Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Singurul truc împotriva transpirației excesive care funcționează

Mihaela Onofrei

Transpirația excesivă poate să fie cu adevărat jenantă, îndeosebi atunci când noi nu suntem singurii care o sesizează. Petele care apar pe haine și mirosul neplăcut ne fac să ne simțim stânjeniți, fapt ce ne afectează activitățile zilnice, dar și relațiile cu cei din jurul nostru. Un truc împotriva transpirației excesive care te ajută să scapi de această neplăcere sunt produsele Odaban, care au eficacitate confirmată dermatologic.

Transpirația are rol de termoreglare a corpului și răspunde de obicei la stimulii externi. Totuși, transpirația excesivă (sau hiperhidroza) nu are nimic de-a face cu această funcție normală a organismului, iar cauzele sunt încă neclare. Se știe doar faptul că apare în adolescență și poate fi recunoscută ca o afecțiune medicală doar câțiva ani mai târziu, când corpul nu poate să regleze cantitatea eliminată. Alte cauze sunt reprezentate de stres, emoții, inhibare socială și, uneori, de greutatea excesivă. Mai multe despre trucul nostru împotriva ei în rândurile de mai jos!

femeie care a transpirat la subrat

Iată care este trucul împotriva transpirației excesive care funcționează!

Produsele Odoban te pot ajuta să scapi de transpirația excesivă cu o singură aplicare! Spre deosebire de deodorante, care maschează mirosul neplăcut, antiperspirantele Odaban stopează transpirația. De aceea, medicii recomandă antiperspirantele în tratarea hiperhidrozei. Clorura de aluminiu, ingredientul principal din produsele Odaban, are un efect astringent puternic. Această substanță blochează porii glandelor sudoripare prin care este eliminată transpirația, iar astfel pielea și hainele rămân uscate. Deoarece este insolubilă, clorura de aluminiu nu este absorbită în straturile profunde ale pielii, ci acționează doar la suprafața acesteia.

Antiperspirantul Odaban oferă protecție împotriva transpirației excesive de până la 7 zile cu o singură aplicare, acesta folosindu-se de maximum două ori pe săptămână. Un singur flacon are o durată de utilizare de până la 12 luni, ceea ce îl face un produs extrem de convenabil. Pe noi ne-a scăpat din multe situații compromițătoare!

Eficiență dovedită împotriva transpirației excesive!

Istoria Odaban a început din anul 1971, atunci când un tânăr farmacist a inventat un produs revoluționar, care l-a ajutat pe prietenul său să scape de transpirația excesivă. Astfel, el a creat de fapt primul deodorant Odaban, care a ajuns curând la milioane de utilizatori din întreaga lume.

femeie care isi arata subratul

Produsele Odaban au început să fie testate încă din 1960 în institute dermatologice de renume din Marea Britanie și Germania. Acestea pot reduce transpirația excesivă cu până la 90% după doar 3 aplicări! Un studiu efectuat în Germania la o clinică dermatologică renumită a ajuns la concluzii uimitoare! Cei 20 de subiecți pe care a fost efectuat studiul și care se confruntau cu această problemă a transpirației excesive au sesizat o ameliorare a condiției lor. Mai exact, s-a constatat o reducere a transpirației excesive în zona subrațului cu 90%, datorită antiperspirantului Odaban. Conform clasificării oferite de FDA, un produs poate fi numit „antiperspirant” doar dacă reduce transpirația cu 20%. Dacă procentul trece de 30%, atunci este un produs extraeficient! Credem că cifrele vorbesc de la sine!

Deși au peste 45 de ani de existență, produsele Odaban sunt permanent testate, astfel încât să îndeplinească cele mai ridicate standarde ale calității. Unul dintre aceste studii a avut loc în Germania în 2014, la o clinică de renume, și a certificat Odaban Spray Antiperspirant cu un rating „foarte bun”. De asemenea, acest produs a mai fost testat și la renumitul institut LMC Service GmbH, în 2016, unde a primit un certificat care îi atestă siguranța în calitate de produs cosmetic și dermatocosmetic.

Cum scapi de transpirația excesivă

Odaban antiperspirant spray

antiperspirant odaban spray odaban

Odaban spray este un produs sigur și eficient, care îți oferă protecție împotriva transpirației excesive de până la 7 zile cu o singură aplicare. După doar 3 aplicări, transpirația este redusă cu 90%. Odaban spray este recomandat de medicii specialiști în cazul persoanelor care suferă de hiperhidroză. Pe lângă eliminarea umezelii de la nivelul pielii, spray-ul este eficient și împotriva mirosului neplăcut. Bacteriile nu mai au un mediu în care să se dezvolte și, astfel, mirosul neplăcut nu mai apare.

Deși a fost conceput în principal pentru zona subrațului, Odaban spray poate fi utilizat și pentru mâini și picioare. Se folosește doar seara, înainte de culcare, pe pielea perfect curată și uscată. Aceste produse nu conțin parfum și pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, dar și în combinație cu alte deodorante. După aplicare, Odoban spray formează un strat protector, care elimină transpirația excesivă aproximativ o săptămână. Acest antiperspirant se folosește în cantități moderate, astfel încât canalele sudorifice să nu fie blocate complet. Încearcă acest produs, acum într-un nou ambalaj!

Odaban pudră pentru picioare

pudra pentru picioare odaban

Mirosul neplăcut al picioarelor apare atunci când există transpirație în exces, iar bacteriile au un loc ideal în care se înmulțesc. Deoarece acest lucru este destul de stânjenitor atât pentru femei, cât și pentru bărbați, prevenirea este esențială. În acest sens, principalul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că picioarele sunt permanent curate și ventilate, la fel și șosetele și încălțămintea.

În cazul în care niciuna dintre soluțiile propuse nu este eficientă, este indicat să folosești o pudră specială, care să elimine complet mirosul neplăcut al picioarelor. Odaban pudră pentru pantofi și picioare are proprietăți antibacteriene și antifungice, ceea ce împiedică dezvoltarea bacteriilor și a mirosului neplăcut. Acest produs este recomandat de medicii dermatologi persoanelor care au probleme cu transpirația excesivă la nivelul picioarelor. Pentru o pereche de pantofi, pudra se folosește în fiecare zi, timp de 7 zile. După acest tratament de o săptămână, efectele pot dura până la 6 luni. Un singur recipient poate fi folosit pentru 4-5 perechi de încălțăminte. 

Comandă și tu cele mai eficiente produse testate dermatologic de pe odaban.ro și spune adio transpirației excesive! Aceste produse ușor de aplicat, care nu lasă urme, hipoalergenice și fără parfum, pot fi găsite acum și în farmaciile din toată țara. Apără-ți reputația luptând împotriva nesuferitei transpirații cu singurul truc care contează! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!