Trucul de beauty care îţi garantează un machiaj impecabil

Violeta Ieremie

Machiajul este una dintre preocupările femeilor moderne care îşi doresc o imagine impecabilă. Se joacă cu culorile şi cu texturile, încearcă cele mai noi tehnici pentru a fi în pas cu cele mai recente descoperiri.

Stai noaptea până târziu, iar acest lucru îşi pune amprenta pe aspectul tău exterior. A doua zi te trezeşti cu cearcăne pe care vrei să le acoperi. De asemenea, nici tenul tău nu arată grozav şi nu vrei să ieşi din casă cu faţa plină de coşuri, cercuri negre la ochi din cauza lipsei de somn.

femeie isi acopera cearcanele cu corectorul

Una dintre cele mai noi metode pe care o poţi încerca este aplicarea corectorului solid. Acesta este un produs cosmetic mai concentrat decât fondul de ten şi cu o mai mare putere de acoperire, care îţi ascunde imperfecţiunile tenului şi îl luminează.

Se aplică înainte de fondul de ten.

Primul pas este să ai faţa curată şi bine hidratată.

Noutatea cu privire la acest produs este faptul că, înainte să-l aplici, aprinzi o brichetă şi laşi flacăra să încălzească vârful corectorului, până la topirea acestuia, astfel încât pigmentul să se îmbine perfect cu textura tenului tău.

Ce ai de făcut

Pasul 1

tehnica noua de aplicare a corectorului

Aprinde bricheta şi topeşte puţin vârful corectorului timp de 5 secunde. Atenţie, tehnica asta funcţionează numai în cazul corectorului solid.

Pasul 2

Aplică cu pensula pe zona pe care vrei să o acoperi.

Pasul 3

Aplică pudră.

Pasul 4

Termină ritualul de frumuseţe cu iluminatorul.

topeste corectorul inainte de aplicare

Industria frumuseţii vine mereu cu soluţii la problemele pe care le avem. Dacă ştim să ne alegem şi să aplicăm corect produsele, acestea pot deveni cele mai bune prietene ale noastre.

Tu ştii pe cineva care să folosească tehnica aceasta?

Articolul urmator Trucul rapid pentru cea mai simplă și senzuală coafură, perfectă pentru zilele în care te grăbești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.