Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Singura nuanță de blond la modă în 2019

Lorena Teacă

La fel ca și în cazul modei vestimentare, tendințele în materie de păr se schimbă de la un sezon la altul. Motiv pentru care femeile șic și moderne trebuie să fie foarte atente și receptive la ceea ce se poartă, pentru a nu rămâne în urmă cu trendurile.

De fiecare dată când vedem pe stradă femei îndrăznețe, care încearcă ultimele tendințe în materie de hairstyle, le privim cu admirație și cu jind, sperând să avem și noi curajul lor să facem o schimbare radicală de look. Cu ajutorul unei nuanțe potrivite, chipul îți poate fi pus în valoare fără să fii nevoită să faci vreun alt efort suplimentar.

Blondul este la putere și în 2019, da. Dar nu orice fel de blond. Descoperă în galeria atașată care sunt nuanțele-vedetă ale anului.

Blond ciupercă

Blond ciupercă

În cazul în care nu mai ești mulțumită de culoarea părului tău, pentru că este mult mai deschisă decât ceea ce-ți dorești cu adevărat, poți opta pentru blond ciupercă. Această nuanță reprezintă o combinație inedită între blond, cenușiu și castaniu, care pune în evidență ochii albaștri și pe cei verzi.

Sursă foto: Instagram

Blond cenușiu

Blond cenușiu

Dacă ai fost brunetă foarte mult timp, a venit timpul pentru o schimbare radicală de look cu acest blond cenușiu. Acest tip de blond arată ideal realizat cu tehnica umbrelor și nu pe întreaga lungime a părului, fiind o nuanță extrem de deschisă față de brunetul tău original. Nuanță perfectă pentru femeile cu tenul măsliniu și ochii deschiși la culoare.

Sursă foto: Instagram

Blond bronz

Blond bronz

Porți un blond foarte deschis? Iată că a sosit momentul să închizi puțin această nuanță, cu ajutorul unui blond bronz, pentru a fi în ton cu moda. Începe prin a închide rădăcinile părului cu o nuanță de castaniu, după care folosește pe lungimea șuvițelor acest tip de blond. Vei obține un look tineresc, trendy și cool. Este un blond ideal pentru femeile de toate categoriile de vârstă, dar care au tenul deschis la culoare.

Sursă foto: Instagram

Blond Irish Cream

Blond Irish Cream

Această combinație de nuanțe reci și calde poate fi alegerea ideală pentru brunetele nativ, cu pielea ușor bronzată. Acest look este unul în care rădăcinile rămân negre și doar lungimea firului de păr este decolorată și nuanțată. Un look perfect pentru femeile care nu vor să încerce de foarte multe ori în viață vopseaua, deoarece cu trecerea timpului, părul poate crește la loc fără griji, rădăcinile rămânând la fel.

Sursă foto: Instagram

Surse foto: iStock, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta