea pe unghii, noi mergem mai departe și îți propunem să consulți secțiunea de decorații pentru unghii de la Baseone.

Aplică pe unghiile acoperite cu alb un pigment decorativ în formă de gel. Setul Lili Beauty conține 12 piese în diferite culori, pe care, dacă te pricepi, le poți modela în formă de inimă. Dacă nu, Baseone te încântă cu un set de paiete în formă de inimi, pe care le poți atașa de frumoasele tale unghii. Joacă-te cu nuanțele: manichiura ta va arăta pur și simplu feeric la lumina lumânărilor.

   
 

Pigment Gel Lili Beauty set 12 #J01

 

 

Decor Unghii Paiete Inimioare set 12 butoiașe DU11

 

Degetul mijlociu de la mâna dreaptă se va simți minunat în compania cristalelor-pietricele Swarovski roșii ca focul. În acest moment, deja te vei simți ca un pictor ce creează o operă de artă.

Set 1440 buc cristale-pietricele Reflexii Roșii 1,5 mm

Încheie cu ultima unghie, degetul mijlociu al mâinii stângi, pe care îl vei „trata” cu o porție consistentă de caviar. La fel de bine poți opta pentru decorații cu catifea sau pentru paiete.

Caviar set 12 butoiașe DU13AA

Abia așteptăm să aflăm ce părere ai despre manichiura pe care noi ți-am propus-o de Ziua îndrăgostiților! Inspiră-te din recomandarea noastră, joacă-te precum un copil ce descoperă intrigat lumea din jur și asigură-te că vei avea parte de o sărbătoare ca în povești alături de iubirea vieții tale! La Baseone te așteaptă produsele perfecte pentru manichiura visurilor tale!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.