OXYGENEO, tratamentul revoluționar de oxigenare a pielii din interior

Redactor Andreea Baluteanu

Știm deja că oxigenul este esențial supraviețuirii, dar știai că este și un aliat al unei frumuseți proaspete și radioase? Din păcate, tenul nostru nu respiră doar aer pur în ambientul poluat în care trăim azi, noxele fiind mult mai predominante decât moleculele de oxigen.

Din fericire, tratamentele de beauty au apărut ca să suplinească aceste lipsuri până ce vom învăța să ne tratăm planeta cu mai mult respect. Iar unul dintre cele mai dorite este OXYGENEO! Vezi de ce este considerată cea mai revoluționară procedură de înfrumusețare a momentului și unde este disponibilă!

OXYGENEO îți transformă tenul cu puterea vindecătoare a naturii!

Dacă ți-am spune că există un tratament de înfrumusețare capabil să conjuge efectele pe care le au izvoarele calde și să declanșeze reacții în corp pe care numai puterea de vindecare și de regenerare a naturii le mai putea stârni? Cu siguranță ai dori să te numeri printre primele care să îl testeze.

femeie-frumoasa

Ei bine, acest tratament chiar există și poartă numele de OXYGENEO, fiind una dintre cele mai revoluționare invenții din universul de beauty. OXYGENEO este de fapt un concept revoluționar care profită de mecanismele de oxigenare pe care le deține pielea, ceea ce e cu siguranță o descoperire extrem de interesantă. Bazându-se pe o tehnologie unică, creatorii OXYGENEO au observat efectele pe care le au izvoarele calde asupra pielii, așa cum ți-am povestit mai sus, și imită puterea lor de vindecare și regenerare, provocând în corp reacții care direcționează  oxigenul propriu către zona dorită. Astfel, nu numai că pielea este „aerisită”, oxigenată, dar vei constata și că aceasta absoarbe mult mai ușor nutrienții.

Ce mai reușește OXYGENEO? Are un efect pur și simplu formidabil de exfoliere a stratului exterior al pielii. Astfel, beneficiind de o oxigenare în profunzime, dar și de exfoliere, tenul este strălucitor, neted și tânăr, echilibrat și sănătos. Nu o să îți crezi ochilor atunci când te vei întoarce acasă de la beauty studioul tău preferat.

Dar cum funcționează practic acest tratament despre care avem de spus numai de bine? OXYGENEO combină elementul unic Capsugen și un gel bogat în nutrienți, care intră în contact la suprafața pielii tale și produc nenumărate bule pe minut, bogate în dioxid de carbon. Atât de relaxantele bule vor exploda apoi delicat, relaxându-te și ajutându-te să te detașezi. Deși tu te vei bucura de o senzație inegalabilă, fii conștientă că în tot acest timp în corpul tău au loc reacții unice, ce pot fi sintetizate în efectul Bohr. Un proces fiziologic constatat pentru prima dată în 1904 de către un om de știință danez, efectul Bohr, obținut și în urma tratamentului cu OXYGENEO, îmbunătățește transportul oxigenului către țesuturi și celule, prin intermediul fluxului sanguin.

Ce se mai întâmplă? În timpul tratamentului, corpul va începe să trimită intensiv oxigen către zona vizată, ceea ce va crește fluxul capilarelor de sânge, va optimiza metabolismul pielii și va stimula absorbția nutrienților. Iar pielea e transformată: îmbujorată, netedă, uniformă și mai proaspătă și mai tânără ca niciodată.

Ce mai e de adăugat? Că OXYGENEO e singurul tratament care reușește să combine 3 efecte vitale în același timp. Astfel, procedura curăță și exfoliază în mod eficient pielea, revelând un ten mult mai tânăr. Mai departe, OXYGENEO oxigenează pielea din interior, respectându-și astfel numele și profitând de un mecanism natural al pielii, nu de agenți exteriori. Nu putem uita nici de extraordinara capacitate de a intensifica absorbția nutrienților: vei vedea cum toate cremele și produsele aplicate ulterior pe ten au o acțiune mult mai profundă.

Mai avem o veste bună! Nu numai că OXYGENEO e practic minunat pentru pielea ta, dar este dedicat fiecărui tip de ten. Astfel, ne bucurăm de variante pentru pielea grasă, pentru cea ce afișează semne de îmbătrânire sau pentru cea care este ternă și lipsită de luminozitate.

Începem cu OXYGENEO Balance, cu efect de purificare a pielii grase, care echilibrează producția de sebum și rafinează textura pielii. Uluitoare este și capacitatea de curățare a porilor, în profunzime, dar și netezirea și împrospătarea dermului. În plus, procedura lasă un aspect mat pe care îl vei adora pur și simplu.

Continuăm cu Geneo Revive care țintește exact semnele de îmbătrânire care ți-au provocat atât de multă tristețe. Tratamentul este minunat pentru a revitaliza pielea obosită, pentru a elimina și estompa ridurile. De asemenea, procedura ameliorează textura pielii, o netezește, o întinerește și o împrospătează. Este ca și cum ai fi șters ani de griji, de încruntare și ai fi rămas doar cu semnele din inimă ale bucuriei, nu și cu cele de pe piele.

Încheiem cu Geneo Illuminate, procedura-minune care va trezi la viață tenul tern. Tratamentul este extraordinar pentru uniformizarea culorii și texturii pielii, dar și pentru îmbunătățirea pigmentului. În plus, netezește, revitalizează și conferă acea strălucire radioasă pe care o emani cu toată ființa ta.

tratament-oxygeneo

Tratamentele OXYGENEO te așteaptă să îți schimbe viața la Icon Beauty Studio

În acest moment, este foarte probabil să mai fii chinuită doar de o singură întrebare: când pot încerca OXYGENEO? Și, mai ales, unde?

Răspunsul este la Icon Beauty Studio! Având drept moto un uluitor citat din Ralph Waldo Emerson : „Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă”, la Icon Beauty Studio, frumusețea palpită la fiecare colț, pe fiecare ten, în fiecare inimă, iar timpul se oprește în loc.

Ce ne-a plăcut din prima clipă când am trecut pragul salonului este că nu suntem răsfățate doar cu servicii de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate, dar și cu energie caldă, cu experiențe pozitive și cu atât de multă pasiune, că nu ai cum să nu îți dorești să revii cât de curând înapoi.

Surprinzându-și de fiecare dată clienții cu oferte personalizate și cadouri irezistibile, echipa extraordinară de la Icon Beauty Studio te va întâmpina cu toată dragostea sa. Și, odată ce ai pătruns în acest univers, vei vrea să te reîntorci cât de curând.

Ne mai place mult și atenția pe care brandul o oferă conceptului de business sustenabil, care este bun atât pentru comunitate, dar și pentru client. Cu alte cuvinte, exact ceea ce așteptăm de la afacerile momentului.

Nu mai amâna întâlnirea cu tenul tău superb! Încearcă OXYGENEO la Icon Beauty Studio și oferă-i pielii tale doza atât de binemeritată de oxigen într-o lume atât de poluată și de aglomerată. Nu e așa că deja simți cum strălucești de la interior?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.