Tratament non-invaziv pentru toate tipurile de ten

Tratament non-invaziv pentru toate tipurile de ten

Andreea Constantin

Pielea feței este expusă constant la factori de stres, având nevoie de o curățare în profunzime, de hidratare și revitalizare. Tenul este una dintre cele mai expuse părți ale corpului, de aceea trebuie o îngrijire specială și continuă, indiferent de anotimp.

Préime DermaFacial a înglobat cinci tehnologii inovatoare și diferite într-un singur sistem pentru a putea livra tratamente 100% personalizabile dedicate oricărui tip de ten.

Tipurile de ten se împart în cinci categorii principale, ce au diferite particularități.

Tenul normal este cel mai apreciat și are nevoie de curățare, hidratare, rejuvenare, revitalizare, pentru a fi un ten vizibil sănătos.

Tenul gras prezintă la nivelul său exces de sebum, comedoame închistate, pori dilatați fiind cel mai predispus ten la apariția acneei.

Tenul uscat este în contradicție cu tenul gras pentru că acesta nu are în componența sa suficient sebum, de aceea pielea devine uscată și are nevoie de o hidratare intensă.

Tenul mixt are la bază caracteristici comune ale tenului gras și uscat.

Tenul sensibil prezintă roșeață, usturime, iritații, fiind un ten ce are nevoie de mai multă atenție.

Specialiștii în cercetare și dezvoltare din domeniul frumuseții s-au bazat pe aceste particularități ale fiecărui tip de ten și au creat platforma profesională de management al pielii – Préime DermaFacial.

Tratamentul pe care îl oferă Préime DermaFacial este non-invaziv și vizează toate nevoile unui ten pentru a fi sănătos, fiind noul standard global în tratamente de îngrijire a pielii.

O ședință de tratament Préime DermaFacial la Privée Salon de Beauté durează aproximativ 30 de minute. Aceste minute vor fi confortabile și îți vor aduce multiple beneficii.

Mișcarea spiralată a aplicatorului AquaB împreună cu vacuumul va realiza procesul de curățare și infuzie a soluțiilor profesionale Préime DermaCeuticals. Beneficiul adus tenului este cel de lifting.

Tehnologia de microdermabraziune COշ împreună cu vibrația și ledul roșu îmbunătășesc textura pielii. Exfolierea și revitalizarea din acest pas al terapiei – VibroX – se realizează și prin efectul Bohr, adică un număr mare de molecule de COշ pătrund în piele încurajându-se oxigenarea celulară, iar pielea ta capătă un aspect rejuvenat.

tratament facial

MicroT susține tonifierea musculară a mușchilor faciali prin tehnologia microcurenților bipolari de 400 Hz. Astfel, acești microcurenți ajută la fermitate și la un tonus vizibil.

Terapeutul Privée Salon de Beauté îți va oferi o rejuvenare non-invazivă cu ajutorul radiofrecvenței duale bipolare de 1MHz. Terapia Collagen+ stimulează producția naturală de colagen și elastină, iar tu te vei bucura de un aspect mai întinerit al pielii.

Ultimul pas, dar nu cel din urmă, UltraB, are grijă ca pielea ta să fie hranită. Tenul devine reîmprospătat, având un aspect sănătos.

Înainte de orice tratament o discuție cu specialistul Privée Salon de Beauté în terapii faciale este esențială pentru a putea să îți configureze tratamentul necesar nevoilor tale. Fiind un sistem de ultimă generație acesta poate să ajusteze în timp real și în mod constant metoda de tratament.

Locația Privée Salon de Beauté în inima Clujului te așteaptă să descoperi cea mai nouă platformă de estetica facială, manipulată de un personal competent ce este într-o continuă și cu o înaltă pregătire profesională pentru a te bucura de o experiență la superlativ.

Préime DermaFacial îți va depăși așteptările!

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?
Incepe quiz
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.