Unghiile cameleon: noua tendință a verii 2019

Redactor Andreea Baluteanu

Îți mărturisim că de cele mai multe ori noi abia așteptăm să înceapă vara numai ca să aflăm care sunt noile tendințe. Cel mai cald și mai vibrant anotimp ne tentează cu culori fabuloase, vesele și vii, cu outfituri care lasă pielea la vedere, cu machiaj plin de fantezie, dar mai ales cu cele mai focoase manichiuri ale anului.

În 2019 sunt la modă unghiile cameleon. În compania lor, poți sta liniștită: nimeni nu va mai fi ca tine. În plus, unghiile cameleon conferă originalitate unei manichiuri fermecătoare, dar și o amprentă de unicitate pe care ne-o dorim tot mai tare în această lume ce pare a fi uneori guvernată de trenduri copiate la unison. Află de mai jos ce sunt unghiile cameleon și de unde să te aprovizionezi cu cele mai tari lacuri de unghii pentru un look care atrage toate privirile!

Unghiile cameleon, obsesia momentului: despre ce e vorba

Nu știi ce sunt unghiile cameleon? E simplu: chiar denumirea termenului e sugestivă. Precum un cameleon care își schimbă magic culoarea în funcție de ambient, unghiile acoperite cu un astfel de lac își vor modifica nuanța în funcție de mediu.

Cum funcționează acest produs în vogă în vara 2019? Lacurile de unghii cameleon conțin pigmenți care reacționează la temperatură. Atunci când este cald, ca sub soarele de vară sau ca atunci când atingi o cană fierbinte de ceai, oja se deschide la culoare. De îndată ce intri într-o cameră cu aer condiționat sau îți lipești degetele de un pahar plin de limonadă cu gheață, culoarea ojei tale se va închide ca prin magia cameleonului.

În ceea ce privește fascinația pe care a exercitat-o acest curent, îți mărturisim că nu ne miră deloc. Până la urmă, un alt trend celebru care reține aceleași semnificaţii cu unghiile cameleon, the mood rings (inelele care își schimbă culoare în funcție de emoții), a revenit în centrul atenției. Și le primim pe toate cu inima deschisă!

Află de mai jos care sunt modelele de unghii cameleon ce vor face ravagii în vara 2019 și de unde le poți achiziționa!

Cele mai tari idei de unghii cameleon din vara 2019

Știi deja că, atunci când vine vorba despre produse pentru manichiură, avem un furnizor pe care ne bazăm de fiecare dată. Este vorba despre baseone.ro, magazinul online unde arta frumuseții e mai aproape ca niciodată. La Base One România, unghiile cameleon au prins mai tare ca oricând: iată care sunt variantele de lacuri de unghii pe care să mizezi acum!

Începe prin a curăța unghia, apoi pilește-o delicat cu bufferul astfel încât oja cameleon să adere așa cum trebuie la suprafața sa. Apoi pregătește-te să îți scalzi privirea în cele mai fascinante culori cu putință!

Oja semipermanentă cameleon Lila Rossa e secretul unei manichiuri magice pentru vara 2019. Lacul de unghii se aplică extrem de ușor, precum unul tradițional, și se autonivelează. Pensula de foarte bună calitate îți va garanta un look ireproșabil. Culorile pigmentate și modelele fabuloase de cameleon îți vor merge direct la inimă! Oja se usucă la lampa UV și la LED.

Ce-ți recomandăm pentru vara 2019? În primul rând, nuanțe profunde de albastru și de turcoaz, care să amintească de suprafața senină a unei mări exotice. Nuanța 024 de la Lila Rossa este exemplul ideal: colorează unghiile cu ea și ai cea mai tare variantă de manichiură pentru la mare.

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-TERMO 7,3 ml-024

Combinațiile de roz și de roșu au fost la modă sezonul trecut, dar continuă să se situeze bine de tot în trenduri și acum. Sunt ideale pentru o după-amiază petrecută în oraș cu fetele, dar și pentru job, impresionând prin aspectul lor clasic și fabulos deopotrivă. Oja cameleon devine roz la căldură și roșu intens atunci când se apropie de medii reci.

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-TERMO 7,3 ml-017

Însă nuanța-vedetă a verii 2019 trebuie să fie portocaliul. Cald precum razele soarelui, portocaliul inspiră veselie, optimism și numai vibrații pozitive, iar asociat cu galbenul e pur și simplu incendiar. Nuanța 010 de la Lila Rossa e tot ce poate fi mai cool în această vară: galben atunci când e cald, închizându-se în portocaliu la rece, lacul de unghii e alegerea ideală.

Ojă Semipermanentă Lila Rossa CAMELEON-TERMO 7,3 ml-010

Mai avem o recomandare pentru manichiura ta cameleon de divă: Oja semipermanentă de la CANNI Cameleon va capta toate privirile pe suprafața lucioasă a unghiilor tale. Culoarea se aplică pe unghia mătuită și se îndepărtează cu dizolvant pentru ojă semipermanentă. Iată ce variante ne-au făcut cu ochiul!

Dacă pentru tine singura nuanță de ojă care contează este roșul și nici nu-ți trece prin cap să inovezi din acest punct de vedere, vei adora lacul semipermanent Cameleon de la CANNI în nuanța 338. Roșul se închide la culoare și devine mai profund atunci când e expus la medii reci, iar tu vei avea o manichiură sofisticată fără să te îndepărtezi de perimetrul cromatic care te reprezintă cel mai bine.

Ojă Semipermanentă Cameleon CANNI 7,3 ml-338

Adori manichiurile moderne și rafinate? Ești adepta minimalismului atât în manichiură, dar și în vestimentație? Atunci nuanța 352 de la Oja semipermanentă CANNI Cameleon te va reprezenta perfect. Lacul e colorat într-un gri supersofisticat la căldură și devine negru la temperaturi mai joase. Nouă ne place mult!

Ojă Semipermanentă Cameleon CANNI 7,3 ml-352

Vara trebuie să rimeze însă cu o manichiură plină de viață și de culoare și este exact ceea ce îți oferă Lacul de unghii semipermanent CANNI Cameleon în nuanța 334. Oja tip soak-off e colorată într-un roz pal, de balerină, atunci când e cald afară și se va transforma în chip wow într-un portocaliu jucăuș pe pereții de sticlă ai cocktailului tău cu gheață. De mult nu am mai văzut ceva mai fancy și mai cool!

Ojă Semipermanentă Cameleon CANNI 7,3 ml-334

Unghiile cameleon sunt favoritele verii 2019! Originale, fresh, extrem de creative, sunt modalitatea perfectă de a obține o manichiură plină de imaginație într-un timp record. Combină nuanțele pe care ți le-am recomandat mai sus sau descoperă pe baseone.ro propriile mixuri de culori, care să te reprezinte sub soarele fierbinte al verii. În 2019, ascultăm de un singur dicton: fii precum un cameleon, mereu schimbătoare, niciodată aceeași!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.