Singura coafură pe care trebuie să o porți în această toamnă

Singura coafură pe care trebuie să o porți în această toamnă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toamna aceasta este un sezon al surprizelor în materie de hairstyling, combinând clasicul și originalul pentru a-ți oferi cel mai atrăgător look. Dacă îți plăcea să porți părul împletit în copilărie, ai toate motivele să te bucuri. Coafura cu împletituri a intrat în topul preferințelor printre vedete, dar și printre femeile stilate, care sunt încântate, în secret, să poată da o notă de inocență chipului lor. Dar împletiturile nu sunt neapărat copilărești, ci pot fi extrem de provocatoare și senzuale, așa cum o dovedesc imaginile care urmează.

O singură coadă împletită

coada impletita

Sursa foto: Pinterest

Poți să-ți aduni părul bogat într-o singură coadă, lăsată lejer într-o parte, pe umăr, cu un aspect ușor dezordonat, dar foarte sofisticat în realitate. Acest stil de împletituri îți dă un aer timid și șăgalnic, ca și cum ai fi o școlăriță pusă pe șotii.

Împletiturile boxer, potrivite femeilor luptătoare

impletituri boxer

Sursa foto: Pinterest

Acest stil de coafură se potrivește foarte bine în sălile de antrenament, la fitness sau când vrei să pari dulce și inabordabilă deopotrivă. Părul este adunat în codițe foarte strâns împletite, lipite de scalp, începând chiar de la rădăcină. Este o coafură mai puțin lejeră și fără aerul romantic al altor tipuri de împletituri, dar este foarte practică.

Împletituri adunate într-un trandafir

impletituri trandafir

Sursa foto: Pinterest

Dacă vrei să iei ochii la vreun eveniment, precum un concert sau un festival, poți să alegi o coafură cu împletituri sofisticate, care îți dau o notă de romantism și mister. Este un look mai puțin convențional și trebuie să-l potrivești la o ținută pe măsură.

Împletituri micro-box, un stil seducător

impletituri boxer micro

Sursa foto: Pinterest

Dacă ai foarte multă răbdare, poți alege acest stil de împletituri, care presupune ca fiecare șuviță din părul tău să fie împletită într-o codiță subțire, ca la vedetele afro. Este o coafură complicată și pretențioasă, greu de îngrijit, dar îți poate conferi un look superb. Poți purta codițele libere sau strânse în coadă de cal, pentru un aspect mai tineresc.

Cozi împletite și coc

cozi cu coc

Sursa foto: Pinterest

Un coc din care se desprind cozi împletite îți dă un aer ușor retro, dar te poate face să pari și o vedetă rock deopotrivă. Alege această coafură când mergi cu prietenii la concert, când vă întâlniți la un club sau când te plimbi cu iubitul într-o seară romantică. Interesant la acest stil este că merge la fel de bine cu o ținută selectă sau cu un tricou simplu și o pereche de blugi.

Împletituri lejere

impletituri par liber

Sursa foto: Pinterest

Dacă alegi să-ți lași părul pe spate, poți împleti două sau mai multe cozi subțiri, care schimbă aspectul coafurii, făcând-o să pară mult mai sofisticată. Chiar dacă faci asta acasă, mulți ar putea crede că ai mers la salon, numai pentru că introduci un element simplu, care oferă părului un aer ordonat și îngrijit.

Coadă împletită spic

coada spic

Sursa foto: Pinterest

Părul împletit într-o coadă spic poate avea un aspect uluitor. Important este să lași senzația de volum prinzând șuvițele într-un mod cât mai lejer, dar să dai și un aer sofisticat cozii, potrivit cu un eveniment festiv de mare clasă.

Surse foto: Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?
Incepe quiz
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.