Observi că îți cade părul? Descoperă tratamentul inovator care te scapă de problemă

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ales acum, când umanitatea traversează o perioadă atât de dificilă, căderea părului poate apărea ca urmare a stresului și a tensiunii în care trăim. Fie că este vorba despre un fenomen temporar sau generalizat, ceea ce trebuie să realizezi, înainte de toate, este că există soluții.

Nu mai privi cu un amestec de jind, jale și nostalgie la șuvițele de păr pe care le regăsești pe perie. Acum îți poți recupera coama bogată sau poți multiplica darurile pe care le-ai primit de la Mama Natură cu ajutorul unei linii de produse salvatoare! Descoperă tratamentul de marcă în rândurile de mai jos!

Căderea moderată a părului: care este cauza sa?

E normal să pierzi în medie, zilnic, aproximativ 100 de fire de păr, așa că nu te panica de când descoperi primele șuvițe pe perie sau pe covor. Mai ales în perioadele stresante, cum este cea actuală, fenomenul poate fi însă acutizat. În loc să te confrunți cu căderea părului din când în când, la duș sau atunci când te piepteni, constați că firele de păr te părăsesc într-o veselie și fără niciun regret.

bob

Experții numesc acest fenomen Alopecie difuză sau Alopecie areata și consideră că la baza sa pot sta numeroase cauze. Iar identificarea motivului pentru care relația dintre tine și podoaba ta capilară a fost compromisă este chiar punctul de plecare pentru rezolvarea situației; cu cât elimini mai repede cauza, cu atât va fi vizibil mai rapid efectul.

Dar care sunt situațiile ce pot conduce la o cădere moderată a părului? Conform specialiștilor, cele mai frecvente pot fi:

  • prezența unei infecții în organism, care declanșează o febră ridicată;
  • o alimentație deficitară în proteine, fier sau vitamine;
  • dezechilibre hormonale (sarcina, nașterea, menopauza);
  • boli hepatice;
  • operații severe.

Dar unul dintre factorii perturbatori ai sănătății tale cel mai periculos în ceea ce privește căderea părului este stresul. Fie că te simți presată psihologic în urma unei traume sau a unei perioade dificile, fie că ai un volum de muncă impresionant, care te apasă cu greutatea sa, poți ajunge să pierzi porțiuni întregi de păr.

Vestea bună este că, odată ce realizezi care este cauza pentru care îți cade părul și o elimini, problema va fi în mare parte remediată. Astfel, vei susține faza de creștere a părului (faza anagenă) și vei întârzia cât mai mult posibil faza de cădere (faza telogenă).

THYMUSKIN® MED, secretul podoabei capilare de invidiat

Deja nu mai suporți să te piepteni, fiindcă ești martora în direct a unui proces tragic, sau te-ai săturat să dai o dată la două zile cu aspiratorul, deoarece covorul tău a fost năpădit de păr, și nu provenind de la pisică? Sfatul experților este să te ferești de produsele cosmetice din comerț și să investești în variante profesionale. Rezultatul a numeroși ani de cercetări, având în compoziție ingrediente de marcă și reunind tehnologii avansate, gama THYMUSKIN® MED este soluția împotriva căderii moderate a părului și pentru stimularea creșterii firelor noi.

Mai mult, THYMUSKIN® MED prezintă avantajul de a se dedica atât îngrijirii scalpului, dar și firului de păr. În acest sens, gama conține produse ce respectă sensibilitatea acestor zone și care îți vor dărui în sfârșit liniștea de care ai nevoie.

Ce mai e de remarcat? THYMUSKIN® MED nu este vital îngrijirii părului doar atunci când te confrunți cu căderea sa moderată. Produsele pot fi achiziționate și pentru a reactiva creșterea părului și regenerarea firelor, dar și pentru a întări și a reconstrui cuticula. Nu o să îți vină să crezi cum se retransformă, chiar sub ochii tăi, frumusețea ta de podoabă capilară.

femeie cu par frumos

O altă informație care îți poate schimba viața este aceea că produsele marca THYMUSKIN® MED sunt ideale și dacă îți dorești să reactivezi foliculi de păr inactivi de mai mult timp, putând avansa chiar și până la trei ani. Cu alte cuvinte, se întrevede lumina de la capătul tunelului și pentru zonele de chelie care au apărut în acest interval: exact cuvintele pe care își doreau să le audă iubitul, tatăl sau bunicul tău.

Ca să realizeze toate aceste minuni, THYMUSKIN® MED include un complex activ de ingrediente, respectiv o structură peptidică modelată după natură (după extractul de timus), cu funcții specifice. Mai precis, aceste peptide pot declanșa sau preveni anumite procese naturale, acționând în sens pozitiv și sinergic.

Remarcabil este complexul de peptide GKL-02, care oprește enzimele ce sunt responsabile cu căderea părului, reactivând în schimb keratinocitele, celulele care determină creșterea firului. Cu alte cuvinte, produse inteligente și intuitive, care înțeleg mai bine decât orice problemele cu care te înfrunți și îți aduc salvarea chiar la tine acasă.

În THYMUSKIN® MED, ingredientul activ GKL-02 deține o concentrație cu 25% mai mare decât în gama tradițională, clasică a brandului, iar rezultatele se vor vedea. Descoperă mai jos care sunt produsele inovatoare ce pun stop căderii părului!

Începem cu șamponul pentru cădere moderată a părului THYMUSKIN® MED, care va fi produsul tău de suflet în tratarea căderii moderate sau masive a părului, în alopecia areata si alopecia difuza, dar și în cazurile mai vechi de 3 ani de calviție, așa cum ți-am promis în rândurile de mai sus.

Șamponul activează de asemenea creșterea și regenerarea părului, fiind dedicat atât femeilor, dar și bărbaților. Acționând direct la rădăcină, acolo unde începe viața frumoasă a unui fir de păr, produsul este recomandat pentru părul și scalpul sensibil și potrivit pentru vârsta de peste 3 ani. Nu putem trece cu vederea nici acțiunea delicată și totodată eficientă de curățare, dar nici hidratarea și îngrijirea firului, realizate prin extracte naturale de mare potențial, așa cum sunt cofeina, vitamina E și urzica. Formula este completată de pantenol și proteine vegetale, ce desăvârșesc o compoziție în fața căreia factorii ce determină căderea părului nu mai au nicio șansă.

Creatorii acestui produs magic recomandă să speli părul cu Șamponul THYMUSKIN® MED de minimum 3 ori pe săptămână, evitând însă spălarea zilnică a șuvițelor. Produsul este disponibil la gramaj de 100 și 200 ml.

Continuăm cu serul gel THYMUSKIN® MED, al doilea produs-protagonist al unei game de cinci stele. Dedicat căderii moderate și regenerării șuvițelor, serul conține o cantitate superioară din ingredientele active specifice gamei, fiind recomandat atât femeilor, cât și bărbaților.

„Inamic” de seamă al cazurilor de alopecie alopecia areata și alopecie difuza, serul inhibă enzimele responsabile cu căderea părului, ameliorează ritmul creșterii și îmbunătățește starea firelor tale pe termen lung. Efectele se vor vedea curând, sub forma acelei podoabe capilare la care nu ai mai fi îndrăznit să speri.

Cum folosești produsul? În primul rând, ține cont că trebuie să aplici doar pe scalp. Dozează circa 2-4 ml de produs (corespondentul unei alune), așezând aplicatorului direct pe scalp. Masează cu mișcări circulare până ce produsul este absorbit și nu clăti. La final, poți aranja părul după cum consideri de cuviință, apelând la produsele tale de styling preferate. Nu uita că poți folosi atât în cazul părului umed, dar și uscat.

Serul se folosește zilnic, mai ales în timpul primelor 8-12 săptămâni. Cu toate acestea, ține cont de faptul că, în primă fază cel puțin, este posibil ca utilizarea produsului să provoace o cădere iniațială a părului, prin prisma activării foliculilor de păr. Prin urmare, experții recomandă să ajustezi folosirea serului Thymuskin, urmând ca în primele 6 săptămâni să utilizezi produsul la fiecare două zile și apoi cotidian. Primele rezultate vor putea fi vizibile după 8-15 săptămâni, așa că înarmează-te cu răbdare și cu poftă de păr frumos și de podoabe capilare strălucitoare.

Șamponul și serul THYMUSKIN® MED pot fi achiziționate separat, dar și în pachete promoționale!

Este posibil! Poți pune punct căderii moderate a părului cu produsele THYMUSKIN® MED! Gamele sunt disponibile pe onconect.ro, acolo unde te așteaptă, pe lângă THYMUSKIN® MED, și liniile THYMUSKIN® CLASSIC, pentru îngrijirea universală a tuturor tipurilor de cădere a părului și THYMUSKIN® FORTE, pentru pierderea masivă a firelor de păr. Pregătește-te să intri în lumea exclusivistă a femeilor cu păr superb!

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.