Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Piele fermă și unghii sănătoase după 50 de ani? Se poate!

Redactor Andreea Baluteanu

După o anumită vârstă, pielea se lasă, ridurile ne invadează, iar capacitatea de regenerare celulară scadă. Ne-am obișnuit deja cu acest tablou, așa că nici măcar nu mai reacționăm atunci când mai apare încă un rid, deși, în adâncul sufletului, numai indiferente nu suntem.

Dacă ți-am spune însă că poți încetini îmbătrânirea, că poți da înapoi timpul, că îți poți recăpăta fermitatea pielii și sănătatea unghiilor și după 50 de ani? Mai jos, îți prezentăm mărturia unei femei de 48 de ani, care a transformat în realitate aceste deziderate cu un singur produs care, bonus, mai e și fantastic pentru sănătatea ta. Iată povestea care îți poate schimba viața!

Cum am o piele fermă și unghii sănătoase la 48 de ani

La 48 de ani, sunt ca orice femeie de vârsta mea. Descopăr un rid nou în fiecare lună și deja nu mai știu ce cremă să aleg pentru a-mi păstra fermitatea. Parcă niciuna nu mă mai ajută așa cum aș vrea. Ca să fiu sinceră, nici măcar nu știu când tenul meu și-a pierdut suplețea și strălucirea, acum doar observ aceste efecte, zi după zi. Cu alte cuvinte, la 48 de ani, deși sufletul mi-a rămas tânăr, corpul dă semne că nu mai vrea să se supună voinței mele.

Totul s-a schimbat însă, așa cum se întâmplă în viață, în mod neprevăzut. În urmă cu câteva luni, m-am întâlnit cu o prietenă pe care nu o mai văzusem de ceva vreme. Nu mi-a venit să îmi cred ochilor: întinerise cu cel puțin 5 ani! Se vedea în tenul ei întins, dar mai ales în strălucirea ochilor.

Am întrebat-o ce face de arată așa bine și ea mi-a povestit cum, în urma durerilor de genunchi cu care se confruntase, a luat un supliment cu colagen numit Genacol. După 3 luni, nu numai că dispăruse orice urmă de disconfort, dar tenul îi devenise mai neted și mai luminos. Până și prietenele ei observaseră.

Evident, imediat am început să mă documentez cu privire la „acest” Genacol. Ceea ce am aflat m-a frapat. Colagenul are efecte uimitoare pentru organism, e un ingredient foarte bun pentru oase, articulații, piele, unghii, mușchi și în general, pentru toate țesuturile organismului.

După zile și zile de citit articole și studii medicale, am adunat un bagaj imens de informații pe care o să încerc să îl rezum în rândurile de mai jos. Colagenul e de fapt cea mai răspândită proteină din corpul nostru, esențială pentru structura și funcționarea corespunzătoare a oaselor, cartilajelor și tuturor organelor vitale, pe care le învelește și le protejează.

Însă pielea conține cea mai mare cantitate de colagen: peste 90%, un procent care îi conferă fermitate și elasticitate extraordinare. Cu toate acestea, deși poate părea o idee minunată, o cremă cu colagen nu e neapărat o soluție de top. Deși va hidrata tenul, nu va avea efecte impresionante din punct de vedere al contracarării îmbătrânirii deoarece molecula de colagen pe care o conține este mult prea mare pentru a fi absorbită.

La aceste fapte se adaugă și scăderea producției de colagen odată cu înaintarea în vârstă. Deși rezervele de colagen se reînnoiesc continuu în corp, sinteza lor începe să se diminueze după 25 de ani, iar după 50 reducerea se accelerează. Un semn caracteristic al procesului de îmbătrânire, scăderea producției de colagen va duce la riduri, piele lăsată, unghii moi, probleme cu articulațiile, oasele sau mușchii.

Ce am mai aflat? Că în corpul uman există peste 20 de tipuri de colagen, dintre care cele mai importante sunt:

 • Colagenul de tip I - oasele, tendoanele, ligamentele și pielea 
 • Colagenul de tip II - cartilajul și corpul vitros din structura ochilor 
 • Colagenul de tip III - ficatul, plămânii și pereții vaselor de sânge 
 • Colagenul de tip IV – rinichi și alte organe interne 
 • Colagenul de tip V – păr, placentă și membrana celulelor

Marele merit al Genacol și unul dintre principalele motive pentru care am hotărât să îl cumpăr este faptul că suplimentul include toate aceste 5 tipuri de colagen, aceasta fiind și explicația pentru rezultatele sale spectaculoase.

De asemenea, un alt aspect impresionant al Genacol este reprezentat de tehnologia unică Aminolock, care stă la baza sa. Conform acesteia, molecula de colagen este micșorată foarte mult, fiind astfel mult mai ușor de absorbit de către sistemul digestiv.

Prin urmare, după ore lungi de „studiu”, după ce am citit numeroase păreri de pe Amazon și am rumegat articole întregi, am decis că este cazul să testez și eu Genacol Colagen AminoLock. Zis și făcut. Am mers la farmacie și am cumpărat un flacon pentru o lună, așteptând să văd primele rezultate.

Vă spun drept, în primele săptămâni nu am descoperit modificări spectaculoase la nivelul pielii, dar în schimb mi s-au întărit unghiile. Așa că am continuat și, din a doua lună, am început să am o stare fizică mult mai bună. Pielea îmi era mai întinsă și mai fermă, și rezultatele au continuat să se îmbunătățească. Ridurile au început să dispară, ceea ce nu credeam că mai poate fi posibil, părul este mai sănătos, iar unghiile sunt tari și lucioase, așa cum nu le-am mai avut de 10-15 ani.

De când am dat peste Genacol, pot spune cu mâna pe inimă că am întinerit cu câțiva ani. Nu aș putea fi mai fericită că drumurile noastre s-au intersectat.

Și nu numai eu văd aceste rezultate. Colegele de la birou sunt primele care au observat schimbarea, și cea mai impresionată dintre ele a fost mămica întoarsă din concediul de maternitate, care nu mă mai văzuse de ceva vreme. Aproape că nu i-a venit să creadă! M-a întrebat care este secretul meu și, bineînțeles, i l-am deconspirat: Genacol.

Se spune că lipsa hidratării îmbătrâneşte pielea, dar, în experiența mea, descreșterea producției de colagen o face. Așa că vă recomand și vouă cu drag Genacol și abia aștept să îmi spuneți cum a funcționat și pentru voi.

Dacă ai fost convinsă de această experiență, îți mai spunem că Genacol este produsul numărul 1 în Canada împotriva durerilor articulare și a artrozei. Un alt motiv să îl încerci cât de curând!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!