Peeling ACASĂ: soluția pentru un ten curat și luminos chiar după prima utilizare

Redactor Andreea Baluteanu

Ne-am resemnat cu faptul că rezultatele unui peeling executat acasă nu se vor compara niciodată cu cele ale unei proceduri realizate în saloanele sau clinicile profesionale. Înlăturarea celulelor moarte, realizată de către experți, cu produse special concepute pentru utilizare sub stricta lor supraveghere, lasă tenul tenul moale, luminos, cu mai puține pete pigmentare și urme de acnee, tânăr și proaspăt.

Dacă ți-am spune însă că acum este posibil să obții aceste superefecte și acasă la tine? Avem formula unui peeling profesional care poate fi folosit în intimitatea propriului cămin, dar cu o compoziție la fel de eficientă precum cele din clinici și saloane. Nu te-am convins încă? Află că produsul poate fi utilizat și vara, în condiții de deplină siguranță. Pentru noi, sună a ceva prea frumos ca să fie adevărat! Nu e cazul, așa cum vei vedea în rândurile de mai jos.

Plush ridică miza jocului: cum a luat naștere peelingul cu rezultate excepționale ACASĂ

Te-am obișnuit deja cu dragostea fierbinte și complet justificată pe care o purtăm brandului Plush BIOCosmetics. Produsele ce o au drept creatoare pe Ioana Marinescu combină cele mai noi cercetări din domeniul dermatologiei și chimiei moleculare farmaceutice cu o abordare tradițională și cu extracte din natură. Ceea ce iese din mâinile farmacistului, profesorului de chimie și tehnologie farmaceutică e un elixir aproape magic pentru pielea ta și, dacă nu ne crezi, te invităm să descoperi secțiunea de fotografii ale pacientelor de pe plush-biocosmetics.ro.

Azi îți vom vorbi despre cea mai nouă lansare Plush, Peelingul ACASĂ. De ce poartă acest nume? Deoarece este primul produs cu eficiență comparabilă cu formulele din clinici medicale și estetice, care poate fi folosit fără grijă în intimitatea propriului cămin. Astfel, dacă din diverse motive nu ai timp să ajungi la specialiști, poți apela acum la propriul aliat.

Pentru a putea fi folosit în condiții de deplină siguranță în orice mediu, Peelingul ACASĂ conține extracte de acid mandelic, într-o proporție de 20%, o concentrație folosită și în saloane. Extras din migdale, acidul mandelic e minunat pentru o exfoliere în profunzime, dar se dovedește mai delicat decât ceilalți acizi. Un alfa hidroxi acid (AHA), acidul mandelic se caracterizează prin proprietăți antibacteriene excepționale, ce susțin lupta împotriva infecțiilor, dar și prin proprietăți antipete pigmentare, antiacnee și prin lupta pe care o duce împotriva îmbătrânirii premature a tenului. Pielea ta va fi luminoasă, mai curată și mai netedă, cu mai puține pete și urme de coșuri, încă de la prima utilizare. Iar efectele se resimt și mai departe.

Sursa foto: Instagram Plush

Un alt argument pentru care Ioana Marinescu a ales acidul mandelic pentru formula Plush Peeling ACASĂ este reprezentat de faptul că delicatețea acestui acid e atât de potrivită pentru vară. Este cunoscut faptul că, în dermatologie și în industria de beauty, peelingurile au căpătat o reputație proastă pe timp de vară, și pe bună dreptate, deoarece provoacă fotosensibilitate accentuată de radiațiile puternice ale soarelui. Nu este cazul cu acidul mandelic, mult mai blând cu pielea ta.

Nu uita însă să folosești protecție solară pentru față; nu neapărat ca să te aperi de efectele peelingului, dar și pentru că e musai la cât de nocive sunt razele soarelui azi.

Vizionează mai jos filmulețul în care farmacista Ioana Marinescu ne explică de ce a ales acidul mandelic pentru formula noului nostru produs preferat pentru vară!

În ceea ce privește textura peelingului, îți garantăm că te vei împăca de minune cu ea. Ceea ce ne-a cucerit pe noi este formula de spumă, mult mai confortabilă și mai ușor de folosit decât cea lichidă, care poate curge în ochi sau se dovedește mai dificil de aplicat.

Dar Ioana Marinescu a intuit toate nevoile noastre, chiar înainte de a ști că le avem. Ambalajul peelingului ACASĂ este dotat cu un instrument pentru masaj, care oferă pielii toate beneficiile de care are nevoie. Nu numai că îți va fi mai ușor să dozezi și să repartizezi produsul pe piele, dar așa te vei simți mai înclinată să îți răsfeți pielea în timp ce aștepți ca produsul să fie absorbit.

Aplică pe toată fața și insistă pe mandibulă, conform recomandărilor creatoarei. E necesar deoarece aceasta este o zonă pe care de multe ori o neglijăm. Evită însă neapărat regiunea ochilor și pe cea a buzelor, care se dovedesc mult prea delicate pentru un peeling.

Din nou, avem parte chiar de îndrumarea farmacistei Ioana Marinescu, care ne spune cum să folosim produsul ce suntem sigure că ne va fura inima.

Peelingul ACASĂ nu este încă disponibil la Plush BIOCosmetics, dar mai ai foarte puțin de așteptat. Asigură-te că îl aduci în rutina ta de îngrijire de îndată ce apare, pentru cel mai frumos, neted, curat, tânăr și catifelat ten de vară. Peelingul este recomandat inclusiv tenului sensibil, acneic, cu pete pigmentare sau uscat, fiind ideal datorită formulei sale pentru orice tip de piele.

Știi deja: abia așteptăm să aflăm cum a funcționat și pentru tine, așa că nu ne uita atunci când te bucuri de noua ta descoperire. Vrem povestea ta și a Peelingului ACASĂ by Plush Luxury BIO Cosmetics!

Surse foto: iStock, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.