Secretul pentru un ten perfect întins! Nici vorbă de botox

Redactor Andreea Baluteanu

Industria de beauty a evoluat atât de mult, încât azi nu ne mai codim să afirmăm că visăm să arătăm tinere cât mai mult timp, chiar și la vârste înaintate. Cosmeticele cu profil anti-ageing au intrat în rutina de îngrijire a fiecărei femei și trebuie să recunoaștem că multe dintre ele ne taie respirația cu efectele pe care le presupun.

În cazul multora dintre ele există totuși și o latură negativă, un revers al medaliei cu care ești nevoită să te confrunți. Cel mai bun exemplu este botoxul: deși efectul de întinerire în cazul aplicării toxinei botulinice e fără îndoială remarcabil, această substanță blochează musculatura feței, ceea ce poate provoca „înghețarea” trăsăturilor.

Dacă ți-am spune însă că am descoperit o mască-minune care îți oferă în mod natural beneficiile botoxului? E cât se poate de reală și îți facem cunoștință cu ea în rândurile de mai jos!

Uită de botox! Masca anti-age cu efect remarcabil de întinerire

E suficient să fi apelat la botox sau să fi întâlnit pe cineva care l-a testat pentru a descoperi că situația nu e cu totul roz. Deși nu putem contesta faptul că toxina botulinică netezește trăsăturile și îți dă un aer mai tânăr și mai proaspăt, toate aceste beneficii vin și cu un preț. Botoxul „îngheață” fața, blocând impulsurile nervoase ale musculaturii pentru a determina relaxarea lor. Și cine își dorește o expresie imobilă care pare incapabilă de a mai reflecta vreun sentiment?

Din fericire, experții au descoperit și în sânul naturii o plantă-minune cu efecte asemănătoare botoxului. Este vorba despre hibiscus, delicată, gingașă, de o superbă culoare roșie, capabilă să genereze rezultate comparabile cu cele ale toxinei botulinice, dar cu zero efecte adverse. Este motivul pentru care floarea de hibiscus a și căpătat numele de „planta botox”.

Înainte de a te interesa unde găsești cele mai apropiate plantații de hibiscus, află că există o mască de față extraordinară care îi valorifică proprietățile. Este vorba despre Masca Botox Like cu Hibiscus de la preferații noștri, Plush BIOcosmetics. Cu accentul pe ingrediente naturale valorificate de Ioana Marinescu, farmacistă, profesoară de chimie și doctorandă în Inginerie Chimică cu aplicație în Cosmetologie, Plush ne dăruiește formule revoluționare și totuși atât de accesibile, care îți arată că frumusețea, tinerețea și prospețimea sunt posibile și la vârste înaintate.

Și, din acest punct de vedere, Masca Botox Like cu Hibiscus este un dar divin. Cu virtuți detoxifiante, masca are efect și pentru porii dilatați, și pentru producția în exces de sebum, și pentru coșuri sau puncte negre. Efectele sale antioxidante sunt cele care îi asigură însă un potențial anti-age unic.

BOTOX LIKE HIBISCUS MASK  

Dar ce conține această mască pe care utilizatorii o recomandă drept „o minune”? Așa cum am spus, extracte de Hibiscus (Hibiscus Rosa Sinensis Linn). Bogat în vitamina C, Hibiscusul impresionează cu proprietățile antioxidante și astringente care îl fac ideal pentru tenul matur sau cu tendințe acneice. Formula este desăvârșită de fitosteroli și acizi Omega 6 cu proprietăți regenerante, emoliente și cicatrizante incredibile. Nu e de mirare că planta este numită botoxul din natură, când are un potențial anti-age atât de însemnat!

Dar Masca favorită a creatoarei Plush, Ioana Marinescu, nu impresionează numai datorită conținutului de Hibiscus. Mai departe, produsul include vitamina E, considerată a fi „vitamina frumuseții” datorită extraordinarelor proprietăți antioxidante, de netezire a ridurilor și de prevenire a apariției lor, și extracte de alge marine roșii, pline de vitamine și minerale esențiale unei pieli frumoase, protejând de radicalii liberi și de radiațiile UV. Vei adora pur și simplu această formulă!

De asemenea, îți garantăm că te vei îndrăgosti de mască de la prima întâlnire. Are o textură densă care miroase delicios, a desert de vară, colorată într-un roșu apetisant: îți va veni să o mănânci! Întinde masca pe față cu o spatulă din lemn, deoarece nu e indicat ca pielea ta să realizeze contact direct cu produsul, pentru a nu-l impregna de bacteriile care circulă pe degete. Vei resimți gestul ca pe un răsfăț dacă aplici masca atunci când îți faci baie!

Lasă să acționeze între 5 și 20 de minute pentru cele mai bune efecte. Dacă ai pielea sensibilă, e recomandat să nu petreci mai mult de 5 minute în compania măștii.

E posibil să resimți o ușoară usturime sau o senzație de înțepătură atunci când așterni masca pe față, dar nu te speria: este dovada că efectul antioxidant chiar funcționează. Nu te teme nici dacă pielea ta are o ușoară culoare roșiatică după îndepărtarea produsului: cât de curând își va reveni și va arăta mai bine decât oricând!

În filmulețul de mai jos, însăși Ioana Marinescu îți explică modul în care funcționează Masca Botox Like Hibiscus Mask și cum trebuie să o aplici!

De acum încolo, gata cu botoxul! Folosește cu consecvență Masca Botox Like Hibiscus Mask și vei vedea că tinerețea, prospețimea și luminozitatea tenului nu mai sunt promisiuni ce nu pot fi ținute. Descoperă la Plush produsele care hrănesc tenul cu ingrediente naturale, demonstrând că femeile care au grijă cu dragoste și înțelepciune de pielea lor vor străluci mereu, la orice vârstă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.