Top 9 cele mai în vogă manichiuri cu gel în 2018

Top 9 cele mai în vogă manichiuri cu gel în 2018

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

O manichiură îngrijită te va ajuta mereu să faci o impresie bună, însă doar una în tendințe și unică te poate ajuta să atragi aprecierile celor din jur. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că produsele pe care le folosești în obținerea manichiurii sunt de cea mai bună calitate și că nuanțele folosite sunt în tendințele anului.

Dacă și tu ești în căutarea unei astfel de game special concepute pentru dorințele tale, noi îți recomandăm Exclusive Nails Premium Line, gamă pe care o poți găsi pe e-unghii.ro. Spre deosebire de celelalte geluri pentru manichiură, cele din Exclusive Nails Premium Line conțin Thixotropie, un ingredient care îți ușurează mult munca. Pe unghie, atunci când se întinde cu pensula, gelul devine mai lichid. După ce este aplicat perfect pe unghie, acesta își schimbă consistența și devine mai vâscos. Astfel, rezultatul este o construcție rezistentă, care durează până la 8 săptămâni. Află mai jos care sunt nuanțele care nu trebuie să lipsească din colecția ta în acest an!

nuante de geluri pentru manichiura

Iată care sunt cele mai în vogă manichiuri cu gel în 2018!

Manichiură cu sclipici

gel de unghii albastru cu sclipici gel de unghii rosu cu sclipici

Cea mai bună parte a gelurilor colorate de unghii Exclusive Premium Line este că pot fi aplicate pe orice gel de construcție, indiferent că face parte din gama Exclusive Nails sau nu. Pentru 2018, îți propunem un gel special pentru unghii, care își schimbă consistența în funcție de presiunea exercitată asupra lui și care te ajută să obții exact rezultate dorite. Pentru un look fabulos, de gală, îți recomandăm aceste două nuanțe sidefate, care pot înlocui cu brio clasicul negru. Acestea se potrivesc de minune la orice ținută și îți oferă exact strălucirea de care ai nevoie pentru a ieși din anonimat.

Nuanțe deschise

gel de unghii auriu cu sclipici gel de unghii gri

Pentru o manichiură clasică, poți alege nuanțe ceva mai deschise. Griul este una dintre nuanțele care vor face furori în 2018 și care te pot ajuta să obții un look îngrijit și subtil. Gelul cu sclipici auriu, pe de altă parte, îți oferă exact doza de strălucire de care ai nevoie pentru a obține un look unic. Aceste geluri respectă directivele GMP (Good Manufacture Practice), certificat care le garantează calitatea pe tot parcursul producției. Astfel, nu trebuie să îți faci griji în privința rezistenței manichiurii tale sau a rezultatului final.

Indigo

gel de unghii albastru gel de unghii indigo  

Nuanțele de bleumarin și indigo sunt ideale pentru outfiturile office și pentru cele casual, deoarece se pot asorta foarte ușor cu ținutele cu blugi. Orice femeie poate apela la aceste nuanțe de geluri, ideale pentru o manichiură rapidă. Gelurile Exclusive Nails au o durată de uscare de doar 2 minute la expunerea la raze UV, ceea ce limitează cu mult timpul de realizare a manichiurii!

Bordo

gel de unghii bordo gel de unghii visina putreda

Pentru un look romantic și feminin, poți apela cu încredere la gelurile de unghii în nuanțe de bordo și vișină putredă. Acestea se potrivesc în orice moment al zilei și te ajută să ai un aspect fermecător și senzual. Sunt o alternativă mult mai subtilă a gelului roșu și din acest motiv pot fi alese pentru orice ocazie. Asortează manichiurile în aceste nuanțe la ținute cu rochii în nuanțe neutre, ca pete de culoare, sau în combinație cu bleumarin și gri. Efectul va fi cu totul special!

Gel cu fibră de sticlă 

cutie cu gel pentru unghii

Nu în ultimul rând, nu uita și de gelul de construcție cu fibră de sticlă Exclusive Nails. Acest gel de construcție cu fibră de sticlă este o alternativă mult mai rezistentă a gelului clasic și rezistă pe unghii până la 8 săptămâni. Gelul cu fibră de sticlă este transparent și are o vâscozitate medie. Formula specială îi conferă o aderență excelentă pe unghie, cu efecte de autonivelare. Secretul eficienței acestui produs constă în fâșiile subțiri de fibră de sticlă, care acționează ca o armură pe unghie. Acest gel este recomandat îndeosebi persoanelor care au probleme cu gelul pe unghie și pentru care gelul clasic nu le oferă rezultatul de care au nevoie.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui gel este dat de ajutorul pe care ți-l oferă în construirea unghiilor. Deoarece este foarte rezistent, unghiile pot fi construite mult mai subțiri decât în cazul gelurilor clasice, dar și mai lungi. Fibra de sticlă împiedică ruperea unghiilor chiar și atunci când acestea sunt construite într-un strat subțire. Timpul de expunere la razele UV este de doar 4 minute și îți limitează cu mult timpul de așteptare. Folosește acest gel pentru toate tehnicile de lucru, de la șablonare până la aplicarea directă pe unghii.

Cumpără aceste produse de calitate, perfecte pentru o manichiură rezistentă și în tendințe de pe e-unghii.ro, singurul site care garantează originalitatea acestor geluri!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.