Raluca Racoviță, hair-stylist și makeup artist: "Nu se mai poartă culorile aprinse și sidefate"

Raluca Racoviță, hair-stylist și makeup artist: "Nu se mai poartă culorile aprinse și sidefate"

Redactor Divahair.ro

Oricât de pricepute suntem în beauty, există întotdeauna informații pe care ardem de nerăbdare să le aflăm! Iar specialiștii dau dovadă de generozitate și ne împărtășesc din bagajul lor bogat de cunoștințe.

Azi vă prezentăm un interviu cu Raluca Racoviță, makeup artist și stilist, care îndrumă echipa de profesioniști de la 1Dream Beauty Studio, salonul de înfrumusețare profesional care ne ajută să fim fabuloase, din cap până în picioare. Pregătește-te pentru o discuție sinceră, avizată despre frumusețe, cu unul dintre profesioniștii din domeniu!

DivaHair: Care sunt principalele greșeli pe care o femeie le face când se coafează?

raluca Racovita

Raluca Racoviță: Principalele greșeli pe care o femeie le face când se coafează sunt că nu folosește protecție termică, utilizează placa și ondulatorul la temperaturi necorespunzătoare stării firului de păr, apelează din abundență la produse de styling și agresează părul în timpul coafatului.

DivaHair: Ce nuanțe de păr sunt pe val în colorarea părului în 2017?

Raluca Racoviță: În primul rând, sunt culorile care ne stau bine, în funcție de ten, de culoarea ochilor, etc. Mai departe, nuanțele care se poartă sunt roze, lila, tonurile de șampanie, bej și, nu în ultimul rând, culorile naturale.

 

DivaHair: Spune-ne cum putem avea grijă de părul nostru atunci când este agresat de produsele de styling și de coafarea frecventă!

Raluca Racoviță: Este important să utilizăm un șampon profesional cu mască sau tratament adecvat firului de păr.

DivaHair: Ce combinații de culori și tunsori sunt populare acum în saloanele de coafură?

Raluca Racoviță: Cea mai populară combinație de culori este degrade-ul, plecând de la o nuanță naturală la rădăcină și ajungând la tonuri mult mai deschise, spre vârfuri. Și balayage-ul rămâne în top și în anul 2017, iar ca tunsori recomand tunsorile pline, cu linii drepte și mult volum.

DivaHair: Care sunt coafurile pe care le recomanzi după 30 de ani?

Raluca Racoviță: Femeia trebuie să țină cont de ceea ce vrea să scoată în evidență, de fizionomie, de culoarea pielii și de look-ul pe care vrea să îl adopte. Eu sugerez un look cât mai îndrăzneț.

DivaHair: Care este combinația de culori care nu se mai poartă în 2017 în materie de make-up?

Raluca Racoviță: Nu se mai poartă culorile foarte aprinse și foarte sidefate.

DivaHair: Oferă trei sugestii în care putem purta rujul roșu!

Raluca Racoviță: Seara, cu o ținută black dress la un eveniment special, atunci când vrei să îți scoți în evidență feminitatea, sau într-o seară romantică, all naked purtând...doar rujul roșu!

DivaHair: Există un ruj care se potrivește oricărei femei, indiferent de culoarea pielii, a părului sau a ochilor? Dacă da, care este acesta?

Raluca Racoviță: Da, există. E vorba despre gloss-ul transparent.

 

raluca racovita 2

DivaHair: Ce greșeli face o femeie cel mai adesea, atunci când se machiază?

Raluca Racoviță
: În primul rând, nu întinde fondul de ten și rămâne cu urme pe gât sau pe maxilar. Nu folosește un eyeliner sau un rimel adecvat și acesta curge, înnegrindu-se la ochi. Multe femei se dau cu ruj fără a fi atente, atingând și dinții și nu folosesc culorile corect.

DivaHair: Ce produse nu trebuie să lipsească unei femei din trusa de frumusețe?

Raluca Racoviță: Rujul, rimelul și blush-ul.

DivaHair: Care trebuie să fie rutina, atunci când ne aplicăm singure machiajul?

Raluca Racoviță: Mai întâi, aplicăm o cremă hidratantă sau un primer, apoi fondul de ten. Continuăm cu pudra, în cazul tenului gras. Urmează fardul de ochi, creionul contur, eyeliner-ul, rimelul, blush în obraji și încheiem cu un ruj.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.