Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Stilistul internaţional Max Lamparter ne-a dezvăluit secretele părului frumos, la Masterclass-ul organizat de Beauty One

Joi, 19.07.2018

Beauty One ne-a obişnuit deja cu frumoasa tradiţie pe care a instituit-o în ultima perioadă, aceea de a ne invita la cursuri de beauty şi hairstyling, în urma cărora să ne perfecţionăm continuu. Oportunităţi de învăţare, de desăvârşire profesională şi de formare continuă, sesiunile de training şi mastreclass-urile organizate de Beauty One ne-au făcut vara nu doar mai frumoasă, dar şi mai instructivă ca oricând: de mult nu ne-am mai distrat aşa bine dobândind informaţii.

Între 10-12 iulie a avut loc Masterclass-ul Beauty One ce l-a avut invitat pe Max Lamparter, Art Director TONI&GUY şi label.m, un nume de marcă în lumea hairstyling-ului profesionist. Află din rândurile de mai jos cât de bine ne-am simţit şi ce am învăţat!

Max Lamparter ne-a dezvăluit secretele celor mai dorite coafuri şi tunsori de la London Fashion Week

Au fost 3 zile de creaţie, de învăţare continuă, trei zile în care am alintat şuviţe şi am reconstruit pas cu pas universul unei frumuseţi magice. Masterclass-ul organizat de Beauty One, în care am avut onoarea de a-l cunoaşte pe Max Lamparter, ne-a introdus în lumea hip a hairstyling-ului cu parfum de London Fashion Week.

Dacă nu ştii încă cine e Max Lamparter, suntem mai mult decât încântate să ţi-l prezentăm. Art Director TONI&GUY şi label.m, acesta e originar din Argentina şi a activat în cadrul brandului TONI&GUY încă din 2001. Cu un stil dinamic, îndrăzneţ şi proaspăt, cu abilităţi wow în ceea ce priveşte executarea celor mai dificile şi provocatoare tunsori şi coafuri, stilistul s-a remarcat extrem de repede şi a devenit ambasador label.m în Spania în 2006, urmând ca de aici să ocupe poziţia de ambasador internaţional şi apoi de Art Director. Prezentările de modă, cursurile, demonstraţiile de virtuozitate au făcut cunoştinţă publicului larg cu geniul său, de care ne-am bucurat şi noi în cadrul Masterclass-ului organizat de Beauty One.

Dar ce am învăţat, practic, de la Max Lamparter? În prima zi, stilistul ne-a oferit acces privilegiat la informaţii din culise despre coafurile şi tunsorile folosite în cadrul London Fashion Week, Săptămâna Modei considerată a fi cea mai avangardistă, cu un spirit scânteietor. Am studiat tehnici de tunsoare şi de coafură inspirate de noua colecţie semnată label.m, We Are Two, iar apoi Max ne-a încântat cu patru demonstraţii live de artă pe păr, folosind patru lungimi diferite şi dovedindu-ne că le putem scoate din anonimat cu ajutorul unor tipsuri de styling. Profesionistul ne-a vorbit şi despre tehnicile de secţionare a părului şi importanţa lor în realizarea unei tunsori perfecte, care să reflecte personalitatea clientului, precum şi despre cele mai potrivite produse şi modul lor de utilizare. Iar audienţa, alcătuită dintr-un număr foarte mare de „devoratori de frumuseţe” a fost pur şi simplu fermecată de charisma şi de profesionalismul trainerului.

Următoarele două zile au fost dedicate unor seminarii restrânse, pentru clienţii fideli label.m din România, în cadrul cărora s-au aprofundat informaţiile transmise în zilele precedente şi au fost prezentate ingredientele-vedetă ale brandului. De asemenea, cursul s-a axat şi pe dezvoltarea abilităţilor de public speaking, pentru ca publicul să devină trainer, la rândul său, iar aceste informaţii preţioase să ajungă în saloanele de beauty şi să îţi pună ţie frumuseţea la picioare, în cele din urmă.

Stilistul Max Lamparter ne-a transformat profund: am devenit cu toţii mai creativi şi mai îndrăzneţi, iar acest lucru se datorează și inițiativei Beauty One de a organiza un masterclass dedicat, în care profesionalismul și-a spus cuvântul.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!