Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Tot ce trebuie să ştii despre epilarea definitivă cu laser

Redactor Andreea Baluteanu

Pilozitatea în exces a fost dintotdeauna coşmarul femeilor de pretutindeni, dar industria de beauty din perioada contemporană s-a preocupat intens să ne rezolve problemele. Dacă până acum lama de ras, epilatorul și ceara ne provocau fiori, de acum încolo o să le priveşti cu un zâmbet atotcunoscător, ştiind că ai descoperit aliatul perfect împotriva părului nedorit: epilarea definitivă cu laser.

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să ştii despre cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă cu laser! Bonus: îţi spunem şi unde te aşteaptă cele mai bune oferte!

Epilarea definitivă cu laser, trucul de beauty al femeilor cu pielea superbă

De fiecare dată când auzim despre o superdescoperire menită să ne facă viaţa mai frumoasă, mintea noastră caută îndărătnică dezavantaje. Ei bine, nu le vei găsi în cazul epilării definitive cu laser Elysion-Pro, deoarece nu există! Considerată cea mai avansată şi mai eficientă metodă de pe piaţă, aceasta chiar te scapă de părul în exces pentru totdeauna.

femei la plaja

Însă, aşa cum te aşteptai, preţul nu se adresează tuturor buzunarelor, deşi, comparativ cu ceea ce oferă, chiar e cu totul excepţional! Avem o veste fabuloasă: am descoperit megavoucher.ro, compania care ştie ce ne dorim, dar şi cum să ne ofere toate lucrurile la care visăm la preţuri imbatabile. Cu parteneriate avantajoase cu firme locale şi lanţuri internaţionale, site-ul ne pune la dispoziţie servicii, experienţe, produse la care până acum doar am tânjit. Aşteaptă-te la vouchere incredibile pentru vacanţe, restaurante, săli de fitness, saloane de cosmetică, masaj, dar şi la lecţii de dans sau la spectacole: cu alte cuvinte, tot ce te defineşte ca om poate fi comandat de pe megavoucher.ro.

Azi, site-ul care a devenit rapid preferatul nostru ne invită să achiziţionăm o şedinţă de epilare definitivă cu laserul Elysion-Pro, un aparat dezvoltat de Cocoon Medical.

Cum funcţionează epilarea definitivă cu laser? Foloseşte o undă laser ce propagă energie luminoasă la nivelul melaninei, pe care aceasta o transformă în căldură, ce distruge foliculul de păr, fără a afecta însă în niciun fel pielea sau ţesutul învecinat.

Cu ce se deosebeşte Elysion-Pro de concurenţă? Acesta foloseşte principiul fototermolizei selective, ceea ce înseamnă că energia luminoasă e absorbită direct de melanină, fără a provoca vreo leziune pielii din jur, aşa cum ţi-am povestit. Însă aparatul se remarcă mai ales graţie tehnologiei exclusiviste crystal freeze, un sistem de răcire care descurajează creşterea mare a temperaturii la nivelul pielii, ceea ce anulează orice potenţial risc, dar transformă şi epilarea cu laser într-o activitate plăcută, astfel că e minimizată orice durere. De mult nu am mai auzit o veste care să ne bucure atât de tare!

Care sunt beneficiile procedurii? În primul rând, trebuie să ştii că ea funcţionează pe orice tip de piele, o noutate, dat fiind faptul că până acum rezultatele în cazul epilării cu laser erau diferite de la o persoană la alta. Nu mai e cazul, din fericire!

Aşa cum nu mai trebuie să îţi faci griji cu privire la anotimpul în care mergi să te epilezi. Deoarece nu mai foloseşte o căldură excesivă, precum epilarea cu SPL, tehnologia laser e posibilă oricând, chiar şi vara, când ai cea mai mare nevoie de ea.

De asemenea, ea e realizabilă şi pe tenul bronzat. Chiar dacă ai mers la solar sau te-ai bucurat de răsfăţul soarelui, rezultatele vor fi la fel de wow!

Iar pierderea părului e definitivă! E adevărat, Elysion-Pro nu se adresează decât foliculilor de păr în stare activă şi va fi nevoie de mai multe şedinţe, pentru a surprinde firele în toate stadiile de creştere, dar rezultatele sunt mai mult decât îmbucurătoare.

Nu mai resimţi nimic, nicio durere, niciun disconfort! Iată, cel mai probabil, cel mai mare avantaj al epilării definitive cu laser Elysion. E prima dată când putem să scăpăm de părul în exces fără niciun inconvenient. Trebuie să mulţumim aplicatorului cu suprafaţă optimizată de 81 mm şi tehnologiei de răcire, ce oferă o senzaţie chiar plăcută la utilizare. De asemenea, aparatul presupune două moduri de lucru, static şi dinamic, astfel că până şi femeile cu sensibilitate foarte mare la durere nu vor mai avea nici cea mai mică problemă!

Cea mai importantă întrebare care intervine acum este: de câte şedinţe e nevoie? Specialiştii sunt de părere că totul depinde de organismul tău. Aşa cum ţi-am spus (şi cum e şi normal), Elysion se adresează foliculilor de păr activi, aşa că va fi nevoie să revii la salon pentru a putea acţiona şi asupra celor pasivi (ceea ce va fi o plăcere, te asigurăm).

Există efecte adverse? Din nou, am primit de la specialişti un răspuns care ne bucură tare: nu! Efectele secundare sunt inexistente sau, oricum, extrem de rare. Creatorii aparatului recomandă însă precauţie în cazul femeilor însărcinate, al celor care alăptează, dar şi al persoanelor care au tatuaje, piele foarte sensibilă, cu iritaţii sau eczeme, celor cu probleme oncologice sau care se află sub tratament medicamentos.

Megavoucher.ro îţi oferă şansa de a achiziţiona o şedinţă de epilare cu laser Elysion-Pro la superpreţ! Iată care sunt ofertele:

  • epilat inghinal + interfesier + linie bikini la doar 120 de lei
  • epilat gambă + inghinal + linie bikini + axilă la doar 410 lei
  • epilat facial femei: bărbie + mustață + pomeți + perciuni la doar 149 de lei

Epilarea cu laser va avea loc în salonul Perfect Contour din Bucureşti, situat pe Bulevardul Octavian Goga, nr. 6, bl. M25, scara 3, etaj 2, apartamentul 60.

Voucherul poate fi utilizat o singură dată, de către o singură persoană. Fă o programare înainte!

Accesează şi tu megavoucher.ro, locul în care vei descoperi cele mai tari oferte! Fie că vrei să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic, să te relaxezi sau să faci o surpriză cuiva drag, magazinul online te aşteaptă cu cele mai wow preţuri!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta