Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Ti-ar plăcea să lucrezi în domeniul beauty? Află cum!

Andreea Baluteanu

Ce femeie nu își dorește să fie „creatoare de frumos”? Ce fată nu jinduiește să lucreze în cel mai fascinant domeniu, cel al beauty-ului? Dar de la dorință la realizare e un pas destul de mare, mai ales atunci când vine vorba despre o piață în continuă expansiune, în care concurența e acerbă.

Tocmai de aceea, este necesar să înveți de la cei mai buni! Experiența, profesionalismul, talentul și dragostea pentru frumos contează extrem de tare în beauty. Iar dacă îți dorești să lucrezi în cea mai spectaculoasă industrie, azi îți punem la dispoziție un super pont: este vorba despre un curs care nu îți va oferi doar cele mai noi informații în domeniu, livrate de la experți în beauty, dar te va ajuta și să îți deschizi propria afacere. Află despre ce e vorba din rândurile de mai jos!

Vino la Școala Internațională de Machiaj Semipermanent și învață arta dermopigmentării!

Ce fată nu a ținut vreodată o pensulă în mână și a afirmat cu tărie „vreau să fac asta pentru tot restul vieții”? Pentru multe dintre noi, e doar un vis trecător, pe care l-am uitat în toiul existenței. Noi ne adresăm însă azi celor care mustesc în continuare de pasiune și de ambiție și care năzuiesc cu la fel de multă ardoare să descopere toate secretele frumuseții. Lor le propunem cursul ce te învață totul despre arta  machiajului semipermanent și a tehnicilor de dermopigmentare. Cu alte cuvinte, informații proaspete despre estetica viitorului.

Bineînțeles, te îndreptăm către profesioniști, deoarece e absolut obligatoriu ca, înainte de a urma un curs, să te asiguri că este livrat de persoane ce au de partea lor experiența. Iar destinația ideală pentru femeile care vor să lucreze în beauty este SIMS - Școala Internațională de Machiaj Semipermanent! International Make Up School organizează cursuri acreditate de formare profesională ca dermopigmentist, care sunt recunoscute la nivel internațional, dar și workshop-uri de specializare în tehnica microblading (tehnica japoneză fir cu fir), în tehnica pudrată (tehnica powder/ombre), dar și în micropigmentare pentru pleoape și pentru buze.

Partea cea mai bună? Trainerii care te vor ajuta să pătrunzi în acest univers fascinant au parte de toată pregătirea necesară pentru ca tu să excelezi, mai departe! Îți facem mai jos cunoștință cu ei!

Daniela Nimirceag a fost model și acum face lumea mai frumoasă în poziția de makeup artist. După ce ne-a încântat timp de 20 de ani pe catwalk, a urmat cursurile unei școli de machiaj și a devenit expert în tehnica machiajului semipermanent și în micropigmentare.

Elena Cristache mărturisește că iubește frumosul în toate formele sale, așa că te vei afla pe mâini bune. Cu o experiență de peste 7 ani în poziția de makeup artist, abia așteaptă să îți dezvăluie toate tainele machiajului semipermanent!

Nu în ultimul rând, Tereza Salajan e medic dermatolog, activând de peste 5 ani în domeniul medicinei estetice și fiind pasionată de cele mai inovatoare tratamente dermato-cosmetice. Consideră că organismul uman e un miracol și ne-a cucerit cu următoarele cuvinte: „Am ales să lucrez în domeniul esteticii pentru că iubesc oamenii și îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viața mai frumoasă”.

Toate bune și frumoase, dar de ce să alegi SIMS - Școala Internațională de Machiaj Semipermanent? Iată mai jos motivele care te vor convinge!

Cursurile se adresează atât începătorilor, precum și celor care se bucură deja de o experiență consistentă în domeniu, dar care își doresc totuși aprofundarea cunoștințelor. Trainerii se vor concentra pe nevoile individuale ale fiecărui participant, ceea ce reprezintă cu siguranță un atu. De asemenea, clasele vor fi organizate în grupuri de către maximum 5 persoane, pentru ca fiecare cursant să aibă șansa de a se perfecționa atât în latura practică, cât și în cea teoretică a machiajului semipermanent.

SIMS - Școala Internațională de Machiaj Semipermanent este singura din România care oferă șansa de a face practică pentru mai mult de 70% din durata cursului. Știm că aceasta e cea mai bună metodă de învățare, așa că nu putem decât să ne bucurăm.

Ai parte de 2 traineri cu experiență în machiajul semipermanent și în dermopigmentare, care îți vor împărtăși cu drag din experienţă și din cunoștințele lor, dar vei beneficia de consiliere și din partea medicului dermatolog, de la care vei învăța tot ce trebuie să știi despre structura și nevoile pielii.

Mai mult, materialul didactic îți este pus la dispoziție de către SIMS - Școala Internațională de Machiaj Semipermanent, ceea ce înseamnă că singura ta grijă va fi să absorbi precum un burete toate cunoștințele necesare.

Nu în ultimul rând, la final vei primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și de către ANC, care este recunoscută și la nivel european. 

Descoperă mai jos cum arată programa cursului pe care ți-l recomandăm din toată inima:

 • Structura pielii și noţiuni de dermatologie
 • Igienă și sterilizare
 • Tehnici de lucru și prezentarea instrumentelor de dermopigmentare
 • Alegerea corecta a acelor în funcţie de metoda aleasa de lucru(particularităţile pielii)
 • Stilizarea sprâncenelor
 • Tehnici și contraindicații pentru stabilirea formei și culorii în funcţie de fizionomie
 • Colorimetrie – combinaţii de culori și efectul lor in piele, cromatica culorilor și neutralizarea acestora
 • Pigmentologie – compoziţia pigmenţilor și reacţia lor în piele
 • Tehnici de predesenări și măsurători
 • Corectarea asimetriilor
 • Practica pe facechart și piele artificiala
 • Practica pe modele umane

Dacă ai ajuns până aici, suntem sigure că mai ai o singură întrebare: cum te înscrii? Apelează numărul de telefon 0724.667.275 sau înscrie-te online pe https://www.makeupschool.ro/ și vei fi contactată telefonic. Urmărește și cele mai fresh noutăți despre cursul momentului pe pagina de Facebook dedicată! Este timpul să îți pui în practică visul de a fi și tu o parte componentă din universul de beauty!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!