Sezonul nunților bate la ușă! Cum să arăți ca scoasă din cutie în cel mai scurt timp

Sezonul nunților bate la ușă! Cum să arăți ca scoasă din cutie în cel mai scurt timp

Ramona Jurubita

Te pregătești să spui marele „DA” în perioada următoare sau ești invitată la o mulțime de nunți care se apropie cu pași repezi, iar gândul că nu știi cum și unde să te coafezi te sperie teribil? Această problemă este întâlnită foarte des în rândul doamnelor și domnișoarelor, mai ales dacă nu au găsit un salon unde să-și aranjeze părul în funcție de gusturile și dorințele pe care le au.

Te numeri și tu printre femeile dezamăgite de serviciile prestate de anumite saloane sau nu ai timpul necesar pentru a te încadra în intervalul unei programări? Știm deja că vrei să arăți bine la următoarele evenimente pe care le ai trecute în agendă și încă te gândești la o soluție accesibilă care să te mulțumească în totalitate. Ei bine, nu mai ai de ce să îți faci griji, fiindcă vei afla chiar acum ce ai de făcut pentru a scăpa de stres! Poți fi cea mai frumoasă mireasă, cea mai elegantă nașă, cea mai sofisticată soacră sau, pur și simplu, cea mai stilată invitată de la toate nunțile la care vei merge. Da, ai citit bine!

Femeie blondă care se coafează singură deși are părul foarte lung.

Tot ce îți trebuie pentru a te privi de fiecare dată în oglindă cu admirație este aparatul de coafat Dyson Airwrap Complete Long. Acest produs te poate ajuta să obții rapid coafura dorită și nu îți va distruge părul, având în vedere că folosește doar aer și reglează căldura pentru a împiedica deteriorarea firelor din cauza temperaturii mult prea ridicate. Dispozitivul usucă și coafează în același timp, așa că vei economisi minute bune și vei scăpa imediat de riscul de a întârzia la un eveniment atât de special precum propria nuntă sau unirea destinelor unor persoane dragi.

Vrei bucle voluminoase, bucle strânse, un coc lejer făcut din șuvițe odulate și vrei cu orice preț să eviți firele rebele? Dyson Airwrap Complete Long îți poate satisface oricare dintre aceste dorințe fără nicio problemă și, în plus, îți garantează că părul nu ți se va încurca, nu va trebui să te folosești de mănuși sau de mecanisme ciudate de înfășurare. Utilizarea lui este extrem de simplă și îți ușurează procesul de aranjare a podoabei capilare, făcându-te să uiți de orele interminabile petrecute la salon sau de efortul colosal depus acasă pentru a-ți pune părul pe bigudiuri sau pentru a-l îndrepta cu o placă extrem de fierbinte. Probabil știi deja cum este să vrei cu orice preț să scapi de părul ars de acele dispozitive care funcționează doar dacă sunt setate la o temperatură foarte mare.

Aparatul de coafat Dyson Airwrap Complete Long

Ca să eviți toate problemele din trecut, trebuie doar să îți achiziționezi aparatul de coafat de la Dyson și vei fi gata în timp record pentru evenimentele de vara aceasta. Știi care este cea mai tare parte? Schimbarea se va simți și la nivelul bugetului dacă renunți la vizitele dese la salon, iar sănătatea părului tău nu va fi deloc afectată. Câte beneficii într-o singură alegere!

Pentru a te convinge de avantajele utilizării acestui produs, îți vom enumera toate funcțiile pe care le are. Ești pregătită să afli câte poate face un singur aparat care nu este nici voluminos? Iată principalele caracteristici și tehnologii cheie integrate în Dyson Airwrap Complete Long:

 • Efectul Coandă contribuie la obținerea buclelor și onduleurilor voluminoase - datorită suprafeței curbate a ondulatorului și a efectului Coandă, aerul este direcționat de jur împrejurul acestuia. Astfel, șuvița este atrasă și înfășurată în jurul ondulatorului, iar tu obții bucle și onduleuri voluminoase fără a degrada structura firului de păr.
 • Efectul Coandă conferă netezire - periile de netezire utilizează efectul Coandă pentru a atrage părul pe suprafața periei, suflând aer de-a lungul șuvițelor și imitând tehnica de coafare a unui stilist profesionist. De acum poți spune „adio” firelor rebele!
 • Motorul digital V9 Dyson este suficient de puternic pentru a produce presiunea aerului necesară creării efectului Coandă - cele 13 palete ajung la 110.000 de rotații pe minut.
 • Controlul inteligent al căldurii măsoară fluxul de aer de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura, asigurând astfel menținerea temperaturii sub 150°C.
 • Dyson Airwrap coafează și usucă în același timp - aparatul combină fluxul puternic de aer și controlează căldura, pentru a coafa și usca părul fără temperaturi extreme, nedeteriorând structura firului.

Capetele pentru obținerea buclelor cu ajutorul aparatului de coafat Dyson Airwrap Complete Long.

Dacă ești pretențioasă și vrei să arăți diferit la fiecare petrecere, acest dispozitiv îți va putea face pe plac de fiecare dată. Vine la pachet cu un set de capete menite să te ajute să realizezi singură mai multe tipuri de coafuri. Ești nerăbdătoare să vezi ce se află în pachet? Citește cu atenție rândurile de mai jos, dacă nu vrei să îți scape din vedere fix accesoriul de care ai cea mai mare nevoie:

 • Bare de ondulare lungi de 30mm Airwrap - ondulatoarele de 30mm folosesc sistemul unic Airwrap, bazat pe efectul Coandă, pentru a realiza bucle prin uscarea părului, evitând astfel temperaturile ridicate și minimizând considerabil procesul de degradare. Aparatul pune la dispoziție 2 bare de ondulare de 30 mm pentru obținerea buclelor, fie orientate spre stânga, fie orientate spre dreapta.
 • Bare de ondulare lungi de 40mm Airwrap - cele două accesorii de ondulare de 40mm (direcția stânga sau dreapta) sunt ideale pentru realizarea buclelor largi și voluminoase. Temperaturile ridicate sunt evitate, iar părul rămâne mătăsos și voluminos.
 • Perie pentru netezire - aceasta îndreaptă și disciplinează chiar și firele rebele datorită perilor ce elimină efectul static. Indiferent de tipul de păr, accesoriul pentru netezire de tip perie îndreaptă părul și îndepărtează efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat.
 • Perie moale pentru un aspect de tip „Blow-dry” - accesoriul este ideal pentru realizarea unui look natural, similar cu aspectul obținut prin folosirea simultană a unei perii și a uscătorului de păr. Usucă și oferă volum, iar perii moi protejeaza scalpul în timpul coafării.
 • Perie rotundă pentru volum - această perie rotundă este ideală pentru părul subțire, lipsit de volum. Usucă și coafează, realizând astfel un look bogat în volum, similar cu acela obținut de stiliștii profesioniști.
 • Uscător pre-coafare - se folosește pe părul ud, uscându-l și pregătindu-l pentru coafare. Rezultatele dorite se pot obține dacă părul nu este uscat complet, ci doar în proporție de 80%. Pentru a obține o coafura perfectă, stilizarea poate fi continuată cu un alt accesoriu.

Accesoriile aparatului de coafat Dyson Airwrap Complete Long.

Este proiectat pentru toate tipurile și stilurile de păr și poate îndeplini orice provocare. Ai prea mult volum și vrei, de fapt, mai multă netezire? Ai firul moale și subțire și vrei mai mult volum? Orice transformare este posibilă cu Dyson Airwrap Complete Long: poți scăpa de bucle sau le poți obține în varianta dorită, fie că îți place să le ai lejere sau strânse. Pe dyson.com.ro găsești idei de coafuri și tutoriale din care poți învăța cum să folosești aparatul și cum să obții look-ul dorit, urmând cei mai simpli pași.

Nu-i așa că toate grijile tale cu privire la arajatul părului pentru nunțile din acest sezon au dispărut? Poți considera că ai ajuns în locul potrivit la momentul potrivit și ai descoperit articolul care ți-a arătat că te poți simți ca o prințesă, chiar dacă te coafezi în confortul casei tale, cu bani puțini și într-un timp limitat.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
6 moduri neobișnuite de a-ți face părul să crească mai repede
6 moduri neobișnuite de a-ți face părul să crească mai repede

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.