Nu Skin

Să fii frumoasă este o ştiinţă! Iată 4 proceduri care îţi redau feminitatea și tinereţea

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ai trăit până acum cu impresia că frumusețea e un dat de la Mama Natură și că numai cele privilegiate se pot bucura de un aspect fizic ireproșabil, știința ține să te contrazică,  din fericire. Tehnologia a avansat foarte mult în ultima perioadă și ne pune acum la dispoziție toate instrumentele de care avem nevoie pentru a străluci de la interior la exterior, pentru a ne camufla și eradica defectele fizice și pentru a ne atinge potențialul deplin.

Nu am fost nicicând mai aproape de a deveni fiecare zeițe, din cap până în picioare. În rândurile de mai jos, noi îți vom vorbi despre cele 4 proceduri care îți redau feminitatea și tinerețea și care te vor transforma în cea mai frumoasă variantă a ta!

4 proceduri pentru o frumusețe desăvârșită, de la interior la exterior

Până acum ceva vreme, fetele cu lipici la Mama Natură se bucurau de un aspect fizic devastator, în timp ce noi, celelalte, ne mulțumeam să mai „cârpim” din defecte și să încercăm să ne punem în valoare așa cum puteam avantajele. Dar uluitorul avans al științei ne permite acum să fim la fel de frumoase ca supermodelele!

Dacă nu crezi în potențialul tău, te va convinge Arosha România, reprezentant al grupului ce a adus în țară cele mai wow tratamente faciale și corporale, revoluționare, cu ingrediente de primă mână și având la bază o știință avansată, ce te vor scăpa de celulită, riduri, te vor relaxa și te vor face să strălucești de frumusețe și fericire. Arosha e la granița ideală dintre estetică și știință și ne oferă produse cu biotehnologie avansată, care redau feminitatea și tinerețea.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele 4 proceduri pe care să mizezi pentru a fi mai frumoasă decât ai fi visat vreodată!

Cellular Lift

Odată cu înaintarea în vârstă, tenul își pierde fermitatea. Mai întâi apar primele linii fine, apoi ridurile se adâncesc și încep să ne împânzească chipul odinioară proaspăt și ferm. Soluția sunt tratamentele faciale, care pot șterge ani întregi printr-o singură atingere, animată de magia științei.

Cellular Lift reprezintă procedura perfectă pentru reîntinerire facială. Vei fi uimită de rezultatele sale de-a dreptul impresionante. Tratamentul are la bază o tehnologie avansată, ce implică bioceluloza infuzată cu o combinație puternică de substanțe antioxidante. Prin intermediul acestora, procedura realizează un lifting de efect al pielii, ceea ce ajută la compactarea ei și la reducerea semnelor de îmbătrânire prematură. Conturul facial este redefinit ca în tinerețe, iar elasticitatea și fermitatea pielii sunt în mod substanțial îmbunătățite. Te vei uita în oglindă și nu te vei mai recunoaște!

Illumina C

Poluarea, îmbătrânirea, expunerea la razele solare, toate acestea vor conduce în timp la apariția petelor pigmentare. Este un fenomen cu care începem să ne confruntăm, din păcate, la vârste tot mai fragede, mai ales odată cu subțierea stratului de ozon și cu agravarea potențialului distructiv al radiațiilor solare.

Tenul își poate recâștiga tonalitatea uniformă, desăvârșită, grație procedurii Illumina C. Tratamentul este un program unic de eliminare a petelor, care se dovedește compatibil cu orice tip de piele. Procedura are la bază tot principiile biocelulozei premium, care e de această dată concentrată pentru reducerea hiperpigmentării globale a pielii și pentru înlăturarea nesuferitelor pete cutanate.

Obiectivul tratamentului este legat de depigmentarea și iluminarea tenului în profunzime Efectele apar de la prima ședință, ceea ce te va încuraja să continui să apelezi la această procedură uluitoare. Spune „adio” petelor și bun-venit feminității și tinereții irezistibile!

Crystal Peel

Este bine cunoscut faptul că un ten care nu îmbătrânește e unul care respiră, care e curățat în profunzime. Poluarea, impuritățile din atmosferă, sebumul și machiajul ajung să înfunde porii, cauzând astfel apariția formelor de acnee și provocând, conform specialiștilor, și îmbătrânirea prematură a pielii. Este momentul în care înțelegem cât de prețios era sfatul mamei, care insista să ne demachiem imediat după ce am ajuns acasă.

E de la sine înțeles că simpla utilizare a apei micelare nu mai e suficientă. Ai nevoie de un tratament în profunzime, iar Crystal Peel e cel mai recomandat. E vorba despre un program inovator și eficient de curățare, care îți va lăsa pielea netedă și luminoasă. Procedura are la bază o combinație de vitamina C în concentrație de 20%, de acetil cisteină și de 14% proteine din acidul glicolic. E cu siguranță cea mai wow formulă de gen de pe piață, cea care îți va asigura un tratament eficient de exfoliere și de curățare. Produsul este destinat acelor saloane care doresc să își răsfețe clientele mai ceva ca pe niște regine!

Oxygenetic

Un ten frumos este un ten detoxificat. Aducem din nou în discuție impactul nociv pe care îl are poluarea, dar și asfixierea pielii cu produsele de machiaj greoaie și cu straturile de fond de ten, pudră, iluminator, bronzer, care nu mai lasă tenul să respire.

Nu te vom ruga să renunți la makeup, pentru că știm că e imposibil. Dar un tratament de detoxificare e must, mai ales în lunile reci. Arosha ne propune Oxygenetic, o combinație avansată între tehnologia Matrix și bioceluloza de foarte înaltă calitate. Este un kit profesional dedicat cosmeticienelor pasionate de soluționarea tuturor problemelor tenului, care știu cât de importantă este oxigenarea pielii. În plus, procedura pune accentul pe o hidratare intensă, pentru ca tu să strălucești prin toții porii. Nu vei mai crede că ai vârsta pe care încearcă să ți-o atribuie buletinul.

Arosha invită toți profesioniștii în îngrijirea pielii să lege un parteneriat de durată cu brandul care oferă cele mai bune tratamente faciale și corporale! Completează formularul de pe arosha.ro și asigură-te că tinerețea, feminitatea și strălucirea interioară sunt din nou posibile, la orice vârstă.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta