Trei trucuri cu ajutorul cărora îți păstrezi pielea tânără și fermă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Se spune că trebuie să ne simțim bine în propria piele, însă atunci când aceasta începe să dea primele semne de îmbătrânire, ridurile și liniile fine ne fac să evităm oglinda din ce în ce mai des. Orice femeie este frumoasă, iar acest aspect ar trebui să fie exploatat la maximum. Chiar dacă trupul începe să ne trădeze, putem apela cu încredere la câteva trucuri pentru a ne recăpăta frumusețea și a ne pune în evidență trăsăturile.

Frumusețea este un aspect extrem de important în viața unor femei, un scop pentru care suntem în stare să facem orice. Pielea tânără, fermă, fără riduri, întotdeauna va avea un impact pozitiv asupra celor din jur și va lăsa o impresie bună. Deoarece suntem propriile noastre stăpâne, este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putință pentru a atinge idealul visat de frumusețe și de a nu lăsa aspecte precum stresul, vârsta, oboseala, să ne știrbească din unicitatea și frumusețea trupului și chipului nostru.

Intervențiile cosmetice au încetat de mult a mai fi un subiect tabu, iar astăzi sunt ceva perfect normal, prin care avem grijă de noi și prin care ne subliniem cele mai frumoase trăsături. Dacă în trecut doar vedetele își puteau permite astfel de transformări, acum oricine poate să se bucure de beneficiile acestor trucuri de înfrumusețare.

Cum piața acestor procedee este din ce în ce mai mare, trebuie să știi exact ce produse ți se potrivesc, pentru a le evita pe cele contrafăcute sau pe cele periculoase pentru sănătatea ta. Hyalax oferă doar produse pe bază de acid hialuronic sub formă de gel transparent, care este compatibil cu corpul uman. Produsele pot fi utilizate ca o completare a texturii pielii, dar și ca tratament antiîmbătrânire.

Iată care sunt cele trei trucuri cu ajutorul cărora îți păstrezi pielea tânără și fermă!

1. Hyalax Base pentru umplerea ridurilor adânci

hyalax base

Ne petrecem viața mereu pe fugă, iar acest lucru lasă urme adânci asupra chipului nostru. Deși ridurile vizibile sunt inevitabile, acestea pot fi tratate cu ajutorul lui Hyalax Base, produsul injectabil destinat recuperării deficitului de volum, care poate să umple ridurile complet. Deoarece formula acestui produs este elastică, Hyalax Base poate ajunge până în cele mai adânci niveluri ale pielii, redând volumul pielii și aspectul natural. Cu ajutorul acestui truc, te poți bucura de o piele perfect întinsă, fără linii, între 8 și 12 luni, dacă este injectat în condițiile normale de către medic.

2. Hyalax Light pentru linii faciale moderate și linii și pentru umplerea buzelor

hyalax light

Hyalax Light, pe bază de acid hialuronic de origine non-animală, este un produs destinat tratamentelor estetice universale, așa cum este și corectarea liniilor faciale fine și moderate, dar și pentru adăugarea unui plus de volum buzelor. Hyalax Light, la fel ca și celelalte produse din această gamă, este tolerat de către orice organism și piele, neproducând iritații sau alte reacții alergice. Structura de gel permite acestui produs să nu se degradeze atât de rapid și să îți ofere efectul dorit timp de mai multe luni. Acest produs poate fi injectat de un doctor specialist în zonele cu riduri moderate sau fine, dar și în buze, pentru volum.

3. Hyalax Revitalize Skin Plus pentru umplerea și repararea pielii

hyalax revitalize

Un alt truc care te poate ajuta să îți recapeți frumusețea pielii este Hyalax Revitalize Skin Plus, cu multiplă întrebuințare. Acest produs are efecte în tratarea ridurilor, a pierderii elasticității pielii, dar și în vindecarea diverselor leziuni superficiale, așa cu sunt cicatricile produse de acnee sau de varicelă. Deoarece este un produs adaptabil, acesta poate fi folosit în zone precum față, gât, mâini, dar și decolteu. Ca tratament, Hyalax Revitalize Skin Plus trebuie să fie injectat de mai mult ori în zonele cu probleme. Este un produs dedicat mezoterapiei, o procedură minim-invazivă, care presupune injectarea Hyalax Revitalize Skin Plus in stratul mediul al pielii (mezoderm), de unde provine și denumirea.                                           

Hyalax face parte din familia de geluri injectabile de acid hialuronic, care folosește tehnologia Smart pentru a reda frumusețea naturală a pielii, încetinind în  același timp și procesul de  îmbătrânire. Rezultatele sunt imediate, naturale, și pot rezista până la 12 luni. Pielea rămâne fină și elastică, fără posibilitatea de a-și schimba această stare.

De ce Hyalax?

Hyalax este sigur

Produsele Hyalax au o formulă unică, pură, iar riscurile de a dezvolta reacții adverse este redus. Acestea sunt produse sub toate normale necesare garantării calității, dar și sănătății.

Este ușor de folosit

În funcție de specialistul pe care îl alegi pentru acest tratament, sesiunile pot dura până la 30 de minute, iar în urma acestora poți vedea rezultatele pentru o perioadă de până la 12 luni.

Rezultatele sunt imediate

Majoritatea pacienților au nevoie doar de un tratament pentru a scăpa de riduri, de liniile fine sau pentru a obține volumul dorit în conturul feței sau a buzelor.

Poate fi folosit pentru mai multe zone

În funcție de rezultatul dorit, Hyalax poare fi folosit pentru corectarea ridurilor moderate și profunde, pentru recuperarea volumului, netezirea pielii, crearea de volum buzelor, la feței, dar și la gât, în spatele mâinilor și pentru decolteu.

Hyalax este alegerea profesioniștilor

Hyalax este ales doar de medicii profesioniști, care vor să obțină cele mai bune rezultate pentru pacienții lor și care pun, mai presus de toate, sănătatea pe primul loc. Printre cei mai cunoscuți colaboratori Hyalax se numără și doctorul Jona Yousif, un medic remarcabil, care, din dragoste pentru frumusețe, își dedică întreaga artă spre obținerea celor mai bune rezultate. Doctorul Jona Yousif este cunoscut pentru redarea încrederii în propria frumusețe a sute de paciente, iar acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul unor produse pe măsură, care să ajute la obținerea rezultatelor dorite.

Este foarte ușor să îți păstrezi pielea tânără și frumoasă, mai ales atunci când știi ce produse ți se potrivesc. Întreaga gamă Hyalax este fabricată în cele mai bune instalații de producție de pe teritoriul Europei. Prioritățile Hyalax este de a oferi siguranță, dar și calitate la cel mai înalt nivel. Din acest motiv, cerificarea acestor produse are loc periodic, pentru ca toate standardele europene și internaționale să fie satisfăcute.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.