René Furterer propune soluții din extracte naturale pentru căderea părului: un ritual în trei pași

René Furterer propune soluții din extracte naturale pentru căderea părului: un ritual în trei pași

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Simbol al frumuseții, al tinereții și al sănătății, părul este accesoriul la care nu renunți niciodată. Drept, creț, rebel sau ascultător, lung sau scurt, blond, brunet sau roșcat, oricum ar fi, părul are un farmec individual și te reprezintă, definindu-ți stilul și personalitatea.

Dar ce faci atunci când începe să cadă?

Schimbarea anotimpului, cu tot ceea ce reprezintă acest lucru (modificarea temperaturii, a alimentației, a numărului de ore din zi vs. noapte), nașterea unui copil, stresul și oboseala accentuată, o dietă restrictivă, anumite tratamente medicamentoase – oricare dintre acestea poate declanșa căderea bruscă și temporară a părului, care afectează atât femeile, cât și bărbații. Iar perioada de cădere excesivă poate dura 2-3 luni. Factorii ereditari sau hormonali pot determina pierderea progresivă a părului (alopecie), iar rărirea acestuia devine sesizabilă după șase luni.

René Furterer are soluția pentru aceaste probleme: un ritual format din utilizarea a trei produse (preșamponare, șamponare și îngrijire) care stimulează microcirculația și fortifică rădăcina.

1 – Preșamponare

Complexe 5 – primul pas esențial pentru sănătatea și frumusețea părului. Un adevărat elixir de frumusețe, acest concentrat tonifiază și fortifică scalpul si părul de la rădăcină. Compoziția prețioasă a produsului bogat în uleiuri esențiale de portocal și lavandă, împreună cu aroma răcoritoare, stimulează simțurile, invitând la un scurt masaj revigorant.

Complexe 5 are un efect energizant și stimulează microcirculația la nivelul scalpului, aplicat prin masaj. Pregătește și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire.
Aplică-l o dată sau de două ori pe săptămână prin masaj, lăsându-l să acționeze timp de 5-10 minute și apoi șamponează părul de două ori.

2 – Șamponare

Șamponul Triphasic combină ingrediente cheie, extrem de eficace împotriva pierderii părului: ATP și extractul natural Pfaffia (Ginseng brazilian), cu uleiuri esențiale de portocal, lavandă și rozmarin. Împreună acestea energizează rădăcinile, hrănesc scalpul și il purifică. Luptă împotriva căderii reacționale, pentru păr mai des și mai rezistent.

Ca o invitație la masaj, proprietățile stimulante ale uleiurilor esențiale microîncapsulate produc o explozie parfumată atunci când sunt eliberate sub acțiunea blândă a vârfurilor degetelor. Creat pentru a mări rezistența, elasticitatea părului și pentru a promova aspectul sănătos al acestuia, șamponul revigorant Triphasic spală blând și poate fi utilizat frecvent.

3 – Îngrijire specifică

Serul RF 80 încetinește căderea temporară a părului și reactivează rapid creșterea cu ajutorul extractului de Pfaffia și a uleiurilor esențiale de salvie și lămâi.

Iar căderea progresivă este încetinită cu ajutorul serului Triphasic. Acesta acționează în cele trei faze decisive (geneza, creșterea, maturitatea), stimulând creșterea și prelungind durata de viață a firului. Din prima lună de utilizare densitatea părului se mărește, iar scalpul devine mai puțin vizibil. Cu extracte de Pfaffia (Ginseng brazilian), portocal, dovleac, nasturtium (Condurul-Doamnei) și urzică, acesta îmbunătățește microcirculația, având ca efect încetinirea căderii și întărirea rădăcinii.
Pentru informații despre produsele René Furterer, urmăriți www.facebook.com/ReneFurtererRomania și accesați www.renefurterer.com. Produsele sunt disponibile în farmacii. 

Articolul urmator
10 secrete de frumusețe din țările cu cele mai frumoase femei din lume
10 secrete de frumusețe din țările cu cele mai frumoase femei din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.