Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Tratamentele faciale, calea spre un ten perfect

Joi, 18.10.2018

Tratamentele faciale realizate în cadrul saloanelor de beauty sunt proceduri destul de populare la ora actuală. Acestea deservesc în mod special celor care își doresc să corecteze probleme ale tenului. Cât sunt de sigure sunt, cât de eficiente sunt, depinde de la caz la caz. Întocmai de aici pornesc și așteptările sau dezamăgirile celor care trec pragul unor astfel de saloane și solicită tratamente faciale.

Specialiștii spun că despre eficacitatea unor astfel de tratamente depinde și de frecvența cu care se urmează un astfel de plan. Depinde și de natura problemei și de continuitatea unui tratament, însemnând stil de viață și alimentație printre altele. Dar, ca o regulă generală, este indicat ca serviciul de acest gen să fie realizat la distanță de o lună, întrucât regenerarea celulară a pielii durează aproximativ 28 de zile.

La ce să te aștepți când apelezi la tratamente faciale

Încă nu s-a descoperit secretul care să ofere tinerețe fără bătrânețe. În plus, fără efort nu există nici rezultate, deci este greu de crezut că după o singură ședință de tratament cosmetic există rezultate de genul unui ten impecabil. Iată și ce așteptări sunt din partea celor care sunt în căutare de tratamente faciale Bucuresti în cadrul saloanelor locale, din capitală, și nu numai:

Să nu rămână cu piele roșie, inflamată

Aceasta este o reacție normală a pielii și nu trebuie să fie de speriat. Recomandarea este de a urma astfel de tratamente în perioade în care nu se urgentează cu dorința de a participa la evenimente, de a încărca tenul cu machiaj. În orice caz, există și metode pentru a calma reacțiile, dar o eventuală roșeața nu trebuie să fie motiv de panică. Efectul este imediat, însă se rezolvă în câteva ore sau la o zi distanță.

Să nu repete procedura

Un tratament facial are nevoie de continuitate în măsura în care pielea are anumite probleme mai serioase. Frecvența o recomandă cosmeticiana, însă este cert că va fi nevoie de mai multe ședințe, după caz și tip de tratament.

Să nu fie dureros sau un timp prea lung

Procedurile nu sunt atât de dureroase pe cât sunt despre răbdare. Fie că există expunere la oxigen, cu o mască specială, fie că sunt mâinile cosmeticienei dibace, trebuie să existe răbdare chiar și până la o oră sau mai mult pentru îndeplinirea tuturor pașilor parte din tratament.
Cât despre durere, aici ține și de gradul de sensibilitate a fiecăruia și de tipul de tratament, căci spre exemplu, când tenul este curățat, exfoliat, pentru îndepărtarea punctelor negre sau a coșurilor se poate ca durerea să fie parte din proces. Însă nimic din ce nu poate fi suportat.

Să nu fie costisitor

Tratamentele faciale pot fi sau nu costisitoare. Depinde de experiența celei care pune în aplicare tehnicile, depinde de salon, de produsele profesionale folosite, precum și de aparatura în cauză. Sunt mulți factori care determină costurile.

În general, se consideră că un ten îngrijit are nevoie doar de ajustări, astfel că va conta și care este starea tenului și ce anume se dorește a se îmbunătăți prin tratamente. De aceea, de mai mare frecvența pe această nișă par să fie acele tratamente faciale de menținere, cu masaje faciale sau cele de curățare – ce implică demachiere, tonifiere, extracții, masca și masaj.

Unde apelezi la tratamente faciale

Saloanele de înfrumusețare respectabile dispun de astfel de servicii. Pot fi cele de bază, simpliste, sau cele mai complexe, ce se folosesc de ser sau de aparatură mai sofisticată. Recomandarea specialiștilor este de a alege salonul cu reputație, ce dispune de un profesionist, cosmeticiană cu experiență, pentru a oferi tipul de tratament corespunzător.

În cadrul saloanelor Cinnamon sunt puse la dispoziție tratamente cu ulei, pe bază de oxigen sau tratamente cosmetice Weyergan. Avantajoase sunt și pachetele de tip abonamente sau oferta celor 4 ședințe și a 5-a cadou. Cert este că sunt și opțiuni ce se pliază chiar și pe bugete mai restrânse. O abordare personalizată o faci la fața locului, astfel că cele două locații pot fi vizitate în acest sens.

Conform paginii oficiale, cinnamonsalon.ro, un salon este pe strada Tunari nr. 6, sector 2, iar un altul pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 116, sector 2. Pentru detalii și programări se poate accesa și contul pe rețele sociale.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!