Totul despre lipofilling, procedura care te întinerește

Totul despre lipofilling, procedura care te întinerește

Redactor Andreea Baluteanu

Un ten în permanență tânăr, proaspăt, un chip emanând lumină, buze pline, pomeți de zeiță, o privire strălucitoare: suntem sigure că aceste deziderate se regăsesc pe lista de dorințe a fiecărei femei. Toate ne-am dori să gustăm din fântâna tinereții veșnice, iar acest ideal nu mai pare atât de imposibil ca acum câțiva ani.

Descoperă în rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Lipofilling, procedura care îți redă în mod uluitor prospețimea și tinerețea chipului. Nu știi despre ce e vorba? Vei recunoaște cu siguranță denumirea de injectare cu grăsime proprie, procedura estetică a cărei popularitate a crescut, din fericire, și la noi!

Lipofilling, soluția modernă pentru tinerețe fără bătrânețe

Injectarea cu grăsime proprie a căpătat popularitatea binemeritată și în România: purtând numele Lipofilling (transfer de grăsime autologă), procedura e folosită pentru a reîntineri și pentru a elimina o serie de alte inconveniente, legate în special de pierderea volumului la nivelul țesuturilor.

femeie tânără

Cu alte cuvinte, Lipofilling e soluția la care trebuie să apelezi dacă simți că tenul tău și-a pierdut prospețimea sau tinerețea, dacă ai impresia că nu te mai bucuri de același volum facial ca odinioară, dacă vrei să umpli nesuferitele riduri sau să îți mărești ori remodelezi buzele. Principalul avantaj al procedurii este că, utilizând grăsimea proprie, nu există riscul de alergii: putem spune că am descoperit cu adevărat Sfântul Graal al tinereții.

Acum, că ți-am explicat de ce Lipofilling e varianta la care trebuie să apelezi dacă îți dorești să te reîndrăgostești de imaginea ta reflectată în oglindă, îți vom dezvălui și clinica minune în cadrul căreia vei obține rezultate pur și simplu miraculoase. Este vorba despre Slimart, locul în care tehnologia, frumusețea și știința merg mână în mână, pentru ca tu să ai parte de cele mai bune tratamente dermatologice și cosmetice.

De ce ar trebui să alegi Lipofilling și nu alte proceduri din domeniul esteticii sau chirurgiei plastice?

În primul rând, injectarea cu grăsime proprie este o intervenție 100% sigură, lipsită de riscuri de respingere a substanței de umplere sau de eventualele reacții alergice. Rezultatele sunt de lungă durată și extrem de bine tolerate de către pacientă. Nu putem ignora nici naturalețea procedurii, grație utilizării unei substanțe proprii corpului tău!

femeie procedură

Diversitatea procedurilor ce au la bază injectarea cu grăsime proprie e un alt argument în favoarea alegerii sale. Vei beneficia de un plus de volum, de umplerea ridurilor și a cutelor, vei scăpa de coșmarul obrajilor scobiți și de absența fermității pielii și te vei bucura de rezultate pozitive în tratarea cicatricilor. Nu uita nici de mărirea și remodelarea buzelor: da, cu Lipofilling poți avea acea gură voluptoasă la care ai visat dintotdeauna.

Pentru ca rezultatele să fie optime, este necesară o consultație prealabilă intervenției, pentru ca tu să te familiarizezi cu procedura, iar medicul cu așteptările tale. Cum la clinica Slimart ai parte de profesioniști de excepție, această întâlnire se va desfășura ca la carte. Specialistul va începe prin a evalua zonele asupra cărora urmează a fi făcută intervenția, observând starea pielii, musculatura facială și structura osoasă a feței, dar concentrându-se și pe dorințele și așteptările tale. Împreună, veți stabili care e cea mai bună soluție pentru tine, iar tu vei avea garanția că ești ascultată, răsfățată, pusă în valoare așa cum meriți.

Ești mai mult decât tentată, dar te sperie modalitatea de realizare a acestei proceduri? Nu ai niciun motiv! Vei fi anesteziată parțial, primul pas al intervenției. Urmează ca medicul specialist să colecteze o cantitate mică din regiunea abdomenului (da, există încă un beneficiu al Lipofilling), pe care o va procesa prin tehnica centrifugării, iar substanța e gata să fie injectată. Procedura nu durează mai mult de 2 ore: scurt, lipsit de durere și cu rezultate garantate.

Totul bine și frumos, dar există și riscuri ale procedurii? Medicii de la Slimart îți spulberă îndoielile, garantându-ți că procedura e complet lipsită de pericole. Deoarece grăsimea e recoltată chiar din organismul tău, nu riști să suferi de o reacție alergică.

Cu toate acestea, trebuie să fii conștientă că rezultatele Lipofilling nu sunt permanente. Fiind o procedură bazată pe o substanță proprie organismului tău, grăsimea va fi în cele din urmă metabolizată, ceea ce e un proces complet natural și normal și ar trebui să îți crească încrederea în procedură. Desigur, nu îți vom putea oferi un interval exact de metabolizare a grăsimii, acesta putând să fie cuprins între 6 luni sau 2-3 ani, în funcție de vârstă, de moștenirea genetică, de tipul de piele sau stilul tău de viață.

Povestea poate fi la fel de roz și după tratament? Deși vor exista câteva urme de disconfort minor, cu înţepăturile ușor vizibile și câteva umflături sau vânătăi, acestea vor dispărea extrem de repede, într-un interval de până la 24 de ore. Dacă te confrunți cu o sensibilitate mai ridicată, e posibil ca efectele să persiste mai mult, dar nimic care să te îngrijoreze. Partea cea mai bună e că ai libertate ca după procedură să mănânci și să bei liniștită și chiar să aplici makeup, deși trebuie să ții cont de indicaţiile medicului tău. Veștile sunt super!

Prin urmare, dacă te afli în căutarea unei proceduri care să te scape de cele mai frecvente tipuri de riduri, să îți ofere o mult-dorită rejuvenare facială non-invazivă și un aspect proaspăt, întinerit în mod natural, acum știi de ce ai nevoie. Lipofilling e de asemenea o soluție minunată pentru mărirea sau remodelarea formei buzelor, precum și pentru umplerea zonelor lipsite de fermitate: tot ce ai visat vreodată acum devine realitate fără nici cea mai mică problemă sau risc.

Sperăm că te-am cucerit și pe tine cu veștile bune pe care ți le-am oferit azi și că ești atât de încântată precum suntem și noi. Dacă răspunsul e unul afirmativ, apelează la specialiștii de la Slimart pentru a te bucura de toate efectele pozitive ale injectării cu grăsime proprie, Lipofilling. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii online și să aștepți să fii contactată în cel mai scurt timp!

Articolul urmator
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.