Nu Skin

O ședință terapeutică de 30 de minute cu efect total de reîntinerire

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Te întrebi ce este această ședință terapeutică care poate face miracole în organismul tău? Dacă te interesează soluțiile pentru îmbunătățirea sănătății, reîntinerire și creșterea calității vieții, aceste informații sunt pentru tine.

Totuși, înainte să-ți spun cum poți stimula funcția de regenerare celulară astfel încât să recâștigi un aspect proaspăt și un tonus excelent după vârsta de 40 de ani, vreau să mă asigur că te afli acum în locul potrivit și că citești informațiile de care ai nevoie, adică vreau să-ți pun câteva întrebări înainte de a trece mai departe împreună. Resimți constant și mai acut oboseala după vârsta de 30 de ani? Observi deja unele semne ale îmbătrânirii și îți dorești să oprești și chiar să inversezi acest proces? Și încă ceva: crezi că frumusețea și tinerețea se pot păstra și la vârste înaintate, de aceea ești hotărât să găsești cele mai bune soluții pentru corpul tău?

Probleme dificile, soluții revoluționare

Ți-am pus aceste întrebări pentru că preocupările pentru starea de sănătate și regenerarea resurselor organismului presupun un interes autentic și deschidere continuă la informații noi. Oamenii de știință, cercetătorii și specialiștii în domeniu se focalizează constant pe soluții tot mai ingenioase și  revoluționare pentru stimularea mecanismelor repatorii în organism după vârsta de 40 de ani și menținerea stării ideale de sănătate. Deși problemele cu care ne confruntăm astăzi sunt tot mai solicitante și mai consumatoare de energie, soluțiile specialiștilor reușesc să acopere aceste provocări și să crească tot mai mult calitatea vieții.


Și tu, ca și mulți oameni, te poți simți tot mai stresat, obosit și uneori te poți lupta chiar cu forme mai mult sau mai puțin grave de depresie. Expunerea continuă la diversitatea factorilor de stres are un impact negativ cumulativ asupra organismului. Cel mai vizibil fenomen care se petrece atunci când suntem în mod continuu stresați este îmbătrânirea prematură. Femei și bărbați care la 30 de ani care arată ca la 50. Este trist ce se întâmplă.

Organismul tău are nevoie de îngrijire intensă, ești interesat să faci acest lucru?

Organismul uman este făcut să reziste în cele mai bune condiții până la vârste foarte înaintate, cu o condiție: factorii nocivi să fie cât se poate de reduși, iar soluțiile de îngrijire să fie cât se poate de naturale, performante și aplicate constant, în mod deosebit după vârsta de 35-40 de ani. Îndeplinim aceste condiții? Nu. Ceea ce ne afectează este mai puternic decât ceea ce ne priește. Neglijența ne costă nu doar tinerețea, nivelul de energie și frumusețea, dar și sănătatea organelor. Toate problemele de sănătate cu care ne confruntăm sunt rezultatul modului artificial în care trăim și a factorilor de stres la care suntem expuși în mod constant. Soluția redobândirii echilibrului și a vitalității este inversarea raportului stres-odihnă. Organismul tău are nevoie de îngrijire intensă, relaxare și de regenerare constantă. Cum poți obține aceste beneficii în contextul în care te afli acum?

Printr-o ședință terapeutică zilnică de 30 de minute pentru reîntinerire, odihnirea minții și stimularea  proceselor reparatorii în organism.

Bio Synergy se află în topul celor mai performante soluții pentru reîntinerire și regenerare celulară. Este un aparat ușor și plăcut de folosit, care se conectează la corp prin intermediul a două brățări ce se vor atașa la mână și la picior. Este ideal ca o ședință cu Bio Synergy să dureze cel puțin 30 de minute. Pentru efecte mai puternice și mai rapide, poți folosi această baterie bioenergetică inclusiv pe întreaga durată a nopții. Efectele pe care le produce în corp sunt stimularea regenerării organice la nivel celular, îmbunătățirea circulației sângelui, stimularea proceselor de vindecare în organism, susținerea și dinamizarea fenomenelor de reîntinerire la nivelul întregului corp, creșterea performanțelor fizice și intelectuale, alinarea fluctuațiilor minții și pregătirea corpului pentru meditație, odihnă generală a organismului și senzația interioară de calm.

Îți propun să-ți lărgești chiar acum perspectivele asupra soluțiilor pentru reîntinerire și îmbunătățirea calității și vieții și să afli mai multe informații despre ședința terapeutică cu Bio Synergy aici: http://www.aimgroup.ro/.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta