Nu Skin

Semne care-ți dau de gol vârsta reală, indiferent de ce faci pentru a păcăli trecerea anilor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nu doar ridurile, părul grizonat, mâinile și pielea de pe gât dezvăluie adevărata vârstă a unei persoane. Există multe alte semne ale îmbătrânirii care nu se observă din prima. Și aceste detalii obscure adaugă cu ușurință mulți ani pe fața și corpul reprezentantelor sexului frumos.

Schimbările din timpul procesului de îmbătrânire nu distrug o femeie, ci îi conferă un farmec și o atracție deosebite. Cu toate acestea, cunoașterea acestor schimbări poate fi utilă. Am realizat o listă a acestor semne subtile, de care trebuie să fii conștientă și care vor dezvălui adevărata vârstă chiar și a persoanelor care fac efoturi colosale de a se menține tinere. 

Fruntea se aplatizează

Fruntea se aplatizează

Ți-ai putea imagina cu greu că atrofia stratului de grăsime subcutanată legată de înaintarea în vârstă este motivul pierderii de volum în zona frunții. Injecțiile cu Botox pe care atât de mulți oameni le iubesc nu fac decât să agraveze această situație. Chiar dacă fruntea rămâne netedă, își va pierde volumul și va dezvălui adevărata vârstă a unei femei.

Sursa foto: Pinterest

Buzele devin din volum și devin uscate

Buzele devin din volum și devin uscate

Din păcate, forma buzelor tale se schimbă de-a lungul anilor. Își mai pierd din volum, devin mai uscate și în jurul acestora încep să apară mici riduri. Buzele care odată erau suculente, plinuțe și senzuale devin vizual mai mici și mai subțiri.

Sursa foto: Pinterest

Forma și mărimea ombilicului se schimbă

Forma și mărimea ombilicului se schimbă

Această parte a corpului își poate schimba aspectul odată cu înaintarea în vârstă din cauza greutății suplimentare, a unor boli precum omfalocelul, piercing-urile și sarcinile.

Sursa foto: Pinterest

Cearcănele

Cearcănele

Stratul de grăsime subcutanat devine mai subțire datorită producției scăzute de colagen după vârsta de 30 de ani. Pielea din jurul ochilor își pierde densitatea, devine mai transparentă și începe să arate vasele de sânge, ceea ce duce apoi la apariția cearcănelor de sub ochi.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta