Rutina de îngrijire a tenului pentru sezonul cald! Cele 2 produse care îți asigură un look de milioane

Rutina de îngrijire a tenului pentru sezonul cald! Cele 2 produse care îți asigură un look de milioane

Redactor Andreea Baluteanu

Adorăm vara, cu ale sale vacanțe, cu serile calde, cu adierea plină de răsfăț a vântului și peisajele multicolore, ce îți taie respirația. Cu toate acestea, pielea nostră tinde de multe ori să ne contrazică adorația față de cel mai cald și mai liber dintre anotimpuri.

Dacă peisajul tău de vară poartă amprenta cerului senin și tulburător de albastru, al orașelor verzi și al mării turcoaz cu sclipiri de cleștar, pentru piele vara e sinonimă cu poluare, praf, noxe din atmosferă și radiații solare. Tocmai de aceea, îngrijirea pielii e cu atât mai importantă acum.

Sfatul nostru? Nu supraaglomera rutina de skincare din exces de zel, deoarece poți ajunge să faci mai mult rău decât bine. Vara are nevoie de formule fluide și lejere, cu beneficii multiple, iar cele de mai jos sunt preferatele noastre. Iată în ce să investești acum!

Singurele două produse de care pielea ta are nevoie vara

Ne-am mai declarat deja dragostea arzătoare pentru Mizon și să știi că sentimentele nu ni s-au stins nici pe departe, ba, dimpotrivă, sunt mai puternice ca oricând. Mizon România aduce produse născute din mințile luminate ale celor mai renumiți cercetători din industria cosmetică coreeană, care iau formă prin îmbinarea tehnologiilor inovatoare cu ingrediente de calitate superioară. Cu dictonul From care to beauty, we create beauty, Mizon se află pe piață din 2000, iar acum pune și la dispoziția ta cele mai importante produse de îngrijire a pielii. Iată la ce ne referim!

ser cu vitamina C

Real Vitamin C Ampoule

Credem cu tărie că laudele la adresa vitaminei C sunt prea sărace pentru a reflecta uluitoarele beneficii pe care ni le aduce. Cu potențial antioxidant, reparând daunele aduse pielii, energizând și tonifiind, acest nutrient blochează efectele negative ale radicalilor liberi. Cu alte cuvinte, te păzește de daunele radiațiilor solare, respectiv cel mai grav risc la care te supui vara.

Și, pentru a profita așa cum trebuie de super proprietățile vitaminei C, încearcă un  produs multi-premiat, așa cum este Real Vitamin C Ampoule. A fost declarat cel mai bun ser cu vitamina C la K Beauty Awards 2019, cu siguranță un motiv însemnat pentru care să îl încerci.

De asemenea, produsul are o concentrație extrem de ridicată de vitamina C, de 19%, în stare pură. Ne place mult și că este vorba despre o soluție stabilă, fără apă adăugată, care nu oxidează: sunt informații pe care le-ar înțelege mai bine poate fata care studia chimia în clasa a IX-a, dar crede-ne, sunt extrem de importante și atestă valoarea acestui produs.

Ce mai e de adăugat? Real Vitamin C Ampoule previne pigmentarea pielii, un alt risc accentuat cu care ne confruntăm după o vară toridă, în care ne-am distrat în aer liber, fără să ne gândim de multe ori la repercusiuni. Redând strălucirea tenului și lăsând pielea netedă, curată și strălucitoare, serul este cel mai bun prieten al tău pe timp de vară. Testat dermatologic, produsul va face minuni mai repede decât ai fi crezut posibil.

Cum aplici? Folosește Real Vitamin C Ampoule ca prim pas în îngrijirea tenului imediat după curățare și tonifiere. Nu te teme dacă pielea te pișcă ușor, deoarece este efectul vitaminei C. Așteaptă ca serul să se absoarbă în piele și apoi aplică crema ta de față sau, dacă ai tenul sensibil, amestecă 1-2 picături din Real Vitamin C Ampoule cu produsul tău hidratant preferat: vei vedea imediat beneficiile.

Snail Repair Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++

La fel de important cu a minimiza efectele dăunătoare pe care le are soarele asupra pielii tale este să protejezi pielea de radiații. Suntem sigure că ai auzit cel puțin o dată că nu ai voie să ieși din casă fără a aplica un produs de protecție solară, dar chiar ții cont de această regulă?

„De vină” pot fi și produsele cu SPF dense, care nu sunt neapărat prietenoase cu pielea. Totul se schimbă cu Snail Repair Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++. Ce spui dacă ai integra atât de necesara protecție solară, la cele mai ridicate cote, cu un BB cream? Pentru noi soluția este perfectă deoarece îmbină machiajul cu necesitatea îngrijirii, oferindu-ți astfel un produs cu multi-beneficii și utilități complexe.

Considerat unul dintre cele mai revoluționare produse de gen create, Snail Repair Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++  are la bază tehnologia inovatoare Moisture Capture System care reține apa în interiorul pielii. De asemenea, produsul se laudă cu trei arii de acțiune, la fel de esențiale: acoperirea imperfecțiunilor, protecție contra radiațiilor și prevenirea apariției ridurilor. E ca și cum cele mai fierbinți dorințe ale noastre ar fi fost concretizate într-un singur produs.

Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++  se remarcă de asemenea și grație efectului său iluminator, care lasă pielea cuceritor de radioasă. Mai mult, tenul are un aspect natural, un atu definitoriu pentru un BB cream.

Nu putem uita nici extractele de mucus filtrat de melc, ce asigură o acțiune antirid extraordinară. Nu are cum să nu fie tentant gândul că îngrijești și hidratezi pielea în timp ce o aperi de atât de periculoasa îmbătrânire prematură. Mai avem oare nevoie de motive ca să facem o pasiune pentru Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++  ?

Și totuși, nu ne lipsesc argumentele. Produsul nu oferă orice protecție solară, ci una completă, cu FPS 50+, ce acoperă întregul spectru solar. Așteaptă-te la o piele irezistibil de luminoasă și de frumoasă inclusiv la vârste înaintate.

Ce mai rămâne de adăugat? Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++  este disponibil în patru nuanțe, cu siguranță un fapt îmbucurător, mai ales fiind vorba despre un BB cream. Gradul de acoperire ridicată concurează cu cel al unui fond de ten, reținând totuși lejeritatea specifică unui BB. Ne simțim de parcă ar fi ajuns Crăciunul mai devreme la noi, chiar în mijlocul verii.

Cum folosești? Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++  se aplică în strat subțire pe ten și se uniformizează cu degetele sau folosindu-te de un burețel de machiaj. Pregătește-te să strălucești!

Mizon simplifică rutina de îngrijire a pielii așa cum nu ai mai fi crezut că este posibil! Descoperă produsele care lasă tenul mai frumos ca niciodată: Intensive BB cream  SPF50+ / PA+++ , pentru protecție solară, alături de magicul ser Real Vitamin C Ampoule. Va fi cea mai frumoasă vară din viața ta!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.