Tratamente faciale cu efect instant, la Atelierul de Slăbit!

Tratamente faciale cu efect instant, la Atelierul de Slăbit!

Redactor Divahair.ro

Preocuparea pentru un ten neted, fără riduri, care să radieze și să inspire sănătate, ne determină să apelăm la tratamente faciale diverse. Fie că vorbim despre secretele de frumusețe moștenite de la mama sau despre folosirea celor mai noi tehnologii de înfrumusețare, fiecare dintre noi își dorește un rezultat vizibil instant. La Atelierul de Slăbit, poți alege dintr-o gamă variată de tratamente și proceduri, de la Terapia Vampir (PRP), Mezoterapie, Peeling, până la injectarea cu Acid Hialuronic.

Injectarea cu Acid Hialuronic Filorga

Asimetriile, volumetria feței, umplerea și netezirea ridurilor, remediera aspectului cearcănelor, obținerea unui aspect mai plin al buzelor sau hidratarea tenului, toate aceste probleme ale pielii care sunt asociate în cele mai multe cazuri cu îmbătrânirea tenului, se pot rezolva cu ajutorul injectărilor cu Acid Hialuronic.

La Atelierul de Slăbit folosim Acidul Hialuronic Filorga, un gel subțire și transparent care intră în profunzimea dermului. În funcție de zona injectată și de modul în care fiecare organism procesează acidul hialuronic, efectele se pot menține între șase luni și până la doi ani.

imjectii

Prin această procedură medicală simplă, ridurile sunt netezite instant, iar noul volum este vizibil imediat după efectuarea procedurii. Durata unei ședințe este de aproximativ 30 de minute, iar cu ajutorul adaosului acestei substanțe care este prezentă în mod natural în pielea noastră și care este capabilă să absoarbă de o mie de ori volumul său în apă, chipul va recăpăta un aspect neted și, implicit, mai tânăr. Efectele sunt garantate după prima ședință! 

Lifting instant prin Radiofrecvența Safyre

Radiofrecvența Safyre este o terapie localizată, iar senzația de căldură din timpul procedurii se datorează undelor de radiofrecvență care se propagă în țesut.  La nivelul feței, se stimulează producția de colagen și de elastină, prin ridicarea în mod asistat a temperaturii până la nivelul de 40-42 de grade Celsius. În ceea ce privește folosirea radiofrecvenței la nivelul corpului, aceasta pătrunde până la cel de-al treilea nivel al pielii, hipodermul, unde se află celulele grase, pe care le micșorează în dimensiuni.  Rezultatele acestei proceduri sunt vizibile imediat, atât la nivelul corpului cât și asupra feței, care capătă aspectul de lifting, de tonifire, de fermitate și netezire. Este o terapie prin încălzire, non-invazivă, iar frecvența repetării ei poate fi de două ori pe săptămână sau într-o sesiune de 6-8 ședințe, în funcție de nevoile fiecărui pacient.  

Suntem alături de clientele noastre în a-și redescoperi feminitatea și a-și pune în valoare mai bine frumusețea! Ne-am lăsat ghidați de credința că ritmul alert al vieții cotidiene poate face ca femeile să-și piardă feminitatea în vâltoarea responsabilităților zilnice și că, în astfel de momente au nevoie de timp pentru ele, de momentele acelea de respiro și de răsfăț pe care le merită. Și acest pariu cu care am pornit la drum s-a dovedit câștigător! Am intuit bine nevoia femeilor de a-și aloca timp pentru un moment de răsfăț personal! Aș putea spune, fără teama de exagerare că noi, la Atelierul de Slăbit lucrăm cu aparatură performantă pentru a îndepărta centimetrii nedoriți și pentru a îmbunătăți aspectul exterior al clientelor noastre, dar lucrăm în același timp, în mod subtil, și cu psihicul lor. Din momentul în care ele pășesc pe ușă le invităm să se lase purtate de starea de bine pe care le-o dă conștientizarea faptului că își acordă timp lor, pentru a se simți din nou frumoase și atrăgătoare.a declarat Carmen Todică (owner, Atelierul de Slăbit).

Atelierul de Slăbit

Pentru că știm cât de importantă este proximitatea pentru clienții noștri, și pentru că ne dorim să găsim o soluție integrată prin care să le rezolvăm problemele pornind de la cauză și apoi tratând efectul, anunțăm lansarea noii locații, în zona Aviatorilor. Este vorba despre Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București pe care o vom lansa în martie. Între timp, vă așteptăm la Clinica din Bd. Gheorghe Șincai  nr.16 pentru un moment de răsfăț cu rezultate instant!

***

Atelierul de Slăbit – clinică de estetică medicală și remodelare corporală cu aparatură de ultimă generație!

Facebook: www.facebook.com/atelieruldeslabit/

Site: www.atelieruldeslabit.ro/

Locații:

  • Clinica din Gheorghe Șincai nr. 16, Sector 4, București (program 09:00 – 21:00);

telefon: 031 405 3953

  • Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București – se lansează în curând
Articolul urmator
Plasturi pentru coșuri: ce sunt și cum îi folosești corect
Plasturi pentru coșuri: ce sunt și cum îi folosești corect
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.