Relaxare deplină și hidratare intensă! Tratamentele Vinesime îți vin în ajutor

Relaxare deplină și hidratare intensă! Tratamentele Vinesime îți vin în ajutor

Redactor Andreea Baluteanu

Ce soluție e mai bună, în aceste timpuri tulburătoare, decât o experiență de vis la spa? Tânjești după clipe de relaxare și de răsfăț în care să îți împaci trupul și sufletul și în care să redescoperi plăcerea de a trăi simplu, cu toate simțurile și prin toți porii?

Ai liber la relaxare deplină și la hidratare intensă grație tratamentelor Vinesime! Descoperă care sunt secretele brandului cosmetic francez de lux, disponibil în cele mai exclusiviste și rafinate centre spa ale lumii și disponibil acum și la noi! Vezi unde îți poți face cel mai frumos cadou al lunii!

Vinesime, victoria frumuseții, a iubirii și a tinereții

Dacă nu ai auzit deja despre beneficiile extraordinare ale resveratrolului, ai ajuns acolo unde trebuie. Acest ingredient atât de prețuit din struguri reprezintă cheia unei tinereți strălucitoare inclusiv la vârsta înțelepciunii și este lăudat atât pentru beneficiile sale în skincare, dar și pentru îmbunătățirea funcționării sistemului nervos.

femeie masaj

Iar ingredientele magice din struguri au fost aduse la desăvârșire în formula Vinesime, sintetizată de vizionarul Edouard Damidot. Acesta a adus proprietățile extraordinare ale strugurilor și aroma lor deosebită în cosmetice lance de vârf în industria de îngrijire de lux a pielii. Marele atu al Vinesime îl constituie elementul revoluționar A2OC, ce conține cea mai mare concentrație de molecule antioxidante (resveratrol și polifenol), obținute printr-o procedură de extracție unică.

Dacă nu ești convinsă încă de faptul că ceea ce îți povestim acum e dovada unei evoluții fabuloase, află că magia Vinesime a fost atestată științific, produsele fiind testate cu rigurozitate în laboratoare de renume din Franța. Rezultatele? De-a dreptul wow! Astfel, după 28 de zile de testare, 95-100% dintre participanți au observat ameliorarea hidratării pielii, în timp ce între 77 și 90% au constatat uniformizarea tenului, iar toți participanții la studiu au apreciat intensificarea luminozității.

Există două game Vinesime, atât de apreciate fiecare în aria sa de expertiză. Astfel, Pinot-Noir se dedică îngrijirii tenului și corpului, iar Chardonnay, corpului și părului.

Brandul Vinesime face senzație la Icon Beauty Studio!

Dacă produsele Vinesime sunt un răsfăț pentru minte, corp și suflet, ultra premiate și lăudate, vei fi de o mie de ori mai încântată de acțiunea lor atunci când le vei descoperi în cadrul tratamentelor de top de la Icon Beauty Studio. Imaginează-ți numai cum te vei simți atunci când vei închide ochii, precum într-o podgorie din Franța, alintată de razele blânde ale soarelui și mângâiată de aroma divină de struguri și vin parfumat. Când intră în acțiune și resveratrolul atât de apreciat, dar și mâinile pricepute ale esteticianului, se naște o experiență inegalabilă.

Ce tratamente sunt disponibile la Icon Beauty Studio, locul unde tinerețea și frumusețea se împletesc cu armonia și bucuria? Îți vorbim despre ele în rândurile de mai jos!

Visezi să îți recâștigi din nou tinerețea și vitalitatea, ca în zilele tale bune? Este posibil grație masajului de relaxare și împachetărilor anti-age ECHAPPÉE ANTI-AGE & BIEN ETRE. Tratamentul îți relaxează corpul și spiritul punând accent pe mișcări ce invită la relaxare și pe dulceața uleiului Sensuelle Volupté. Masajul este încheiat cu împachetări anti-age care valorifică din plin conținutul de minerale și proprietățile anti-age ale extractelor de struguri. Ce mai aștepți? Noi deja ne-am făcut o programare!

Una dintre modalitățile noastre preferate de a ne detensiona după o zi grea este reprezentată de tratamentul cu scrub, masaj relaxant și stimulat și împachetări cu profil anti-age marca Vinesime. Timp de o oră și 40 de minute vei uita de tine și de toate problemele tale într-un rai al relaxării care miroase a podgorie alintată de soarele verii, a viță de vie tânără și aromată, sclipind proaspătă în lumina asfințitului.

Din când în când, un masaj de relaxare este exact ceea ce ne-a prescris doctorul pentru a putea merge mai departe cu viața noastră. Iar atunci când în ecuație intră Vinesime, plăcerea și desfătarea sunt complete. La Icon Beauty Studio ești invitata specială la un masaj de relaxare cu extracte de struguri roșii și un ulei de coacăze negre ce hrănesc și catifelează pielea în timp ce îți încântă toate simțurile.

Știi cât de important este să scapi de toxine, așa că suntem sigure că ideea unui scrub urmat de un masaj relaxant îți va părea mai mult decât îmbietoare. Poate că nu poți degusta divinele soiuri de vinuri din podgoria Richebourg Grand Cru în această vară, dar ai ocazia de a te simți ca în sânul ei grație scrubului cu textură înnebunitoare, din semințe de struguri. Gomajul este însoțit de aplicarea unui masaj relaxant care evaporă pur și simplu tensiunea, lăsându-ți pielea fină și catifelată și sufletul ușor și împăcat.

Adorăm tratamentele corporale, dar suntem dependente de cele faciale! Vinesime și Icon Beauty Studio îți propun un adevărat răsfăț care te va duce pe culmea fericirii în numai 50 de minute! Tratamentul include exfoliere, masaj și mască hidratantă, toate pornind de la complexul A2OC * Burgundy, cu proprietăți antioxidante, ce cresc oxigenarea pielii, refac barierele de protecție ale dermului și te protejează de efectele devastatoare ale radicalilor liberi. Pielea va rămâne fermă, mătăsoasă, luminoasă, mai tânără și mai frumoasă ca niciodată!

Nu ai decât 25 de minute la dispoziție pentru a face miracole pentru trupul tău? Experții de la Icon Beauty Studio se ridică la înălțimea acestei provocări și o primesc cu bucurie. Alege scrubul de corp GRAND CRU, ce exfoliază în profunzime, lăsându-ți pielea înnebunitor de catifelată. După ce vei scăpa de impurități, de toxine și de celule moarte, urmează aplicarea balsamului Prodigue Sensation. Gomaj cu Pinot Noir urmat de hidratare cu parfum de fericire: ce altceva ți-ai mai putea dori?

Încheiem cu un tratament facial capabil să șteargă riduri și supărări ca nimeni altul! Este vorba despre tratamentul facial hidratant Pinot Noir, o adevărată escapadă senzorială. Bucură-te de răsfăț și pleacă de la salon cu o piele extraordinar de frumoasă, netedă, odihnită și luminoasă, relaxată și strălucitoare, dar și cu amintiri care o să te însoțească pentru totdeauna.

Încearcă tratamentele de top Vinesime la Icon Beauty Studio! Descoperă formula de succes a relaxării depline și a hidratării intense în sânul salonului nostru preferat!

 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.