Top 23 de coafuri pentru majorat! Nu vei da greş cu ele, în seara cea mare

Top 23 de coafuri pentru majorat! Nu vei da greş cu ele, în seara cea mare

Redactor Andreea Baluteanu

Una dintre cele mai frumoase ocazii de sărbătoare pe care viața ni le oferă este majoratul! Împlinirea celor 18 ani te așează pe linia fină dintre copilărie și maturitate, dintre adolescență și tot restul vieții tale. Așa că, în orice context, în orice ipostază, asigură-te că celebrezi această piatră de hotar pe drumul verde al vieții tale, aranjează-te și distrează din toată puterea sufletului tău tânăr și luminos.

Îți stăm și noi aproape cu ocazia acestei sărbători atât de frumoase, recomandându-ți cele cel mai frumoase coafuri pentru majorat! Descoperă topul scânteietor al grației în rândurile de mai jos!

Coafuri pentru majorat: cele mai frumoase cocuri

Ce ne vine prima dată în minte atunci când ne gândim la coafuri pentru majorat? Firește, un coc. Imprimă-i însă tinerețe și prospețime ca la 18 ani și ferește-te de „sărmăluțe”: cum nu știi nici să le gătești, nu le purta în păr! Propunerile noastre sunt de o mie de ori mai frumoase și mai potrivite vârstei tale!

Coc de balerină

Când ai gingășia celor 18 primăveri de partea ta, e evident că un coc de balerină ți se potrivește chiar mai bine decât unei delicate dansatoare. Lasă însă coafura lejeră și decorează cu un accesoriu de păr wow, așa cum este această coafură cu perle.

coc de balerina

Sursa foto: Pinterest

Coc cu coroană de împletituri

Precum o regină care împarte favoruri în stânga și în dreapta admiratorilor ei (a se citi cei mai hot tipi): exact așa vei arăta. Împletește două codițe și aranjează-le sub formă de coroană, iar restul părului prinde-l la ceafă într-un coc delicat. Ești irezistibilă!

Coc cu coroană de împletituri

Sursa foto: Pinterest

Cocuri disco

Cele mai dorite coafuri pentru majorat trebuie să împrăștie tinerețe și să scânteieze de veselie. Așa că lasă-ți mama să își etaleze cocurile elegante și tu poartă două cocuri în vârful capului. Până și numele lor, disco buns, miroase a distracție.

Cocuri disco

Sursa foto: Pinterest

Coc în vârful capului

Dacă nu Kaia Gerber, atunci cine? Supermodelul are aceeași vârstă ca tine, cei 18 ani de legendă, așa că ne servește cu bunăvoință drept etalon. Partea și mai bună e că ne învață cum să aranjăm o tunsoare bob la majorat: prinde părul din creștet într-un coc și asociază cu un smokey eyes răvășitor.

Kaia Gerber

Sursa foto: Pinterest

Coc jos

Vrei coafuri de majorat princiare? Stăm drepte în fața poruncii Maiestății Tale. Ondulează părul, apoi prinde-l la ceafă într-un coc jos și lasă să atârne câteva șuvițe seducător în jurul feței.

Zoe Saldana

Sursa foto: Pinterest

Coc messy

Voluminos, lejer, plin de personalitate: ce poate fi mai frumos decât un coc messy aranjat în vârful capului? Blake Lively decorează una dintre cele mai nobile coafuri pentru majorat cu o bentiță strălucitoare și cucerește!

Blake Lively

Sursa foto: Pinterest

Coc răsucit

Dacă degetele îți alunecă precum ale unui hairstylist priceput, atunci e musai să încerci această coafură pentru majorat. Prinde părul într-un ponytail înalt, împarte în trei și răsucește fiecare secțiune într-un mini coc. Un spray pentru luciu și strălucire e musai!

Hailee Steinfeld

Sursa foto: Pinterest

Half up, half down

Un coc hibrid, dar cu atât mai frumos, hairstyle-ul half up half down este opțiunea la care apelează o regină a frumuseții. Ca să dai însă o amprentă sărbătorească întregului look, decorează cu perle sau cu flori măreața ta coafură. Vei fi ținta tuturor privirilor.

Half up, half down

Sursa foto: Pinterest

Coafuri pentru majorat cu părul liber

Nu îți mai bate capul cu cocuri și cozi împletite, ci lasă-ți părul liber! Mai ales dacă părul tău se află într-o stare de sănătate ireproșabilă, ai toate motivele să îi permiți să strălucească în voie.

Bob cu volum

Dacă bobul este considerat tunsoarea cu numărul unu atunci când vine vorba despre lejeritate, ea poate păli prin comparație cu părul lung de Rapunzel la ocaziile speciale. Nu ai motive de griji, insistă Taylor Swift. Când coafezi, folosește o perie mare, pentru volum, și iată cât de bine poți arăta.

Taylor Swift

Sursa foto: Pinterest

Bucle pe o parte

Selena Gomez e pur și simplu răvășitoare cu una dintre cel mai simplu de recreat coafuri pentru majorat. Cu bucle diafane, aranjate pe o parte, și cărare laterală pe partea opusă, hairstyle-ul abordat de cântăreață este to die for.

Selena Gomez

Sursa foto: Pinterest

Onduleuri retro

Karlie Kloss știe mai bine ca oricine cum să abordeze o coafură retro! Supermodelul american și-a pieptănat buclele tot pe o parte, precum Selena Gomez, dar le-a coafat mult mai lejer. Coafura are un touch de rafinament indiscutabil.

Karlie Kloss

Sursa foto: Pinterest

Wet hair

Dacă dorești totuși să îți aranjezi părul lung, doar așa, ca să se vadă că tocmai ai împlinit 18 ani, ia exemplu de la Kendall Jenner. Membra clanului Kardashian a abordat un wet look cu părul dat pe spate care îi vine ca turnat. Un ruj roșu și o rochie asemenea completează formula.

Kendall Jenner

Sursa foto: Pinterest

Bucle romantice

Protagonista din To All the Boys I’ve Loved Before, Lana Condor are cea mai bună recomandare de coafuri pentru majorat. Ondulează părul, prinde-l cu agrafe după ureche și strălucește cu tot farmecul anilor tăi! Nu îți mai lipsește decât un Noah Centineo la braț.

Lana Condor

Sursa foto: Pinterest

Coafuri pentru majorat cu împletituri

Tandre, romantice, diafane și pline de prospețime: oare vorbim despre tinerele de 18 ani sau despre împletituri? Nici noi nu ne putem hotărî. Dar, pentru că vă potriviți atât de bine, iată ce vă recomandăm!

Coadă împletită la înălțime

Ai un păr bogat, des și frumos? Atunci ești „egala” lui Gigi Hadid, ceea ce te situează în elita frumuseților planetei. Blonda ne recomandă una dintre cele mai fabuloase coafuri pentru majorat: prinde părul într-o coadă înaltă și apoi împletește-l. Cine mai e ca tine?

Gigi Hadid

Sursa foto: Pinterest

Coadă împletită pe o parte

Încă și mai fermecătoare decât Gigi este protagonista din Pretty Little Liars, superba Shay Mitchell. Aranjează părul pe o parte, împletește-l într-o coadă joasă, desprinde câteva șuvițe din ea și lasă să atârne fire rebele și pe partea opusă. Pulverizează apoi spray de strălucire din plin!

Shay Mitchell

Sursa foto: Pinterest

Fishtail

Coada de pește are un look mai fresh decât orice alt model de împletituri, spunem noi. Așa că se integrează perfect în categoria de coafuri pentru majorat. Împletește părul pe o parte într-un fishtail (îți spunem tot noi cum aici), relaxează ochiurile trăgând de ele și poartă o rochie de sirenă: e tot ce îți mai lipsește.

coada de peste

Sursa foto: Pinterest

Accent pe strălucire: coafuri pentru majorat cu accesorii

Un accesoriu strălucitor precum frumusețea ta face diferența dintre o coafură de majorat meh și una wow. A se lua exemplu din rândurile de mai jos!

Agrafe

Strălucitoare, cu perle, cu paiete, cu mesaje: poți achiziționa liniștită ce agrafe vrei, toate sunt alegeri de excepție. Prinde părul la spate, într-o coadă joasă, și joacă-te cu accesoriile de păr. Vei arăta precum o prințesă.

Diane Kruger

Sursa foto: Pinterest

Cordeluță

Nu ai cum să mergi la cumpărături? Nu e nimic, caseta ta de bijuterii adăpostește cele mai frumoase accesorii de coafuri pentru majorat. O simplă cordeluță, combinată cu un păr lucios și sănătos, va stârni invidie printre toate rivalele tale. Garantat!

Barbara Palvin

Sursa foto: Pinterest

Coroană

Majoratul este ceremonia de încoronare a prințesei înscăunată regină. De aceea, o diademă sau o coroană trebuie musai așezată pe capul plin de noblețe. Şuviţele lejere și onduleurile romantice vor neapărat să se implice și ele.

coafura cu diadema

Sursa foto: Pinterest

Flori

Vrei coafura numărul 1 pentru majorat? Iat-o, draga noastră! Coronița de împletituri e împodobită cu flori micuțe și delicate. Ai grijă însă să nu exagerezi prea tare, doar nu vrei ca invitații să creadă că, în loc să îți serbezi cei 18 ani, ai decis să te măriți.

coc cu flori

Sursa foto: Pinterest

Coafuri pentru majorat: cozi de Rapunzel

Coada de cal ți-a fost alături de când erai mititică: cum o poți exclude de la majoratul tău? Iată la ce ne-am gândit noi!

Bubble Ponytail

Idolul tău e Jasmine din Aladdin? Foarte bine! Atunci știi ce trebuie să faci: prinde părul la spate într-o coadă de cal înaltă. Apoi, din loc în loc, securizează mici secțiuni cu elastice în culoarea părului tău. E una dintre coafurile noastre preferate pentru majorat.

Bubble Ponytail

Sursa foto: Pinterest

Coadă de cal netedă

Am invitat-o pe Gigi cu o împletitură, acum îi dăm cuvântul Bellei cu un ponytail wow! Părul e mai întâi întins cu placa, răsfățat apoi cu un serum pentru netezire și cu un spray de strălucire. Prinde-l sus într-un ponytail și gata ești să îți primești invitații.

Bella Hadid

Sursa foto: Pinterest

Coadă de cal cu volum

Nu degeaba este Hailey miss Bieber, și nu orice altă fată cu lipici la soartă. Vedeta ne-a arătat de ce Justin a preferat-o oricui cu o coadă de cal înaltă, aranjată cu bucle lejere, care îi conferă un volum irezistibil. Folosește un elastic la fel de plin de personalitate!

Hailey Baldwin

Sursa foto: Pinterest

Încheiem cu un „la mulți ani” sincer și din inimă! Să îți fie viața luminoasă precum cei 18 ani pe care tocmai îi împlinești și la fel de frumoasă precum recomandările noastre de coafuri pentru majorat! Care dintre ele e preferata ta?

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!
Incepe quiz
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.