Noua gamă Confort Suprême cu ulei de argan, pentru un ten hidratat și hrănit

Noua gamă Confort Suprême cu ulei de argan, pentru un ten hidratat și hrănit

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Hidratarea şi hrănirea eficientă, de lungă durată, sunt nevoile primordiale ale tenului, mai ales ale celui sensibil şi uscat. Pentru a satisface pe deplin aceste nevoi, Maestrul Formulator GALÉNIC a creat Confort Suprême – una dintre cele mai bogate game de hidratare, dedicate tenului uscat, cu senzație de disconfort.
Noua gamă se bazează pe un mix de ingrediente active excepționale pentru hidratare și nutriție, rezultând o formulă unică. Principalul ingredient activ este uleiul de argan, cunoscut pentru calitățile sale nutritive (conţine peste 80% acizi grași esențiali: Omega 3, 6 și 9).

GALENIC-confort-supreme

În plus, acesta este îmbogățit cu vitamina E, care protejează împotriva oxidării și contribuie la reţinerea apei în piele. Pentru o absorbție eficientă a tuturor substanțelor nutritive, Maestrul Formulator a dezvoltat o structură galenică termo-sensibilă™. Aceasta permite formulelor să se topească la contactul cu pielea și să ofere ingredientelor active eficiență maximă, fără a încărca tenul.

O gamă completă pentru femeile de orice vârstă și pentru toate tipurile de ten

Gama Confort Suprême constă în 4 produse excepționale pentru îngrijirea feței, cu texturi reparatoare pentru un confort intens: Ser Duo-Revitalizant, Cremă Nutritivă de zi Legere, Cremă Nutritivă de zi Riche și o Cremă de Noapte Intens Nutritivă.

• Produsul-vedetă al gamei Confort Suprême, Serul Duo-Revitalizant, este format din 30% fază apoasă, cu o concentrație mare de glicerină vegetală, și 70% fază uleioasă, bogată în ulei de argan cu proprietăți de regenerare și vitamina E antioxidantă.

GALENIC-confort-supreme

O tehnologie de micro-încapsulare™ în două faze permite păstrarea fluidă a texturii (după ce serul este agitat), fără a lăsa după aplicare senzația de gras sau de luciu pe piele. Când produsul este agitat înainte de aplicare, această moleculă apoasă încapsulează faza uleioasă, serul devenind omogen, fluid și ușor de absorbit.

O formulă care creează dependență totală pentru îngrijire zilnică sau ocazională, în funcție de nevoia individuală. Serul poate fi aplicat direct pe piele, dar și în cadrul procesului de machiaj, câteva picături amestecate în fondul de ten făcând pielea radiantă, suplă și luminoasă.

Crema Nutritivă Legere – aliatul tenului normal și uscat

Imediat după aplicare, această emulsie bogată, fină și care se absoarbe ușor hrănește și hidratează pielea, lăsând un aspect mat, catifelat. Senzația de disconfort dispare, iar formula ușoară oferă suplețe.

GALENIC-confort-supreme

Cremă Nutritivă Riche – aliatul tenului uscat și foarte uscat

Această formulă conține, pe lângă uleiul de argan, ulei de susan, de shea, agenți de hidratare, extract calmant de gălbenele. Crema densă, catifelată, nu lasă o peliculă grasă, oferind instant o senzație de confort și suplețe.

Cremă de Noapte Intens Nutritivă – un răsfăț nocturn pentru o piele profund hrănită și hidratată dimineața.

Crema învăluie tenul într-o senzație de confort, oferind calmare și regenerare.

Produsele se comercializează în farmacii. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.galenic.ro sau pe pagina www.facebook.com/GalenicRomania.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.