Trucuri care te fac să arăți mai tânără

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Tinerețea este o stare a sufletului. Atât timp cât sufletul nostru este tânăr, vârsta va fi doar un număr. Tocmai din acest motiv, vom găsi elixirul tinereții doar atunci când ne vom îngriji mai întâi sufletul, și abia apoi trupul.

Există mai multe trucuri care te fac să arăți mai tânără. Cel mai cunoscut este machiajul. Fiecare femeie folosește fond de ten și anticearcăn pentru a masca urmele pe care oboseala le lasă întipărite pe chip. Totuși, de ce nu ai începe o vindecare profundă, care să te vindece atât la exterior, cât și pe interior și care să te facă să radiezi de vitalitate și sănătate?

Magazinul online countryspa.ro își propune să ofere cele mai bune servicii de vindecare a corpului în strânsă legătură cu natura. Astfel, decorul special gândit te invită într-o lume a purificării și a relaxării. Aici găsești cele mai bune tratamente care te vindecă de toate greutățile care îți apasă sufletul, dar și de semnele premature ale îmbătrânirii trupului.

salon spa

Trucurile care te fac să arăți mai tânără

Tratamente corporale Yon-Ka și Pell-Amar

femeie la masaj

Aceste două tratamente holistice au fost concepute pentru a reconcilia sufletul cu trupul și pentru a obține acea stare originară de bine și de pace. Ingredientele atent selectate îți învăluie trupul și îți calmează sufletul.

Yon-Ka combină natura și știința pentru a regenera și a restabili armonia din corpul tău. Chintesența folosită în acest tratament este obținută din combinarea mai multor uleiuri esențiale cu efecte miraculoase. Lavanda, rozmarinul, cimbrul, mușcata și chiparosul sunt plante cunoscute în toată lumea pentru efectele regeneratoare și purificatoare. Folosite în această combinație, ele redau fermitate pielii, o hidratează și o detoxifică. După acest tratament, te vei simți curățată, răsfățată și energică.

Pe de altă parte, Pell-Amar este un brand cunoscut de tratamente corporale cu nămol românesc. Extractul pur de nămol de la Balta Albă reușește să îți păstreze reputația de decenii și să își dovedească în fiecare zi calitățile extraordinare. Cu ajutorul mineralelor din nămol, pielea este hrănită în profunzime și regenerată. Condiția pielii este complet îmbunătățită datorită proprietăților analgezice și antiinflamatoare ale acestui nămol benefic.

Terapie Raindrop pentru echilibrare fizică și emoțională

terapie spa

Orice tratament pentru întinerire ar trebui să se concentreze în principal pe recâștigarea echilibrului emoțional. Uleiurile esențiale redau vigoarea trupului, dar te ajută în același timp să te relaxezi și să obții o stare emoțională de pace interioară. Centrele energetice sunt realiniate. Tehnicile combinate ajută la obținerea unui aliniament electric și structural al corpului, pe când uleiurile aduc trupul în starea naturală de armonie, deschizându-i canalele energetice.

Printre principalele beneficii pe care le are această terapie asupra sănătății tale se mai numără și îmbunătățirea sistemului imunitar cu ajutorul uleiurilor esențiale de cimbru și oregano. Organismul este complet curățat, iar disconfortul la nivelul mușchilor dispare. La nivel emoțional, aceste uleiuri purificatoare pot crea emoții pozitive de fericire și bunăstare. Pe lângă o stare generală de bine, acestea mai au și rolul de a ajuta la eliberarea emoțiilor negative, care sunt păstrate la nivel de subconștient și la nivel celular.

Saună, duș emoțional și duș Vichy pentru simțuri

dus emotional spa

Pentru o curățare completă a corpului, poți alege sauna! Prin transpirație pierzi o mare cantitate de toxine acumulate la nivelul organismului și te poți bucura de un răsfăț pentru părul tău. În timpul saunei, glandele sebacee se activează, iar compușii eliberați îți hidratează podoaba capilară.

După acest răsfăț, trebuie neapărat să încerci dușul Vichy. Toate simțurile îți vor fi răsfățate cu acest duș pe care îl faci stând relaxată în poziție orizontală. Hidroterapia alternează cu diverse măști corporale și masaje, pentru un efect maxim de revigorare și relaxare.

femeie la sauna tratament facial

Totuși acest trio nu poate fi complet și fără o trezire a simțurilor și a emoțiilor. Întinerirea trebuie să pornească din interior. Odată obținută starea de bine emoțională, corpul tău va fi mult mai receptiv la tratamente și la masaje. Dușul emoțional îți deschide toate canalele energetice și te introduce într-o lume senzorială. Culorile și sunetele te ispitesc și te fac să atingi o stare de relaxare și de pace interioară. De asemenea, alternarea apei calde cu cea rece te ajută să îți revigorezi spiritul și trupul.

country spa

La Country Spa ai parte de un răsfăț dublu și de o vindecare din interior către exterior. Tehnicile inovatoare și ingredientele atent selectate sunt combinate astfel încât să ai parte de un tratament care îți întinerește atât trupul, cât și sufletul. Tocmai de aceea, Country Spa este locul în care poți obține cele mai bune rezultate ce te vor face să vibrezi de frumusețe!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.