Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Unicul concurs de make-up pentru amatori și-a desemnat câștigătorii

DivaHair

Sâmbătă, 4 iunie, în cadrul Make-up Fest 2017, a avut loc cea de-a 4-a ediție a concursului Show Your Talent Make-up Contest by Atelierele ILBAH. 

Peste 20 de pasionate de machiaj s-au înscris în competiția care le-a pus la încercare talentul în arta machiajului. Participantele, deși nu au mai machiat niciodată o altă persoană, au fost puse în situația de a se întrece în condiții reale de competiție la un nivel înalt. Pentru a participa la acest concurs, concurenții au trebuit să îndeplinească o singură condiție: să nu fie profesioniști. 

mahciaj

Amatoarele de make-up au avut la dispoziție 80 de minute pentru a realiza un machiaj de seară potrivit unei domnișoare de onoare. Deși emoțiile au atins cote maxime, concurentele au reușit să ducă la bun sfârșit proba oferită de organizatori.

machiaj inainte si dupa

Juriul a avut dificila misiune de a decide cine este cel mai talentat, însă după lungi dezbateri au fost desemnați cei 3 câștigători: 

juriu

 Locul 1: Laura Cristina, Curs Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH, în valoare de 3600 de lei

 Locul 2: Vasile Ionela, Set pensule profesionale în valoare de 1000 de lei, oferite de Beauty One

 Locul 3: Lungu Andreea Alexandra, Produse profesionale în valoare de 500 de lei, oferite de Beauty One

castigatoare   

Tinerele câștigatoare, cu vârstă curpinsa între 22-25 de ani, sunt studente sau absolvente din București. Laura este studentă la masterul din cadrul Facultății de Administrație Publică la Școală Natională de Studii Politice și Administrative, în timp ce Ionela și Andreea sunt absolvente ale Facultății de Business și Turism, respectiv Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Pe Laura, căutarea unei școli de make-up a adus-o pe acest drum, iar pe Ionela și Andreea, experiența plăcută trăită la ediția anterioară din cadrul evenimentului Make-up Fest 2016.  

castogatoare concurs Ilbah

Juriul a fost format din Rialda Badea (trainer Make-up Atelierele ILBAH), Costel Vilcu (trainer Hairstyling Atelierele ILBAH), Vlad Iliescu (Director General Atelierele ILBAH) și Carmen Burci (Make-up & Hairstylist Beauty One). Ca de fiecare dată, Bianca Ioniță a fost prezentatoarea evenimentului.

makeup

Despre organizatori: Atelierele ILBAH organizează cursuri autorizate și acreditate la nivel internațional în 3 domenii principale: Beauty, Design și Business. Din portofoliul de cursuri Beauty organizate de Atelierele ILBAH fac parte următoarele cursuri: Machiaj Profesional, Cosmetică, Masaj, Hairstylist (Coafor Stilist), Frizerie/ Barbering, Tunsoare, Manichiura Pedichiură, Unghii False, Extensii Gene, Colorimetrie etc.  

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul: www.ateliereleilbah.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!