Modele de manichiură pentru unghii scurte, la modă în vara 2017

Modele de manichiură pentru unghii scurte, la modă în vara 2017

Ionelia Olteanu

În trecut, nu era nimic neobişnuit pentru o femeie să aibă unghii lungi şi frumoase. Acum, acest lucru nu mai este neapărat o necesitate iar unghiile lungi nu sunt întotdeauna practice pentru femeile care au un job mai solicitant. Întreţinerea lor poate deveni un lucru extrem de greu şi de costisitor, mai ales dacă acestea nu rezistă. Nicio femeie nu este fericită atunci când i se rupe o unghie sau când îi sare oja.

Din fericire, dacă se iveşte o ocazie în care avem nevoie de unghii lungi şi drăguţe, există varianta unghiilor false care se pot aplica la salon şi care, ulterior, pot fi date jos.

Află cum poţi avea unghii minunate şi în tendinţe, chiar dacă sunt scurte! De la stiluri de bază până la cele creative şi unice, unghiile tale vor fi de o frumuseţe captivantă.

Idei de manichiură pentru unghii scurte

Model marmorat

Un model potrivit şi la modă pentru unghiile scurte este cel marmorat. Datorită simplităţii procesului de lustruire şi realizare a modelului, poţi chiar să îl încerci la tine acasă. Există o varietate de modele pe care le poţi crea cu ajutorul acestui design. Nuanţele create cu ajutorul culorilor ce se amestecă contribuie la realizarea unui design cu adevărat atractiv. În general, modelul marmorat se realizează pe unghiile de la degetul mare sau pe inelare.

Model cu sclipici

Dacă vrei să încerci ceva diferit şi atractiv, mai ales dacă te pregăteşti pentru o petrecere, o idee foarte bună este să încerci modelul de manichiură cu sclipici. Fiind un model versatil şi cu o mulţime de variante disponibile, ai posibilitatea de a te juca şi de a crea mai multe variante. Mai jos ai un exemplu de design frumos, unic şi tematic. Aşa cum probabil ţi-ai dat seama, manichiura este realizată de un profesionist. Unghiile tale pot reprezenta o modalitate excelentă de a te exprima şi de a-ţi arăta interesele. Având în vedere acest lucru, obţinerea unei manichiuri pe baza a ceea ce îţi place este o idee minunată.

unghii sclipici bambi

Foto: Pinterest @beautylish

Model floral

Opţiunile nu trebuie să se termine aici. Poți opta pentru un look floral al unghiilor tale. Pentru realizarea unei asemenea manichiuri, ai la dispoziţie pietricele de diferite forme, dimensiuni şi culori. Poţi utiliza acest accesoriu simplu pentru a crea modele minunate.

Model semilună

Este una dintre manichiurile pe care le poţi realiza la tine acasă. După ce ai ales nuanţele potrivite cu tonul pielii, poţi să te apuci de treabă. Poate părea complicat, dar nu trebuie să intri în panică. Este posibil să ai nevoie de instrumente suplimentare, dar ai mână liberă să experimentezi.

Dacă vrei şi tu să încerci acest model, dar ţi se pare prea greu, vizionează tutorialul şi urmează paşii!

Model în apă

Poţi obţine o manichiură deosebită cu câteva ingrediente de bază pe care le ai acasă. Pentru a obţine această manichiură, trebuie să torni într-un pahar câteva picături din diferite nuanţe de lacuri de unghii şi să creezi un model cu ajutorul unui ac. Apoi, introdu câte o unghie în apă şi îndepărtează excesul de lac de unghii de pe piele. Rezultatul te va surprinde.

Model ombre

Tehnica ombre se găseşte din ce în ce mai des în modă. De la păr şi buze până la machiajul ochilor, a devenit un must-have pentru a fi în tendinţe. Pentru că a devenit atât de populară, tehnica ombre se poate aplica şi în cazul unghiilor. Ceea ce este grozav la acest model este că poate fi uşor de obţinut. Poţi urma aceiaşi paşi cu toate culorile pe care le alegi și apoi să le personalizezi.

Pentru un rezultat cât mai reuşit, urmăreşte tutorialul de mai jos.

Trecute sunt zilele în care te simţeai jenată din cauza unghiilor scurte. Tendinţele s-au schimbat, aşa că ai mai multe opţiuni pe care le poţi încerca. Aceste modele de manichiură pot da un aspect uimitor unghiilor tale, astfel că poţi stârni invidia printre prietenele tale.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.