Șaten rose, nuanța care înlocuiește părul negru în acest sezon

Șaten rose, nuanța care înlocuiește părul negru în acest sezon

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Părul roz a fost cea mai cool nuanță din primăvara 2017 și a început să fie din ce în ce mai folosită în combinație cu alte nuanțe clasice de păr, așa cum este și blondul. Rozul-șampanie ne-a încântat privirile vara trecută și ne-a ajutat să obținem lookuri unice.

Totuși, în acest sezon, o altă nuanță cu reflexii roz ne va determina să înlocuim părul negru. Deoarece părul roz nu este chiar pentru toată lumea și poate fi destul de problematic pentru persoanele cu părul închis la culoare, noi îți propunem în acest an o culoare adaptată femeilor cu părul șaten, care te poate scuti de decolorare. Ești curioasă cum arată aceasta? Află mai jos!

Iată cum arată șaten rose, nuanța care înlocuiește părul negru în acest sezon!

femeie cu par saten rose

Sursa foto: Instagram

Șatenul rose este o modalitate subtilă prin care femeile brunete pot obține un păr cu reflexii roz și cu umbre de blush fără a-și compromite culoarea naturală. Aceasta nuanță este creația hairstylistului Thi Thao Thu, care a obținut șatenul roz printr-un amestec de decolorant, tratament Olaplex și vopsea în nuanțe de șaten și roșcat.

Pe contul de Instagram poți vedea și alte idei de nuanțe pentru femeile brunete cu reflexii de roz și care pot fi alese de oricine.

femeie vopsita saten rose

Sursa foto: Instagram

În funcție de preferințe, poți alege un păr șaten rose cu reflexii de roz mai închise sau mai deschise. Deși aceste lookuri ne amintesc mai mult de toamnă, pot fi purtate cu ușurință și în sezonul cald.

par saten rose

Sursa foto: Instagram

Brunetele pot opta pentru această schimbare oricând simt nevoia, însă doar după ce se consultă cu un specialist. În funcție de trăsături, acesta din urmă îți poate recomanda un șaten rose mai deschis sau mai închis și va putea decide astfel cât decolorant va folosi în funcție de structura părului și de nuanța naturală.

Renunță la părul brunet în acest sezon! Alege, în schimb, șatenul rose pentru a-ți pune în evidență trăsăturile și pentru a obține un look unic!

Surse foto: Instagram, Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Ce nuanta de ruj ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce nuanta de ruj ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.