Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Modele de tatuaje care nu se vor demoda niciodată

Luni, 08.10.2018
de Andreea Baluteanu

Sunt tatuaje care depind de trenduri, dar și modele imprimate pe piele care nu vor avea niciodată de-a face cu tendințele, deoarece sunt nemuritoare. Nu contează ce e la modă, a te supune acestor influențe se va dovedi întotdeauna o alegere de milioane.

Și este exact ceea ce îți recomandăm și noi! Tatuajul nu e un simplu moft, o fiță de moment, ci reprezintă o parte din tine, una de care nu te vei despărți niciodată. Pentru a nu ajunge să regreți desenul imprimat pe piele și să tastezi disperat „metode de îndepărtare a tatuajelor” în fereastra browserului tău preferat, noi îți recomandăm în rândurile de mai jos modele de tatuaje care nu se vor demoda niciodată!

14 tatuaje nemuritoare, care vor fi mereu în trend

Atunci când vine vorba despre alegerea unui tatuaj, noi te sfătuim din tot sufletul să te ții cât de departe de trenduri este posibil. Nu te interesează ceea ce se poartă, ce contează e ce modele vorbesc pe limba sufletului tău, îți reflectă pasiunile sau felul de a fi. Pentru că un tatuaj e ca stilul: timeless, nu trecător precum moda, ca să reinterpretăm spusele celebrei Coco Chanel. Iar aceste modele ce nu vor muri vreodată trebuie executate de profesioniști desăvârșiți. Așa cum sunt cei de la Funky Tattoo, acolo unde vei descoperi tatuaje pe toate gusturile și pentru toate inimile.

Vezi la ce ne referim în rândurile de mai jos!

Tatuaje inspirate de natură

Încă din cele mai vechi perioade, natura a fost înfrățită cu omul. Primele desene imprimate pe piele reflectau întrebările puse de om în legătură cu mediul înconjurător. Stelele, animalele, diversele forme de relief pe care omul nu le putea înțelege erau scrijelite pe pereții peșterilor sau pe piele, pentru a le personaliza astfel. Din vremuri străvechi și până azi, natura a rămas o sursă nemuritoare de inspirație. Deși acum pricepem aproape în totalitate circuitele ei, continuăm să desenăm peisaje care ne „vorbesc”, locuri pe care le-am colindat sau animale care ne sunt dragi... pe piele.

Florile reprezintă una dintre cele mai frumoase manifestări ale naturii pe pielea ta. În plus, constituie un model de tatuaj timeless extrem de potrivit pentru fete. Descoperă câteva dintre interpretările oferite de artiștii tatuatori de la funkytattoo.ro!

Florile colorate pe antebraț sunt o alegere de tatuaj care nu se va demoda niciodată! Apelează la nuanțe vesele, care să se potrivească cu tonalitatea tenului tău, și nu vei mai avea nevoie de alt accesoriu.

O reprezentare grafică, artistică, a florii tale preferate este un alt exemplu grăitor în acest sens. Un mac delicat va reflecta perfect atât frumusețea acestei flori, dar și sensibilitatea ta deosebită. 

Adorăm tatuajele realizate pe linia coloanei, deoarece implică atât de mult farmec, dar și vulnerabilitate. În plus, pot fi ușor mascate, dacă e cazul. Imaginează-ți o rochie cu spatele gol, din care să se întrevadă frumusețea de tatuaj floral de mai jos!

Bineînțeles, și animalele pot fi integrate în această formulă. Pisicile sunt cel mai des vehiculate când vine vorba despre tatuaje inspirate de natură: cine nu ar vrea să poarte pe piele o asemenea drăgălășenie „fioroasă”?

Dar tatuajele ce ilustrează animale exotice sunt la fel de wow: un elefant înțelept, pe brațul iubitului tău, parcă deja anticipează o relație lungă și frumoasă. Propune-i-l!

Tatuajele de suflet

Știi care sunt cele mai cool tatuaje? Cele care „vorbesc” pentru tine, cele care semnifică ceva pentru viața și personalitatea ta. Dacă nu ne crezi pe noi, întreab-o pe Rihanna, care are o explicație perfectă pentru fiecare model din puzderia de desene ce îi „împânzește” pielea.

Ceea ce înseamnă că un tatuaj va necesita nu neapărat o documentare amănunțită în online, ci în sufletul tău. Poartă apoi o discuție cu specialiștii de la Funky Tattoo și desenele vor prinde viață.

Iar pisicile sunt din nou eroinele noastre! Trebuie să recunoaștem că suntem pur și simplu topite după desenul artistic care revelează un chip de femeie ce îmbrățișează o pisică. Știm că este personal, dar tare ne mai tentează ideea de a-l fura și noi!

Tot o pisică a fost sursa de inspirație pentru tatuajul masculin din imaginea de mai jos. E dovada perfectă a faptului că și tipii îndrăgesc simpaticele feline la fel de tare ca noi!

Dorești o reprezentare mai plină de personalitate? Exprimă latura jucăușă a pisicuței tale printr-un tatuaj la care ne-am uita toată ziua!

Însă poate cea mai „de suflet” manifestare a dragostei este reprezentată de modelul de tatuaj de cuplu de mai jos!

Bineînțeles, nu numai pisicuțele sunt reprezentante demne ale tatuajelor de suflet care nu se demodează niciodată. Cum am spus, poți imprima orice te inspiră, așa cum este, de exemplu, desenul cu ceas și trandafiri de mai jos!

Tatuaje artistice

Desenele pe piele sunt artă pură, și așa ar trebui să rămână! Iar maeștrii de la Funky Tattoo vor realiza perfect acele tatuaje ce pot fi încadrate la categoria „the artsy stuff”! De acum încolo, nu vei mai simți nevoia să te plimbi prin muzee, ci vei invita exponatele de artă la tine pe piele.

Oare Picasso s-a reprofilat și s-a angajat la salonul nostru preferat? Deoarece tatuajul cu copac de mai jos nu poate fi decât opera unui pictor celebru, atât de reușit e! Nu știm ce ne atrage mai repede atenția: culorile superbe sau estetica fabuloasă? E must-have!

Același lucru poate fi afirmat și despre impresionantul tatuaj ce înfățișează un astronaut din imaginea de mai jos. Întrepătrunderea culorilor e pur și simplu extraordinară, iar tușele de watercolor se întrepătrund atât de bine cu nuanțele de gri și negru, încât ne duc cu gândul la măiestrie.

Bineînțeles, un tatuaj clasic, în tonuri întunecate, e la fel de dorit. Pana din modelul de mai jos parcă prinde viață sub ochii noștri, atât e de artistic realizată.

Al cui să fie chipul din tatuajul de mai jos? Suntem sigure că te întrebi și tu! Și iată principala menire a unui tatuaj artistic: acela de a te determina să îți pui întrebări, să meditezi, să vrei să îți imprimi și tu creativitatea pe piele.

Fă din tatuajul tău o declarație nepieritoare! Inspiră-te din modelele de tatuaje care nu se vor demoda niciodată și cere-le apoi artiștilor din cadrul salonului Funky Tattoo. Vei fi mai încântată ca niciodată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!