Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Schwarzkopf aduce cel mai recent trend în colorarea și îngrijirea părului din salon la tine acasă

Luni, 13.03.2017
de Diva Hair

Schwarzkopf lansează în retailul românesc Color Expert, prima vopsea pentru utilizare acasă cu OMEGAPLEX®, tehnologia profesională împotriva ruperii părului, ultimul trend din salon în colorare și îngrijire. Datorită acestei tehnologii revoluționare, Color Expert oferă cu 90% mai puține fire de păr rupte*. Atunci când părul este tratat, micro-legăturile care se află în interiorul firului de păr se pot rupe, lăsând părul fragil și deteriorat. Color Expert de la Schwarzkopf folosește un sistem de colorare și îngrijire în trei pași, inspirat din salon, menit să protejeze firul de păr împotriva deteriorării în timpul vopsirii**.

Color Expert este o vopsea de păr permanentă care oferă îngrijire supremă și protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr în timpul colorării iar după aceasta sigilează culoarea și-i redă intensitatea de lungă durată. Color Expert cu OMEGAPLEX® asigură părului o culoare intensă, de durată, și o acoperire perfectă a firelor albe, fără niciun compromis în ceea ce privește sănătatea firului de păr.

De acum, poți avea totul! Păr vopsit, cu aspect sănătos și puternic!

 Color Expert cu Omegaplex

Gama Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® este disponibilă în 20 de nuanțe seducătoare, de la blond suprem până la caramel închis și negru intens.

Schwarzkopf a dezvoltat vopseaua de păr Color Expert cu OMEGAPLEX® pentru a le oferi consumatoarelor rezultate superioare: culoare de durată, îngrijire profundă a firului de păr și protecție în timpul colorării. „Acesta este noul trend adus din salon la tine acasă”, explică Armin Morbach, expert Schwarzkopf în îngrijirea părului. „Cu noul Color Expert poți să vezi și să simți diferența. Rezultatele sunt uimitoare: părul este sănătos, strălucitor și are o culoare intensă.”

Ceea ce face ca părul să aibă un aspect sănătos și puternic este tehnologia profesională Omegaplex® împotriva ruperii părului, care oferă un plus de îngrijire acestuia în 3 pași.

Primul pas – PROTEJEAZĂ - constă în folosirea unui serum împotriva ruperii părului (Nr. 1), care se mixează cu crema colorantă. Acest serum protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr.

Pasul doi – SIGILEAZĂ - prin folosirea unui tratament reparator (Nr.2) după colorare, ce sigilează fibra firului de păr și intensifică culoarea. 

Pasul trei – FORTIFICĂ – constă în folosirea unui tratament reparator (Nr.3) ce se aplică la trei săptămâni de la colorare. Acesta fortifică micro-legăturile din interiorul firului de păr.

Rezultatul utilizării Color Expert este uimitor: până la 90% mai puține fire de păr rupte*, un păr cu aspect sănătos și rezistent**, o culoare intensă care durează și acoperire 100%*** a firelor albe.

Descoperă și tu ultimul trend în colorare și îngrijire și dă startul revoluției în colorare cu Noul Color Expert! Află mai multe detalii pe www.yourcolorexpert.ro.

Dă startul revoluției în colorare!

* vs părul netratat

** mai puțin păr rupt vs părul netratat

*** acoperă până la 100% firele albe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!