Sprâncenele ghimpate, trendul verii 2017

Sprâncenele ghimpate, trendul verii 2017

Ionelia Olteanu

Atunci când vine vorba de schimbări şi noutăţi, industria beauty este una dintre cele mai receptive. Direcţiile curajoase în aces sens iau naştere, de cele mai multe ori, pe Instagram. De data aceasta, schimbarea intervine asupra sprâncenelor, lucru care a devenit o adevărată artă.

După moda sprâncenelor în formă de pană, care a pornit de la o postare pe Instagram a unui makeup artist, o altă idee asemănătoare a început să prindă contur în social media. Spre deosebire de forma de pană, care este mai atractivă, sârma ghimpată nu pare a fi ceva plăcut la vedere. Însă acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru cei care vor să se joace cu sprâncenele şi să încerce orice formă.

 

A post shared by @athenapaginton on

Athena Paginton, un celebru makeup artist, a dat startul acestui trend ciudat, după ce a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, care a strâns peste 8.000 de aprecieri, în care modelul are sprâncenele aranjate în sus şi în jos, imitând exact aspectul de sârmă ghimpată. Mulţi makeup artişti au fost inspiraţi să încerce acest model de sprâncene.

Pentru a obţine aspectul de sârmă ghimpată a sprâncenelor, trebuie să aranjezi firele în sus şi în jos, pe porţiuni egale, apoi să le fixezi cu un lipici stick. Dacă ideea de a aplica un produs de papetărie pe ten te sperie, poţi să încerci cu încredere un gel pentru sprâncene cu fixare puternică.

 

A post shared by Sara•Jean (@jeanxfoxx) on

În ciuda unor zicale precum „Să nu ai niciodată încredere în cineva care nu are sprâncenele aranjate”, este absolut în regulă să nu ai mereu o formă perfectă de arcadă a sprâncenelor. Faptul că unii preferă să iasă din tipare este întotdeauna de admirat, iar lookurile îndrăzneţe sunt întotdeauna în tendinţe.

Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.