Unghii cu aspect de porțelan! Cum obții această manichiură must-have în sezonul cald

Redactor Andreea Baluteanu

Femeile moderne își pictează creativitatea pe unghii. Demne să aparțină unei galerii de artă, unghiile noastre fascinează cu aspectul lor fabulos, strălucitor, scânteietor precum stelele.

„Strălucirea” e cuvântul de ordine și în ceea ce privește manichiura la modă în vara 2019. În nuanțe ispititoare, la fel de luminoase precum razele soarelui sau aștrii nopții, unghiile care sunt la modă acum par de porțelan. Vezi cum arată trendul care ne fascinează în acest moment!

Trend de vară: unghiile „de porțelan”, noua obsesie a fetelor cool

Strălucesc, dar cu o delicatețe pe care nu am mai văzut-o de mult la o manichiură. Unghiile de porțelan atrag toate privirile, dar cu gingășie, ceea ce le transformă în favoritele noastre absolute în acest sezon. Par aproape să se spargă, însă, în realitate, sunt mult mai puternice decât dau impresia, un motiv în plus să le alegi în vara 2019.

Te întrebi cu ce produse poți obține asemenea minunății? Le vei regăsi la baseone.ro, magazinul online care găzduiește lacurile de unghii, ustensilele, aplicațiile și aparatura necesară pentru a obține cele mai spectaculoase modele de manichiură. Vezi ce produse să adaugi neapărat în coșul tău de cumpărături!

Pentru manichiura de porțelan, ne axăm pe gama 3 în 1 Magic Lila Rossa, care te va fascina cu lacurile de unghii în culori vibrante, pline de prospețime, cu o strălucire de efect. Fiind vorba despre o ojă semipermanentă, rezistența este garantată, dar ceea ce te va convinge să investești în produs sunt și culorile pigmentate, cu o gamă diversificată de nuanțe pe care le ai la dispoziție. Produsul este un amestec de lac și gel care se va menține pe unghiile tale timp de 3-4 săptămâni, uscându-se în lampa UV sau cu Led și îndepărtându-se prin dizolvare.

Cum aplici oja 3 în 1 Magic Lila Rossa? Începe prin a pili unghia naturală cu bufferul sau o pilă cu granulație fină, pentru a îndepărta luciul natural. Folosește un primer în strat subțire și continuă apoi cu baza pe care o usuci la lampă timp de 2 minute. Aplică primul strat de culoare al ojei alese, usucă la lampă, continuă cu un strat mai subțire și usucă din nou, apoi sigilează manichiura cu un top coat pentru a conferi luciu și pentru a proteja unghiile tale magice de vară. Degresează și lustruiește, apoi bucură-te de unghiile în trend în vara 2019!

Acum, că te-am convins că gama de lacuri de unghii semipermanente Lila Rossa este tot ce ai nevoie în momentul de față, îți dezvăluim și nuanțele la modă în vara 2019. Iată ce am alege noi!

Rozul de balerină a dominat topurile în ultimii ani și nu se dă bătut nici în vara aceasta. Optează pentru nuanța 44 de la Lila Rossa, un nude cu accente de roz și violet care va face furori în acest anotimp. Pentru noi, este nuanța ideală dacă dorești să vrăjești cu unghii cu aspect de porțelan!

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 44

Dacă adori negrul, nu vrei să faci pauză timp de o vară și să adopți tot o culoare intensă și fascinantă, dar mai puțin… radicală? Recomandarea noastră este Oja semipermanentă 3 în 1 de la Lila Rossa în nuanța 52. Precum un cer înstelat, îți va dărui acel look perfect în miezul verii. Unghii de porțelan cu un aspect poetic: ce ți-ai mai putea dori? Noi ne declarăm fermecate! 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 52

Ce părere ai despre unghiile colorate în nuanța magică a unui vin rose scăldat de răsărit (sau de apus)? Noi considerăm că este varianta perfectă pentru o călătorie la mare! Nuanța 58 de la Lila Rossa Magic e pur și simplu delicioasă și se potrivește atât la un cocktail, dar și la job, fiind incredibil de versatilă.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 58

Dacă este o nuanță pe care o recomandăm din tot sufletul vara, aceea este albul. Renunță la preconcepții, albul cucerește pentru că e proaspăt și cool, efervescent și incredibil de seducător, arătând superb mai ales atunci când e pictat pe o piele bronzată. Iar asocierea cu sclipirea de porțelan e pur și simplu îmbătătoare!

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 34

Ce ne dorim în această vară? Unghii care să rivalizeze cu albastrul fascinant și irezistibil al unei mări exotice. Ne place la nebunie oja semipermanentă Lila Rossa Magic în nuanța 18, deoarece reverberează de exotismul unei lagune feerice. Oja arată minunat atunci când mergi la mare, alături de costumul tău de baie preferat, dar și în ipostaze mai protocolare, amintindu-ți de concediu tocmai atunci când ești atât de departe de el. 

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 18

Roșul e acea culoare classy care se va menține mereu la modă, dar în vara 2019 îi poți adăuga câteva accente de coral. Culoarea este pur și simplu fabuloasă și se va potrivi de minune cu sclipirile de porțelan. Bonus: avantajează orice tip de piele, atât pe cea albă, dar și pe cea cu subton cald, ceea ce o face perfectă pentru acest anotimp.

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 120

Încheiem lista noastră cu una dintre favoritele sezonului! În această vară ți-ai propus să te distrezi la maximum? Atunci trebuie să faci cunoștință cu nuanța 59 de la Lila Rossa Magic. E un auriu superb, a cărui strălucire e infuzată cu accentele de porțelan. Firește, va reprezenta un compliment extraordinar pentru pielea bronzată, dar e la fel de dorit și dacă nu ai ajuns încă la mare. Nouă ne place la nebunie și ți-l recomandăm din toată inima!

Ojă Semipermanentă 3 în 1 Lila Rossa-Magic, 10 ml - 59

Unghiile cu aspect de porțelan sunt cea mai frumoasă surpriză a acestei veri! Descoperă culorile care vor vrăji în anotimpul cald și lasă-te îmbătată de strălucirea lor. Sunt atât de cool și de fabuloase încât nu te vei mai gândi nici măcar la modelele fascinante de nail art. Descoperă pe baseone.ro nuanțele care fac ravagii în acest sezon și alege-ți preferata din gama Lila Rossa Magic: suntem sigure că îți va fi greu să te oprești la una singură!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.