Manichiura lui Audrey Hepburn, din „Breakfast at Tiffany's”, noul trend în materie de unghii

Manichiura lui Audrey Hepburn, din „Breakfast at Tiffany's”, noul trend în materie de unghii

Redactor Alexa Galgau

Audrey Hepburn este, indiscutabil, una dintre cele mai remarcabile figuri feminine din lumea modei și a cinematografiei secolului XX. Frumusețea i-a fost egalată doar de rafinament și stil, așa că nu este de mirare că femeile din toată lumea o privesc în continuare ca pe un adevărat idol, inspirându-se din lookul ei impecabil și nemuritor, în special din cel pe care l-a adoptat pentru rolul-semnătură din „Breakfast at Tiffany's”. 

Ne place totul la Audrey în rolul lui Holly Golightly, de la sprâncenele perfecte până la ținuta ei cu clasica rochie neagră, iar admiratoarele ei și-au îndreptat recent atenția inclusiv către manichiura pe care a purtat-o actrița pentru acel rol. Mai mult decât atât, un brand de produse de makeup a lansat de curând o ediție limitată de ojă, a cărei muză a fost Holly Golightly!

Iată de ce să porți și tu manichiura lui Audrey din „Breakfast at Tiffany's”!

Manichiura din „Breakfast at Tiffany's”, cel mai nou trend

La 55 de ani după lansarea celebrului film „Breakfast at Tiffany's”, impactul pe care rolul lui Audrey l-a avut în lumea cinematografică, dar și a modei, nu a dispărut. Dimpotrivă, an de an ne întoarcem din nou în acele vremuri glamour și ne inspirăm din acel film prin crearea unor noi trenduri pline de rafinament. Niciun detaliu din lookul lui Holly Golightly nu a trecut neobservat, iar acum ne îndreptăm atenția către manichiura divină a celebrului personaj, cu care orice femeie ar vrea să semene cât mai mult. 

Astfel, deși manichiura propriu-zisă nu este tocmai un trend nou în adevăratul sens al cuvântului, putem spune că ea este acum mai degrabă în centrul atenției tuturor femeilor care vor să fie remarcate pentru stilul lor elegant și simplu. Unghiile tăiate destul de scurt ( dar nu până în carne), în formă de migdală (ușor ascuțită, dar nu prea mult), date cu lac sau picate în culori pastelate ori perlate, sunt acum cel mai nou trend pe care am reușit să îl extragem din filmul „Breakfast and Tiffany's”.

 

O fotografie postată de Mini Spa VT (@minispavt) pe

Manichiura aceasta este foarte simplă, ceea ce înseamnă că detaliul care contează cel mai mult este ca unghiile să aibă un aspect cât mai îngrijit. Așadar, scapă de toate pielițele și răsfață-ți unghiile cu uleiuri care le întăresc, pentru ca mai apoi să ai cele mai frumoase și feminine mâini.

Simplitatea și eleganța sunt cuvintele-cheie și în ceea ce privește o nouă gamă de ojă, ediție limitată, care a apărut de curând. Produsele semnate OPI poartă chiar numele filmului și încearcă să surprindă eleganța și efervescența lui Audrey în rolul lui Holly Golightly.

 

O fotografie postată de OPI (@opi_products) pe

 

O fotografie postată de opibelux (@opibelux) pe

 

 

O fotografie postată de OPI (@opi_products) pe

De ce ar trebui să încerci și tu manichiura lui Holly din „Breakfast at Tiffany's”? Pentru că, dacă manichiura este ca o carte de vizită, atunci când o vei purta pe aceasta, le vei comunica oamenilor că ești o femeie elegantă, care înțelege că simplitatea este un ingredient esențial al frumuseții. 

Descoperă cele opt tipuri de manichiură pe care o femeie stilată nu le poartă niciodată!

Articolul urmator
Coafura "lup", cel mai hot trend de la vedetele de peste hotare
Coafura "lup", cel mai hot trend de la vedetele de peste hotare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.