Produsul revoluţionar care face furori în rândul vedetelor internaţionale

Produsul revoluţionar care face furori în rândul vedetelor internaţionale

Redactor Andreea Baluteanu

Când vedem cât de bine arată vedetele în vogă acum, rămânem de-a dreptul șocate. Știm însă că celebritățile au acces la cele mai noi descoperiri și ne resemnăm să nu avem niciodată parte de posibilitățile lor.

Dar dacă ți-am spune că produsul revoluționar ce a cucerit suflarea vestită a vedetelor internaționale e unul natural și, mai important, accesibil și ție? Îți prezentăm această minune a societății moderne în rândurile de mai jos. Noi am încercat-o și am fost mai mult decât încântate!

Am descoperit cheia tinereții: produsul după care vedetele sunt înnebunite

Știm deja de multă vreme despre beneficiile substanțiale pe care le are vitamina C nu doar pentru frumusețe, ci pentru întreaga noastră stare de bine. Această substanță nutritivă este esențială pentru imunitate, fiind cel mai bun aliat împotriva epidemiei de gripe și răceli. Dar vitamina C are și alte funcții deosebit de importante: contribuie la secreția colagenului, susținând astfel sănătatea pielii, a vaselor de sânge, a oaselor, a cartilajelor, a gingiilor și a dinților, îmbunătățește funcționarea sistemului nervos, te energizează și protejează celulele de stresul oxidativ. Sunt o mulțime de beneficii care îți vor contura o stare de sănătate perfectă.

Dar poate cel mai important atu al vitaminei C pentru o femeie este legat de întinerirea pielii: accelerând producția de colagen, ea poate să netezească ridurile și liniile de pe chip, să îmbunătățească elasticitatea și fermitatea și să ofere prospețime și luminozitate tenului.

Cea mai apreciată formă de vitamina C la ora actuală este reținută în ALTRIENT C, acel produs revoluționar despre care ți-am povestit că vedetele sunt pur și simplu înnebunite. ALTRIENT C conține vitamina C în formă lipozomală, respectiv de gel, pentru o absorbție maximă. Această tehnologie se asigură de faptul că vitamina C nu va fi distrusă de acizii gastrici, datorită încapsulării lipozomale, ci va ajunge în sânge, iar de acolo la celule și la organe. Astfel, producția de colagen va fi intensificată, pielea va deveni mai strălucitoare, iar articulațiile, mai suple.

Acest produs îți va pune la dispoziție toate beneficiile uluitoare despre care ți-am vorbit mai sus: nu e vorba doar despre un aliat al frumuseții, dar și al stării tale de bine. Nu degeaba spun experții că, dacă vei hotărî să faci un singur gest pentru sănătatea și frumusețea ta în 2019, cel mai potrivit este să începi să îți administrezi ALTRIENT C.

Partea și mai frumoasă este că nu repetăm pur și simplu o listă de beneficii dată de producător, ci facem referire la efecte demonstrate în rândul unui studiu Princeton dublu-orb Altrient® C vs. Placebo. Conform acestuia, ALTRIENT C reprezintă cea mai bună modalitate de a furniza organismului tău rezervele necesare de vitamina C și de a preveni și lupta împotriva îmbătrânirii premature.

De asemenea, suplimentul revigorează pielea, reduce ridurile și liniile fine și crește elasticitatea pielii într-un mod uimitor: cu 60,8% în 12 săptămâni și cu 61,4% în 16 săptămâni, în urma administrării zilnice a 3 plicuri de ALTRIENT C. În urma studiului, toate femeile care l-au încercat au recunoscut că vor integra ALTRIENT C în regimul lor zilnic.

Dacă nu ne crezi încă, descoperă mai jos cum arată rezultatele administrării de ALTRIENT C. Pentru noi, produsul dezvoltat de biochimiști de top din SUA este pur și simplu perfect.

Un alt atu al produsului este legat de tehnologia Lipozomală de Ȋncapsulare pentru maximă absorbție prin care a fost conceput. Structura membranei lipozomice e asemănătoare cu cea umană, astfel că ALTRIENT C poate să treacă prin toate barierele puse de sistemul digestiv și livrează substanțele nutritive direct la celulele care au cea mai mare nevoie de ele. Specialiștii îl văd nu doar ca pe cea mai eficientă metodă de administrare a vitaminei C pe cale orală, dar îl consideră mai bun chiar și decât forma injectabilă: o veste în fața căreia nu aveam cum să nu aplaudăm.

Mai rămâne o întrebare! Cum administrezi acest produs revoluționar, după care vedetele sunt pur și simplu topite? E foarte simplu! Nu trebuie decât să rupi pliculețul, să îl golești într-un pahar cu apă sau cu suc. Acesta nu se va dizolva în lichid, rămânând sub formă de gel, dar este mult mai ușor de înghițit astfel. Pliculețele pot fi consumate și cu iaurt, dar nu e recomandat să le procesezi în blender sau să le amesteci cu apă fiartă. Sfatul specialiștilor este să încerci, pe cât posibil, să iei ALTRIENT C pe stomacul gol, pentru ca substanțele nutritive să fie mai bine absorbite.

Este recomandat să iei până la 3 pliculețe pe zi, deși poți mări această cantitate în cazul în care suferi de anumite boli, iar sistemul tău imunitar are mare nevoie de un boost de energie.

Ți-am pregătit și un filmuleț mai jos, care îți va demonstra practic cum anume trebuie să îți administrezi ALTRIENT C!

Sperăm că te-am convins și pe tine să testezi capacitatea ALTRIENT C de a-ți schimba viața! Produsul poate fi administrat și alături de Acid Alfa-Lipoic, un antioxidant, împreună având un rol fundamental în tratarea infecțiilor virale, cum ar fi hepatita cronică C, dar și pentru a scăpa de oboseala cronică. Alături de Glutation, vei pune în funcțiune o capacitate imensă de detoxificare a tuturor organelor și de neutralizare a radicalilor liberi.

Consumă ALTRIENT C împreună cu Complexul de vitamine B, esențiale pentru producția de energie, pentru îmbunătățirea rezistenței și elasticității pielii, a părului și a unghiilor. Împreună cu Acetil L-carnitina, ALTRIENT C va preveni atât îmbătrânirea fizică, dar și cea mintală, îmbunătățind funcția mitocondrială și producând energie.

Descoperă toată această gamă de aliați ai sănătății pe botaniq.ro, magazinul online unde fiecare clic înseamnă sănătate curată. Simte natura cu ajutorul selecției de remedii naturiste, cosmetice, aparatură, produse de curățenie și alimente! Descoperă puterea magică a ALTRIENT C de a-ți oferi în dar tinerețea, sănătatea și frumusețea la care credeai că nu mai e posibil decât să visezi!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.