O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin

O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin

Redactor Andreea Baluteanu

De orice parte a baricadei te-ai afla și în orice măsură ți-ar fi influențat măsurile de restricție viața, trebuie să recunoști că existența noastră s-a schimbat într-un grad mai mic sau mai mare pe timp de pandemie. Deși a presupus și unele părți pozitive și ne-a ajutat să ne rearanjăm prioritățile, „noul normal” ne-a împiedicat să ne bucurăm de micile noastre plăceri.

În acest context, o vacanță exotică, o ieșire cu prietenele la un brunch gustos și la o „mică bârfă” sau o expoziție degustată într-o galerie, în companie selectă, au devenit dacă nu imposibil de bifat, cu siguranță extrem de dificil. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să renunți la bucuria de a trăi, doar să o regăsești.

O vizită la salon poate deveni, în locul potrivit, aidoma unei zile într-o vacanță exotică. E însă esențial să alegi o locație care îți permite să te relaxezi pe deplin, să îți încarci bateriile și să îți recapeți pofta de viață. Noi îți prezentăm unul dintre locurile cu un vibe special, în care ne-am simțit ca niște dive. Fă cunoștință cu Coco Glam Bar în rândurile de mai jos.

Un beauty studio intim cu un vibe mare: Coco Glam Bar te așteaptă cu brațele deschise

Trebuie să mărturisim că ne place mult filosofia care stă în spatele business-ului Coco Glam Bar. La acest beauty studio nu mergi doar să te tunzi sau să îți faci unghiile, mergi să te delectezi într-un cadru unic, cu un design deosebit, alături de alte iubitoare de frumos. Nu ești doar răsfățată de profesioniști desăvârșiți care te vor face să te simți ca nouă, dar comunici, simți că faci parte dintr-o comunitate și îți poți face prietene, așa cum s-a întâmplat cu multe dintre clientele beauty bar-ului, care au continuat să se întâlnească și în afara „oazei lor de frumusețe”.

imagine din salon coco glam bar cu scaun si aripi pe perete

Nici sintagma „oază de frumusețe” nu ne-a venit pe buze aleatoriu, deoarece vei vedea că nimic la Coco Glam Bar nu este întâmplător. Locația are un vibe special, așa cum am mai spus, o atmosferă demnă de Bali, așa că te vei simți ca într-o vacanță exotică odată ce îi vei trece pragul. Studioul are un „aer altfel”, evocând spiritualitate, zen, detașare și relaxare, întoarcere la ceea ce este important. Nu numai muzica perfect aleasă și bețișoarele parfumate conturează această impresie, dar și oamenii, atât clienții, cât și staff-ului locației.

Și dacă tot vorbim despre Bali și spiritualitate, află că Coco Glam Bar urmează și o filozofie sustenabilă. Preocupate cum suntem de lupta pentru protecția mediului, marea bătălie a timpurilor noastre, apreciem cum nu se poate mai tare faptul că studioul folosește branduri sustenabile precum produsele Davines sau tratamentele Nashi. Nu numai că șuvițele îți vor scânteia de fericire și de frumusețe și chipul va radia când părăsești beauty bar-ul, dar știi și că nu ai făcut rău nimănui, nici apelor planetei, nici ecosistemului și nici plantelor și animalelor. Iar acest gând te va face mai frumoasă ca niciodată.

produse davines la coco glam bar

Pentru că vorbim însă despre o locație de beauty, nu lipsește nici preocuparea pentru glam. Ba dimpotrivă! Motoul Coco Glam Bar este „get glam and then go party”, iar brandul s-a făcut remarcat și grație colaborării cu designeri români. Nu numai că vei arăta ca scoasă din cutie, dar vei primi și recomandări vestimentare: nu mai trebuie să frecventezi mai multe locații pentru a arăta wow în viața de zi cu zi sau la un eveniment special, acum totul este adunat într-un singur loc.

Dedicat exclusiv femeilor, pentru ca tu să te simți în largul tău, Coco Glam Bar a împlinit abia un an, dar este o locație frecventată de tot mai multe fete glam, de iubitoare de frumos care caută un spațiu special, unic precum ele.

atmosfera coco glam bar

3 servicii pe care să le încerci la Coco Glam Bar

Axat pe conceptul de glam, studioul despre care îți vorbim azi îți propune servicii de makeup, întreținere sprâncene (stilizare, pensat, laminare), mani-pedi, haircare și hairstyling. Deși îți recomandăm cu căldură toate aceste servicii, nu rata ceea ce îți propunem în rândurile de mai jos!

O manichiură glam

Manichiura este cartea noastră de vizită cu atât mai mult acum! De la unghiile roșii impecabil lăcuite la modelele pline de fantezie, la Coco Glam Bar obții tot ceea ce îți dorește inima. Nouă ne-a atras atenția acest model de „jewel nails” în care unghiile sunt colorate în nuanța pietrelor prețioase, acea doză de strălucire de care ai nevoie în apariția ta. Te vei simți atât de răsfățată!

manichiura coco glam bar

Sursa foto: Instagram

Un balayage luminos

Balayage-ul continuă să se mențină în trendurile de coloristică, fiind ușor de întreținut și atât de flatant. Asociată cu bucle suave, această tehnică de colorare a părului arată mai frumos ca niciodată. Și, pentru că ne acoperim chipul cu o mască, podoaba capilară a devenit cu atât mai importantă! Cine nu și-ar dori un păr de zeiță precum cel din imaginea de mai jos?

balayage la coco glam bar

Hairstyling

De când stai acasă ai renunțat să îți mai aranjezi părul? Îl prinzi într-un coc lejer după ce l-ai spălat și la acest gest se rezumă toată acea rutină în trecut atât de complicată? Te înțelegem și, deși recunoaștem că simplificarea ritualului de haircare are avantajele sale, din când în când tânjești pur și simplu să arăți posh. Fie că optezi pentru șuvițe netede și lucioase, pentru bucle senzuale sau un coc stylish, look-ul tău îți va face inima să tresalte de mândrie și de fericire.

femeie cu parul drept aranjata la coco glam bar

În cadrul Coco Glam Bar ai la dispoziție și servicii de makeup ireproșabile, care îți pun în valoare trăsăturile și îți revelează un farmec incendiar. Dacă nu ne crezi că machiajele obținute în studio sunt to die for, descoperă-le pe pagina de Facebook și de Instagram a locației.

Ai chef de un strop de răsfăț? Tânjești să te simți ca în Bali… dar la tine în țară? Ai chef de socializare într-un mediu safe, cu un design unic? Vrei să te simți iar frumoasă și atrăgătoare, să emani acea luminozitate care întorcea capete pe stradă, să îți surprinzi apariția încântată în fiecare oglindă și în fiecare vitrină? Sunt daruri ale vieții pe care le poți recupera cu o simplă vizită la Coco Glam Bar! Nu ne crede pe cuvânt, verifică pe propria piele, pe propriile șuvițe, pe propriile unghii și, mai ales, în inimă și în suflet!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.